T-Mobile internet doet het niet :( Iphone 1.1.2 OTB

T-Mobile internet doet het niet :( Iphone 1.1.2 OTB discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Mensen, Sinds vandaag ben ik zelfs de trotse bezitter van een iphone die in zijn geheel werkt opgelost met een simkaart gekocht in rotterdam ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 January 2008, 20:53
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard T-Mobile internet doet het niet :( Iphone 1.1.2 OTB

Beste Mensen,

Sinds vandaag ben ik zelfs de trotse bezitter van een iphone die in zijn geheel werkt opgelost met een simkaart gekocht in rotterdam met erg goede service van de verkoper (gevonden via Marktplaats maar dat terzijde) Ik heb echter nog 1 probleem kwam ik achter en ik kan hier en in de wiki niet zo snel de oplossing vinden

Dus waag ik er maar een nieuw draadje aan

Het volgende : de GPRS doet het niet. Ik heb een Iphone 1.1.2. OTB Bootloader 4.6 en ik heb de instellingen van t-mobile APN : internet en gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd bij instellingen algemeen netwerk onder edge zoals in de wiki stond.

Ik krijg echter de volgende foutmelding :

Edge activeren niet mogelijk

Verder is het zo dat ik soms de instellingen wel kan ingeven en soms na het invoeren van de APN ik tik op het veld gebruikersnaam de Iphone dan terug gaat naar het springboard.

Wie o wie helpt mij ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2008, 23:13
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ik weet niet of het noodzakelijk is maar heb je wel die mogelijkheid actief staan bij je abbo?

Zoals ik zeg weet ik niet of dat echt moet, maar misschien wel iets om uit te zoeken?
  #3  
Oud 2 January 2008, 23:45
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Je heb dus een 1.1.2 met BL 4.6...

Dus maak je blijkbaar gebruik van een xSim oplossing ?
Welke gebruik je ?
__________________
  #4  
Oud 2 January 2008, 23:52
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

euhm... moet ik effe opzoeken op marktplaats..monument
  #5  
Oud 2 January 2008, 23:54
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

Vandaag gekocht dus en het gaan om de Next Sim 2 en ja, ik heb een web-walk abbo
  #6  
Oud 3 January 2008, 10:00
Volser's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Vaals
Berichten: 6
Standaard

Standaard zijn de T-Mobile instellingen als volgt:

APN: internet
Gebruikersnaam: tmobile
Wachtwoord: tmobile

Ik heb deze net op mijn iPhone ingesteld dus ze zouden eigenlijk moeten werken.
__________________
Greets Volser
  #7  
Oud 3 January 2008, 13:35
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard



Gister tips en advies gekregen van Ironmanixs echter.. het mag niet helpen
Ik heb een bestandje unknowncarrier.plist in de goede directory van de iphone gezet
te weten : /System/Library/Frameworks/CoreTelephony.framework/Support/

Daar aangekomen zag ik dat het bestandje er reeds instond maar goed, deze maar overschreven, you never know.

Iphone gereboot, Wi-Fi uitgezet en nog steeds de melding EDGE activeren niet mogelijk

Hierna de volgende tip uitgevoerd namelijk de Iphone terug in de Engelse taal gezet maar ook dit mag niet helpen, zelfde melding alleen dan in het engels

Andere tips die ik kreeg ook ten harte genomen, bij de instellingen van EDGE bij APN alleen al een keer internet ingevuld en ook al eens internet en tmobile tmobile. Het helpt allemaal niets

Daarbij komt, telkens als ik terug keer naar deze instellingen onder edge dan zijn de velden weer leeg dus heb het idee dat hij de instellingen niet onthoud. Nu zag ik in een ander draadje dat hier een fix voor was maar die was voor FM 1.1.1 en ik heb een FM 1.1.2 OTB met Bootloader 4.6

Iemand anders nog een nuttige tip ???
  #8  
Oud 3 January 2008, 13:44
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Kun je al wel bellen met je iPhone? Als je dat niet kunt, werkt GPRS ook niet.
  #9  
Oud 3 January 2008, 13:50
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

Euhm...ik ben het draadje begonnen en daar staat dacht ik dat ik er mee kan bellen sms' en ook geen probleem en ik snap natuurlijk dat als je niet kunt bellen je ook niet op GPRS kunt....
  #10  
Oud 3 January 2008, 23:17
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

Wie o wie helpt mij ??? Zie begin en rest van het draadje voor mijn probleem
  #11  
Oud 3 January 2008, 23:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Heb je "tmobile" ingevoerd bij zowel gebruikersnaam als wachtwoord? zonder quotes, natuurlijk!
  #12  
Oud 3 January 2008, 23:55
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

zekers heb ik dat al een keer geprobeerd.. zie boven
  #13  
Oud 4 January 2008, 00:07
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik zou T-Mobile gewoon even bellen met het gratis 0800 nummer voor abonnee's.
Je hebt toch een PIT abonnement? Misschien moet er iets geactiveerd worden...
  #14  
Oud 4 January 2008, 01:49
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik zou T-Mobile gewoon even bellen met het gratis 0800 nummer voor abonnee's.
Je hebt toch een PIT abonnement? Misschien moet er iets geactiveerd worden...
euhm.. ook al gedaan maar goed... m'n iphone wordt ook wat instabieler en wilde vanavond ook al geen Wi-Fi verbinding maken dus ik denk dat ik hem maar ga herstellen naar 1.1.1 en dan kijken wat er dan gebeurd
  #15  
Oud 4 January 2008, 02:49
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

