UltaSim geunlocked en nu?

UltaSim geunlocked en nu? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Inmiddels heb ik mijn O.T.B. 1.1.2 US met boetloader 4.6 werken in combinatie met de UltraSim van UnlockCellular. Tot zo ver geen problemen, ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 January 2008, 08:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 18
Standaard OTB 1.1.2 met UltaSim geunlocked en nu geen GPRS?

Hallo,

Inmiddels heb ik mijn O.T.B. 1.1.2 US met boetloader 4.6 werken in combinatie met de UltraSim van UnlockCellular.
Tot zo ver geen problemen, ik heb een T-mobile abbo met internet, echter lees ik dat je internet opnieuw moet instellen als je data roaming aanzet en dat je dan de internet instellingen van tmobile moet instellen bij network. Bij settings- general- network: kom ik niks tegen waar ik dit kan instellen.

Ik heb verder begrepen dat visual voice mail niet werkt in nl

Heeft iemand een idee? O en ja ik heb wel een vierkant icoontje in mijn scherm waarvan de iphone aan geeeft dat hij signaal heeft.

Laatst gewijzigd door gammela; 4 January 2008 om 14:11. Reden: Comments worden helpen niet aan oplossing
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2008, 09:15
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gammela Bekijk bericht
Hallo,

Inmiddels heb ik mijn O.T.B. 1.1.2 US met boetloader 4.6 werken in combinatie met de UltraSim van UnlockCellular.
Tot zo ver geen problemen, ik heb een T-mobile abbo met internet, echter lees ik dat je internet opnieuw moet instellen als je data roaming aanzet en dat je dan de internet instellingen van tmobile moet instellen bij network. Bij settings- general- network: kom ik niks tegen waar ik dit kan instellen.

Ik heb verder begrepen dat visual voice mail niet werkt in nl

Heeft iemand een idee? O en ja ik heb wel een vierkant icoontje in mijn scherm waarvan de iphone aan geeeft dat hij signaal heeft.
Bij edge de gegevens invullen
  #3  
Oud 4 January 2008, 09:37
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 18
Standaard

A kijk dit maakt het juist intressant bij settings-general- network staan alleen de volgende opties VPN/ Wi-Fi/ Dataroaming

Kan er dus geen edge terug vinden?!
  #4  
Oud 4 January 2008, 12:11
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

VPN is Edge h
  #5  
Oud 4 January 2008, 12:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stibou Bekijk bericht
VPN is Edge h
VPN is zeker geen EDGE, uitleg lijkt me overbodig (anders: zie google).
Bij settings > general > network > edge kan je je GPRS instellen.
  #6  
Oud 4 January 2008, 12:24
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

OK Sorry heb me vergist!
  #7  
Oud 4 January 2008, 13:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 18
Standaard

Beste mensen het probleem is juist dat edge er niet bij staat? Heeft iemand enig idee?
  #8  
Oud 5 January 2008, 11:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 18
Standaard

UPDATE!!!!

Mobiel internet via T-Mobile (Web ‘n Walk) op je iPhone stel je in door naar Settings > General> Network > EDGE te gaan. Bij APN vul je internet in, de Username en Password laat je leeg. Het EDGE-menu is alleen zichtbaar met een geldige AT&T-sim of een eigengemaakte supersim.


Kan iemand mij vertellen of er nog een manier is om die rottige edge instelling boven water te krijgen
  #9  
Oud 5 January 2008, 21:43
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Berichten: 64
Standaard

werkt het nu wel of nog niet???
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Iphone 4 IMEI geunlocked mimocan Unlock 2 28 September 2010 21:19
iPhone 3GS: Hardwarematig is geunlocked? Jan-Peter Unlock 5 7 August 2009 18:06
Geunlocked maar nu ...? jaimiefanatic iPhone algemeen 4 27 April 2009 20:41
Geunlocked iphone opnieuw geunlocked met iDemocracy 3, Maar is nu vastgelopen>> HELP Heratie Unlock [archief] 4 6 May 2008 01:48
Otb 1.1.2 Geunlocked Upgraden? WilliamB Archief 1 10 February 2008 23:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:10.