GEle driehoek met uittroepteken

GEle driehoek met uittroepteken discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een probleem ik heb een iphone week 41 en perongeluk geupdate van 1.1.1 naar 1.1.2 sindsdien als ik em opstart zie je het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 January 2008, 23:05
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard GEle driehoek met uittroepteken

ik heb een probleem ik heb een iphone week 41 en perongeluk geupdate van 1.1.1 naar 1.1.2 sindsdien als ik em opstart zie je het apple logo dan onmiddelijk erna zie je een gele driehoek met daarin uittroepteken en eronde please connect to itunes als ik dat doe en wil restore dan krijg ik constant foutmeldingen en het probleem blijft. hoe los ik dat op??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 January 2008, 23:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door poepsifloepsi Bekijk bericht
ik heb een probleem ik heb een iphone week 41 en perongeluk geupdate van 1.1.1 naar 1.1.2 sindsdien als ik em opstart zie je het apple logo dan onmiddelijk erna zie je een gele driehoek met daarin uittroepteken en eronde please connect to itunes als ik dat doe en wil restore dan krijg ik constant foutmeldingen en het probleem blijft. hoe los ik dat op??
Dat gele driehoek zegt me dat je niet op 1.1.2 zit! Misschien heb je intussen geprobeerd te downgraden (met iBrickr) of zo. Niet doen!

Als je eerst bellend op 1.1.1 zat, kijk dan in de wiki naar een 1.1.1 of 1.1.2 unlock guide.
  #3  
Oud 3 January 2008, 23:23
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard

ja maar het probleem is ik krijg alleen dat maar ik kan nergens anders in of hoe kan ik dan unlocke?
en hoe weet je dat ik niet op 1.1.2 zit?
srry ik ken er niet zoveel van
  #4  
Oud 3 January 2008, 23:27
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

1.1.2 Geeft dat gele driehoek nooit, dat was alleen bij 1.0.2.
Kijk in de wiki bij de unlock guides.

Download de 1.1.1 firmware (ook te vinden in de wiki). Druk in iTunes shift/herstellen en selecteer de 1.1.1 firmware file die je hebt gedownload. Daarna volg je de appsnapp methode om 1.1.1 te jailbreaken. Als je dat gedaan hebt ga je verder met de 1.1.2 unlock guide voor windows (ook in de wiki).
  #5  
Oud 3 January 2008, 23:30
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard

het probleem is ik kan niet herstelen met die firmwire dan krijg ik foutmelding 1611 of 2003 nu heb ik via services de applle.. ge stopt en tr opgestart(site itunes) nu staat er bij itunes iphone software herstellen en is dat zo ant laden eigenlijk en op de iphone staat een apple met daaronder een rondje wat wel stilstaat. gaat dit de goede kant op?
  #6  
Oud 3 January 2008, 23:53
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ja, dat gaat de goede kant op, als je tenminste naar 1.1.1 aan het restoren bent. Als je weer die fout krijgt. Gewoon wegdrukken.
Draai na de restore iBrick en druk op "Boot the phone". Verder niets doen met iBrickr.
Hierna kun je 1.1.1 jailbreaken.

Als iBrickr iets anders aangeeft, even stoppen. Stuur me dan maar een PM, dan help ik je via MSN.
  #7  
Oud 4 January 2008, 00:56
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard

ik heb restore gedaan dat was gelukt dan met ibrickr boot the phone da was rood en is die uitgegaan en terug opnieuw opgestart en nu staat daar de kabel van de iphone met een pijl naar het logo van itunes en nu?
  #8  
Oud 4 January 2008, 01:00
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Heb je wel restore gedaan naar 1.1.1??

Hij zou namenlijk nu in het scherm met het wereldbolletje en connect to itunes moeten staan.
  #9  
Oud 4 January 2008, 01:05
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard

ik heb restore gedaan dan kon ik drek in het scherm waar je zo kan belle dan heb ik die dinges gedaan waar je zo een url moest intikken ik kon net men Wi-Fi ingeven en viel em uit dan heb ik maar die ibrickr gedaan en nu blijft die zo staan:s
  #10  
Oud 4 January 2008, 01:08
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Ok dus je had het scherm met kabeltje en itunes logo, en je kon vanuit dat scherm in je bel menu komen??

Zo ja, dan zit je op 1.1.2 en moet je downgraden naar 1.1.1

Die methode die je gebruiken wilt (AppSnapp) werkt alleen onder 1.1.1

Je moet dus nu eerst downgrade doen naar 1.1.1

Weet je hoe dit moet??
  #11  
Oud 4 January 2008, 01:12
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard

nee kon ik niet ik kon niets doen ik had ook geen slider en nu nog ni alleen dat schermpje met logo itunes en die kabel.
en ibrickr staat nog aan en is tr opnieuw opgestart net en blijft nu momenteel op hel apple logo staan
  #12  
Oud 4 January 2008, 01:18
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Houdt de knop rechtsboven en de homeknop in het midden tegelijk ingedrukt net zolang tot er een apple logo in beeld komt, laat dan de knop rechtsboven los, maar houdt de knop in het midden ingedrukt.

iTunes zal nu een iPhone in recovery mode vinden.

Houd nu SHIFT ingedrukt en selecteer RESTORE en kies de 1.1.1 firmware file (moet je even downloaden vanuit de wiki)

Als hij gerestored is dan zit je op 1.1.1 en kun je AppSnapp doen.
  #13  
Oud 4 January 2008, 01:23
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard

dat gaat niet hij pakt de software uit valt uit en krijg dan een foutmelding met iets van 2003
  #14  
Oud 4 January 2008, 01:29
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door poepsifloepsi Bekijk bericht
dat gaat niet hij pakt de software uit valt uit en krijg dan een foutmelding met iets van 2003
Probeer eens een andere USB poort en connect je iPhone direct aan de kabel, niet via de Dock.

En probeer het opnieuw.

Ik lees net dit op een ander forum:

download iBrickr 0.91 it tells you if you want to downgrade to 1.0.2, then it will ask you if this fixed it, you answer no, it asks if you want to try it again, you click yes, it will then put your phone in a different mode, a more receptive mode if you will, then run itunes again, this has brought my heart out of my throat on several occasions, good luck

Laatst gewijzigd door Dien; 4 January 2008 om 01:32.
  #15  
Oud 4 January 2008, 02:06
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door poepsifloepsi Bekijk bericht
dat gaat niet hij pakt de software uit valt uit en krijg dan een foutmelding met iets van 2003
floepsi, is het goed als we morgen verder gaan. We moeten eerst even je tekst juist interpreteren... Ik ben in ieder geval moe...
  #16  
Oud 4 January 2008, 02:14
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: hasselt
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar poepsifloepsi
Standaard

ja ok ik heb juist ng kunne herstellen en ik was in het emergency call menu maar nu had ik de kabel uitgetrokke en is em opnieuw ant opstarte dus ik ben benieuwd
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 @ gele schermvlekken TQMA iPhone algemeen 31 27 September 2011 11:03
Gele vlek ontstaan op iPhone 4 iFajar iPhone algemeen 4 3 April 2011 21:07
iPad met gele vlek midego iPad algemeen 0 1 April 2011 18:57
Gele driehoek basss iPhone algemeen 3 1 December 2010 13:17
Gele vlekken Iphone scherm met foto's! STASKO Muziek, foto & video 7 3 March 2008 22:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:44.