Turbosim alleen us iphone?

Turbosim alleen us iphone? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb ergens gelezen dat de turbosims en stealthsims alleen werken op us iphones klopt dat? Want de meeste guides spreken ook maar van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 January 2008, 23:20
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 72
Standaard Turbosim alleen us iphone?

Hey,

Ik heb ergens gelezen dat de turbosims en stealthsims alleen werken op us iphones klopt dat? Want de meeste guides spreken ook maar van plaats nu de at&t kaart erin... Is da waar??

Alex
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2008, 00:45
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: BE
Berichten: 26
Standaard

Hier ben ik ook benieuwd naar, ik heb er nog altijd geen goed antwoord over gevonden.

Ik was wel van plan dit te proberen als bladox terug open gaat kan ik pas bestellen.
Maar ik heb mijn iphone ook maar pas binnen 16 dagen...
  #3  
Oud 6 January 2008, 17:42
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Volgens de guides leest de TurboSIM de gegevens van de AT&T sim kaart af. Oftewel hij kopieert die sim kaart in een proxyomgeving. Stel je pakt nu een O2 sim kaart, gebeurt eigenlijk hetzelfde en zou deze moeten werken op een UK iPhone. Waar ik echter mee in mijn maag zit, is dat ik ergens iets meen te hebben gelezen, dat de iPhone, maakt niet uit welke, de sim kaarten ondersteund, welke ook in de officile landen worden verkocht. Met andere woorden, een O2 iPhone sim kaart zou ook in een US iPhone moeten werken. Is dit het geval, maakt het ook niks uit voor de TurboSIM.

Dat is dan mijn theorie .
  #4  
Oud 7 January 2008, 01:51
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 72
Standaard

Hey,

Dit heb ik ook ergens es gelezen maar er zijn maar weinigen die dit bevestigen hoor! Maar moet tijdens de installatie van vb die O2 kaart een andere commando uitgevoerd worden of blijft deze hetzelfde?

Grtn,

Alex
  #5  
Oud 7 January 2008, 20:13
dylotic's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Zeeland
Berichten: 83
Standaard

Dit stond idd op een forum maar het betreft TurboSim immitatie!
Dus de niet herprogrameerbare! Originele TurboSim werk met elk land
als er maar een origineel Sim meegeleverd is!

Soommige Fakes hebben een vaste EMEI dat er eigenlijk voor zorgt
dat ze in de toekomst makkelijk blokeerbaar zijn! (International Mobile Equipment Identity - Wikipedia)

Dit is denk ik wat je gelezen hebt: Turbo SIM clones and non US 1.1.2, beware ! - Hackint0sh
(lees goed TurboSim CLONES en Non US)


Hier wat meer info: SIM-Solutions: Overview !README! - Hackint0sh

Hier een specifiek probleem met een Fake: [TurboSim] - no sim - no simcard installed - Hackint0sh

De enige echte TurboSim ziet er ZO UIT:





Hopelijk heb ik het een en ander verduidelijkt!

Dylotic

Laatst gewijzigd door dylotic; 7 January 2008 om 20:48.
  #6  
Oud 9 January 2008, 19:26
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 72
Standaard

Jep, zeer veel verduidelijkt!

Mercikes!

Mag ik ook vragen hoe dik eigenlijk een turbosim is want heb vaak gehoord dat ie kan vast zitten omdat de dikte van sim+turbosim niet in de gleuf zou geraken van iphone...
  #7  
Oud 9 January 2008, 23:33
dylotic's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Zeeland
Berichten: 83
Standaard

Heb zojuist mijn Iphone binnen en gejailbraked. Hierna TurboSim installed.
Als je de originele Sim goed uitknipt (snijd) gaat hij er redelijk makkelijk in!

Gewoon niet forseren moet goed kunnen! Haal ook braampjes weg op je
Sim!
  #8  
Oud 12 January 2008, 12:55
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 72
Standaard

Braampjes, wat zijn braampjes?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TurboSim Unlock je iPhone 3g(s)! SPehlivan T-Mobile 5 19 January 2011 10:14
FW 2.1 gelukt alleen Iphone start niet op. Alleen logo en trillen. Help? fillem iPhone algemeen 28 15 October 2008 01:43
iPhone 3G: Turbosim en Iphone 3g; Gaat dit werken? auto72195305 Unlock 27 9 July 2008 18:16
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:29.