Hiep hiep hoera.... de oplossing voor het probleem aangaande de gprs verbinding per toeval gevonden Vanavond ging ook m'n Wi-Fi verbinding erg moeilijk, wel vol bereik maar vertikken om een site te openen

Vervolgens thuis gezocht op 'ons' forum en gaf iemand ergens de tip de netwerkinstellingen te resetten. Hoe simpel wil je het hebben ?????

en tadaaaaaaaaaa, m'n GPRS doet het, ingevuld met APN en gebruikersnaam en wachtwoord (wat de iphone dus automatisch deed)

Ook na een reboot zitten de instellingen er nog in

Soms is de oplossing TE simpel, iedereen bedankt voor het meedenken in dit draadje
  #16  
Oud 4 January 2008, 02:53
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Nou, bingo! Gefeliciteerd!
  #17  
Oud 5 January 2008, 14:25
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Tjah... soms denken we te moeilijk blijkbaar
  #18  
Oud 7 January 2008, 00:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Breda
Berichten: 72
Standaard

Ik neem aan dat de egde functie pas gaat werken wanneer je sim werkt. iWorld en Services inmiddels installeerd. Maar Anysim 1.2.1u geeft nog steeds aan dat de sim niet unlocked is. Ik werd even vrolijk van de oplossingen die gedaan werden, maar bij mij werkt de OTB1.1.2. nog niet. Iemand nog een suggestie?
De veredelde iPod Touch mag wat mij betreft gaan werken.
  #19  
Oud 7 January 2008, 00:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lema Bekijk bericht
Ik neem aan dat de egde functie pas gaat werken wanneer je sim werkt. iWorld en Services inmiddels installeerd. Maar Anysim 1.2.1u geeft nog steeds aan dat de sim niet unlocked is. Ik werd even vrolijk van de oplossingen die gedaan werden, maar bij mij werkt de OTB1.1.2. nog niet. Iemand nog een suggestie?
De veredelde iPod Touch mag wat mij betreft gaan werken.
Daar heb je gelijk in. GPRS/EDGE werkt pas als je netwerk connectie hebt met je provider. Controleer even het weeknummer van de iPhone. Dat is de 4de en 5de positie van het serienummer. Als dat 45 of hoger is, dan kun je je iPhone (waarschijnlijk) niet unlocken met anySIM. Je hebt de zogenaamde bootloader 4.6!

Laatst gewijzigd door Fresh; 7 January 2008 om 01:06.
  #20  
Oud 7 January 2008, 00:59
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar u2crow
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lema Bekijk bericht
Ik neem aan dat de egde functie pas gaat werken wanneer je sim werkt. iWorld en Services inmiddels installeerd. Maar Anysim 1.2.1u geeft nog steeds aan dat de sim niet unlocked is. Ik werd even vrolijk van de oplossingen die gedaan werden, maar bij mij werkt de OTB1.1.2. nog niet. Iemand nog een suggestie?
De veredelde iPod Touch mag wat mij betreft gaan werken.
Dat heb je inderdaad goed aangenomen In nederland is Edge GPRS of eigenlijk Edge is een snellere GPRS verbinding die we in nederland niet meer hebben of in ieder geval NU niet hebben. Je GPRS settings van je provider moet je inderdaad zetten onder EGDE bij instellingen >> algemeen >> ntwerk.

Als ik het goed begrijp dan heb je een 1.1.2 OTB Iphone. Heel waarschijnlijk heb je dan een Iphone met bootloaderversie 4.6. Op het moment is het zo dat deze alleen middels een hardwarehack simlockvrij gemaakt kan worden. Dit is een oplossing dmv een extra / andere simkaart. Je moet dan denken aan een turbosim , stealthsim of zoals ik zelf heb next sim 2 . Vorige week via Marktplaats in Rotterdam gehaald. Afgezien van het feit dat het iets een prijzige oplossing is liep ik bij die verkoper (goede service) wel bellend de deur uit en dat wil je toch graag, bellen met je Iphone

Je vraagt om suggesties, tja.... of op dit forum uitpluizen of een hardwarehack iets voor je is of wachten tot geniale mensen de softwarehack vinden om de 1.1.2. OTB met BL 4.6 simlock vrij te maken.

Ohw ja, als je een t-mobilebeller bent is de supersim dmv een silvercard ook een optie, dat is een simkaart die nog beschreven moet worden dus daar komt nog wel wat bij kijken, ook op dit forum te vinden

Heel veel succes er mee en heb je nog vragen, stel ze gerust
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet doet het niet Daniielle1991 iPhone algemeen 3 7 September 2010 23:16
iPhone 3gs internet doet het niet. Dilossss iPhone algemeen 7 18 August 2010 00:20
Internet doet het niet meer FemkeH iPhone algemeen 0 3 April 2010 14:25
iPhone: Iphone vandaag gejailbreakt, internet doet het niet stayfamous Jailbreak 8 28 December 2009 12:42
Na jailbreaken doet internet het niet meer nick-p Archief 9 23 December 2009 10:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:56.