Update Iphone mislukt

Update Iphone mislukt discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wilde laatst mijn Iphone linken aan Itunes en er werd gevraagd of ik een update wilde installeren en uitvoeren en ik heb (zonder na ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 09-01-08, 14:26
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard Update Iphone mislukt

Ik wilde laatst mijn Iphone linken aan Itunes en er werd gevraagd of ik een update wilde installeren en uitvoeren en ik heb (zonder na te denken) op installeren en uitvoeren gedrukt. Nu werkt mijn Iphone helemaal niet meer en geeft het volgende aan: Insert an unlocked and valid SIM to activate Iphone. Hoe kan ik dit probleem oplossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-01-08, 21:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ik heb helaas sinds vanmiddag het zelfde probleem, help gewenst aub !!!
  #3  
Oud 09-01-08, 22:14
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 522
Standaard

naar welke versie heb je geupdate?
was je iphone hiervoor al wel eunlocked?
  #4  
Oud 09-01-08, 22:16
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Iets meer info idd
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 09-01-08, 22:33
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 381
Standaard

Doe eve je At&t kaartje erin en probeer het anders moet je restoren en dan via ibrickr of independence uit restore mode komen
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #6  
Oud 09-01-08, 23:05
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 41
Standaard

Volgens mij kan je dit negeren. Indien nu 112 kan je via restore naar 1.1.1 en dan upgrade naar 112 volgen. Kan met willeksurige sim.
  #7  
Oud 10-01-08, 09:17
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb hem geupload (een poging gedaan tot) naar versie 1.11 en heb de at&t SIM niet meer!
Mijn Iphone was al geunlocked!
  #8  
Oud 10-01-08, 11:30
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 41
Standaard

Het is me nog steeds onduidelijk op welke versie je nu zit. De at&t sim heb je niet nodig. Ik ga ervan uit dat per ongeluk de update naar 112 is uitgevoerd, waarna een firmware restore naar 111 is geweest.

Kan je het volgende doen :
probeer stap1 van de jailbreak1.1.1 uit de wiki eens ? Lukt dat ?
  #9  
Oud 10-01-08, 11:45
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard

nee dat werkt al niet, ik heb geprobeerd via jailbreakme.com het te installeren maar dat werkt al niet! Als ik op installeren druk krijg ik alleen een wit scherm!
  #10  
Oud 10-01-08, 11:57
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je moet even de 1.1.1 firmware herstellen en opnieuw proberen
  #11  
Oud 10-01-08, 12:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb net gecheckt en heb versie 1.0.2 dus het is mis gegaan met de update naar 1.1.1!
  #12  
Oud 10-01-08, 12:22
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

dit was mijn oplossing :
https://forum.iculture.nl/f14/i...ootloader.html

1) Restore 1.1.1
2) Jailbreak 1.1.1 via AppSnap cq. jailbreakme.com
3) Oktoprep geinstalleerd
4) Update naar 1.1.2
5) Jailbreak 1.1.2 met windows.bat i.c.m. java

6) **hierna was de 1.1.2 _niet_ jailbroken en geactiveerd, wat wel zou moeten.
Dus workaround door handmatig lockdownd te plaatsen, omdat SSH wel succesvol was geinstalleerd.

7) reboot
8) Anysim 1.2.1 u geinstalleerd
9) airplain modus aan
10) run Anysim 1.2.1 u
11) iWorld
  #13  
Oud 10-01-08, 12:26
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ik zit inmiddels weer op 1.1.1. alles schijnt gelukt tezijn echter anysim zegt "cannot unlock this phone......"

WAT NU ????
  #14  
Oud 10-01-08, 12:30
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je hebt zeker anysim gedraaid in de 1.0.2 firmware ?
Dan moet je eerst nog virginizen. Daarvoor moet je eerst de source http://ifoneguide.nl/repo toevoegen aan je sources en Virginize draaien. Daarna even de 1.1.1 firmware opnieuw installeren en anysim draaien. Let er wel op dat je de goede anysim kiest !
  #15  
Oud 10-01-08, 12:33
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Hoi weer,

Ik ben van een geunlockte 1.1.1 naar 1.1.2 geweest en weer terug naar 1.1.1 en zelfs 1.0.2. naar 1.1.1 en 1.1.1 nu werkt alles behalve telefoongedeelte (anysim doet het niet) moet ik nu ...(misschien domme vraag) eerst zgn virginizen ????, of moet ik gewoon even wachten tot ik mijn Kingsim binnen krijg ? en doet die het dan wel ???
  #16  
Oud 10-01-08, 17:26
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 522
Standaard

zou zeker geen kingsim kopen als je geen booloader 4.XXX hebt. Dit moet zeker softwarematig op te lossen zijn, hoewel ik niet goed weet hoe....
  #17  
Oud 10-01-08, 17:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

@Spooky,...verginize draaien,.... vandaar verder
  #18  
Oud 10-01-08, 18:35
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Moet ik Virginize draaien in 1.1.1 ??
En waar haal ik dat vandaan en hoe doe ik dat ??

Dank
  #19  
Oud 10-01-08, 18:56
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Nou ik ben nu zover dat ik dus alles aant werk heb incl.Youtube, maar nu alleen tel. nog niet, maar ik hoef toch niet te virginizen als ik root en alpine als info ingeef in winSCP???
  #20  
Oud 10-01-08, 20:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Zoals ik bijna overal lees moet je alleen versie 1.0.2 verginizen en hoef je 1.1.1 niet te virginizen, hoe zit dat nou ??
Ik snap het niet meer en begrijpen deed ik het al niet, mijn IMEI begint met 01136... ...... . version 1.1.1 (3A109A)en bootloader is 3.9_M3S2. das alles geloof ik ?? Als iemand mij fysiek kan helpen dan graag ik woon in Zeeuws-Vlaanderen, dus als er iemand buurt zit van... dan hoor ik het graag, Rotterdam is ook geen probleem dan knoop ik er gelijk een fambezoekje aan, lol ( ja ik heb nog gevoel voor humor).
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 update mislukt Ruud Koek iPhone algemeen 8 10-09-10 13:28
iphone update van 3.1.3 naar 4.0.2 mislukt joepmennegat iPhone algemeen 1 16-08-10 12:55
iphone update mislukt - onbruikbaar? john88 iPhone algemeen 4 19-03-09 15:44
iPhone 1e gen.: Iphone update 1.1.4 to 2.2 mislukt Woerii Unlock 16 27-01-09 19:25
Iphone 2.1 update mislukt Jorano iPhone algemeen 0 18-09-08 23:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:44.