Vraag over: iPhone unclocken

Vraag over: iPhone unclocken discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen! Ik heb me een iPhone besteld vanuit de VS met Firmaware 1.1.2 Nu was mijn vraag kan ik dus deze tutorial uitvoeren: http://www.iphoneclub.nl/forum/f1/ip...2-windows.html ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 January 2008, 12:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Smile Vraag over: iPhone unclocken

Beste mensen!

Ik heb me een iPhone besteld vanuit de VS met Firmaware 1.1.2

Nu was mijn vraag kan ik dus deze tutorial uitvoeren:

https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html

om er achteraf een Vodafone kaartje in te stoppen en ermee te kunnen bellen, sms'en, internetten ect?


Alvast bedankt!

(Sorry als dit ergens al staat maar ik kan nergens iets vinden!)


M.V.G Rob

Laatst gewijzigd door Rob_Hoi; 2 January 2008 om 12:23.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2008, 13:32
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Sorry hoor, maar het antwoord op je vraag staat gewoon in de guide die je zelf post.

In het begin van de guide staat de laatste versie van de iPhone een nieuwe bootloader heeft en dat deze nog niet te unlocken zijn. Daarna wordt er een manier gegeven om je bootloader te bekijken, waardoor het dus duidelijk wordt om je jouw iPhone kunt unlocken.

Maar zoals overal op het forum vermeld is, is op dit moment de nieuwe bootloader nog niet softwarematig te unlocken. Alleen hardware-matig, voor meer info daarover kun je terecht in het onderdeel hardware-unlock op het forum.

Met vriendelijke groet,

Aapvader
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #3  
Oud 2 January 2008, 13:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

Ok hartelijk bedankt!

en als ik nu een iPhone koop met Firmware 1.1.1 dan kan ik dezelfde tutorial gebruiken ? en ook die bootloader 4.6 ?


M.V.G Rob!
  #4  
Oud 2 January 2008, 13:38
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Als je een 1.1.1 weet te bemachtigen, dan kun je wel deze guide gebruiken want deze heeft nog de oude bootloader. Deze bootloader is wel te unlocken, maar als je een Out of The Box 1.1.2 hebt dan zul je nog even moeten wachten. Deze kun je wel jailbreaken om hem als iPod Touch te gebruiken, hoe dat moet kun je ook lezen in de guide die je gepost hebt.
  #5  
Oud 2 January 2008, 13:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

ja ik kan een iPhone 1.1.1 bemachtigen, dus dan moet het geen probleem zijn om deze tut te gebruiken en nader hand ermee te bellen en sms'en ect ?

m.v.g Rob
  #6  
Oud 2 January 2008, 14:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Ik kan ook wel een 1.1.1 firmware aankomen maar dat wil niet zeggen dat er de oude bootloader op zit. Dit moet je voor aankoop wel duidelijk hebben.
  #7  
Oud 2 January 2008, 14:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

En welke bootloader moet dan op een firmware 1.1.1 zitten ??
  #8  
Oud 2 January 2008, 15:56
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rob_Hoi Bekijk bericht
En welke bootloader moet dan op een firmware 1.1.1 zitten ??
bootloader 3.9
  #9  
Oud 2 January 2008, 15:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

En dan kan ik ook die tutorial volgen ?? om hem simlock vrij te maken ??
  #10  
Oud 2 January 2008, 16:04
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Als je een 1.1.1 kunt krijgen met bootloader 3.9 dan lukt het.

Kijk alleen uit dat je geen iPhone koopt met 1.1.1 en bootloader 4.6
Het is namelijk goed mogelijk om je 1.1.2 met bootloader 4.6 te downgraden naar 1.1.1
Dan denk je misschien dat het een 1.1.1 met 3.9 is, maar dat is dan niet zo. Als ik jou was zou ik goed op de serial letten. Is het 4e en 5e nummer een getal groter dan 43/44 dan staat hier naar alle waarschijnlijkheid een bootloader 4.6 op.
  #11  
Oud 2 January 2008, 16:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

Maar als ik deze via de ebay bestel, uit de VS dan kan iik niet zien welk serinummer het is ? of wel ?
  #12  
Oud 2 January 2008, 16:09
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Nee dat kan inderdaad niet.. Je kan het vragen, maar als ze de moeite hebben genomen om hem te downgraden, dan zullen ze ook vast wel een valse serial geven.
  #13  
Oud 2 January 2008, 16:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

Ok hartelijk bedankt!

Zou ik hem ook via de Apple store kunnen kopen op internet ??? of krijg ik dan alweer een hele andere Firmware ?
  #14  
Oud 2 January 2008, 18:15
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

via de apple store kan je geen producten kopen vanuit een ander land. Daarvoor moet je dan een Amerikaans adres hebben.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone vraag.... djbosanac Archief 16 17 November 2010 16:21
Vraag over de iphone nadal999 Archief 5 30 June 2008 02:06
Vraag over iphone DaveyY Archief 8 21 March 2008 17:12
Iphone vraag katzleon Archief 2 5 December 2007 19:33
vraag over iphone cyres Archief 2 6 November 2007 15:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:37.