hulp gevraagd

hulp gevraagd discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb d tutorial gevolgd om de iphone te unlocken versie 1.1.2 Nu ben i bij de stap waar ik hem moet jailbreaken maar wanneer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-01-08, 19:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard hulp gevraagd

Ik heb d tutorial gevolgd om de iphone te unlocken versie 1.1.2 Nu ben i bij de stap waar ik hem moet jailbreaken maar wanneer ik de code *#307# moet bellen krijg ik de melding Error preforming request Sim pin required. ik hem mijn eigen simkaartje erin zitten want dat va at&t heb ik niet. ook heb ik al geprobeerd zonder sim maar zelfde error aleen, enter valid sim.
heeft iemand een ideetje hoe ik dit kan oplossen. THX
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-01-08, 20:05
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 381
Standaard

Zorg dat je simkaar geen pincode heeft haal het eraf met een andere toestel
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #3  
Oud 05-01-08, 21:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

Dank je david dat is gelukt nu het volgende probleem hij zegt no Wi-Fi?
thans ik toch ee draadloze modem heb naast de computer
  #4  
Oud 06-01-08, 00:49
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 381
Standaard

Hmmm ik denk dat je dan helaas weer moet restoren en jailbreaken :S waardoor is dit gebeurd en weet je zker dat je draadloos modem goed werkt loop eve anders naar buiten en probeer het daar is. als het dan nog niet werkt laat het horen
  #5  
Oud 06-01-08, 01:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

Modem enzo werkt want heb verbinding draadloos met mijn pc, nu wat ik zeer vreemd vind is het volgende. de 4 en 5de cijfer van serial is 26 dat zou dan betekenen dat ik die laatste bootloader dus niet heb, wel heb ik modemfirmware:04.02.23_G en ik draai firmware 1.1.1 .
  #6  
Oud 06-01-08, 01:10
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 381
Standaard

voeg me eve toe op msn kzal je daar verder mee helpen.

david_11_09@hotmail.com
  #7  
Oud 06-01-08, 01:14
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Breda
Berichten: 463
Standaard

Ik weet niet wat voor modem je hebt, is het toevallig een Experia (kpn) box? Zo ja, controleer of de settings goed zijn, en of de modem/router op "broadcast" staat. Zo niet, dan is het netwerk niet zichtbaar namelijk voor andere apparaten.
__________________
iPhone 8GB - AppleTV - MacBook Pro - Airport Extreme
  #8  
Oud 06-01-08, 01:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

helaas heb ik msn nu niet bij de hand, david, echt mega dankjewel voor je hulp. ik heb net de iphone gereset met home knop en sleepknop. terug aangezet, en wanneer ik de wereldbol krijg loop hij vast kan niets meer doen dan, behalver resetten. als ik de iphone laat liggen start hij op een gegeven moment vanzelf op. Dit vastlopen had hij niet eerder.
  #9  
Oud 06-01-08, 01:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 8
Standaard

hoi Freek
Nee tis een belgacom modem van belgi ma hij doet het prima hoor. op de iphone staat bij Wi-Fi: no Wi-Fi en is licht grijs
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hulp gevraagd RickskeP Koopinformatie Nederland 0 20-12-10 23:44
hulp gevraagd? jimmyneutron iPhone algemeen 23 25-08-10 16:29
iPhone: Hulp gevraagd Jerome89 Jailbreak 3 28-07-10 14:31
Hulp gevraagd Loet Unlock [archief] 14 11-05-08 15:48
Hulp gevraagd. MacPudding iPhone algemeen 23 06-12-07 17:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:36.