iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   No Service (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/4823-no-service.html)

trimix 10-01-08 17:52

No Service
 
Heb hier een iphone die iedere keer aangeeft No Service dan enkele min daarna geeft de iphone wel streepjes (ontvangst aan) maar geen T-Mobile

sim kaart werkt in een andere iphone perfect !!!


iemand een idee ?

ganzewin 17-01-08 19:12

Trimix,

Ik heb precies hetzelfde probleem. Gisteren heeft ie het de hele dag gedaan (met Silvercard) en nadat ik hem gisteren in de lader heb gezet (zonder de lock van de SIM af te halen) en ik hem 12 uur niet gebruikt heb, krijg ik nu de melding "No Service".

Heb jij al een oplossing gevonden?

ganzewin 18-01-08 22:11

Hallo allemaal, het is bij mij opgelost. Ik weet niet meer precies hoe ik het voor elkaar heb gekregen en ik durf het niet meer na te spelen maar ik heb een beetje zitten spelen en bij "Settings->Phone->SIM Applications" een Reset gedaan en na een angstaanjagende melding dat de SIM niet meer bruikbaar zou zijn bleek hij na een restart toch weer goed te werken.

iPodder 24-01-08 17:54

Ik heb een Hi simkaart in combinatie met X-Sim (aka EasyiSim) op een 1.1.2 OTB draaien. De installatie van de X-Sim ging perfect, maar de werking is niet echt goed. Soms heb ik ontvangst en doet hij het goed, maar vaak zegt hij ook: "No Sim" en "No Service". Dit is volgens mij een softwarefout. (iets met iWorld misschien??).

Nu lees ik dit:
Citaat:

Ik weet niet meer precies hoe ik het voor elkaar heb gekregen en ik durf het niet meer na te spelen maar ik heb een beetje zitten spelen en bij "Settings->Phone->SIM Applications" een Reset gedaan en na een angstaanjagende melding dat de SIM niet meer bruikbaar zou zijn bleek hij na een restart toch weer goed te werken.
Kan iemand deze remedie bevestigen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:40.