No Service

No Service discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb hier een iphone die iedere keer aangeeft No Service dan enkele min daarna geeft de iphone wel streepjes (ontvangst aan) maar geen T-Mobile sim ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 January 2008, 18:52
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 838
Standaard No Service

Heb hier een iphone die iedere keer aangeeft No Service dan enkele min daarna geeft de iphone wel streepjes (ontvangst aan) maar geen T-Mobile

sim kaart werkt in een andere iphone perfect !!!


iemand een idee ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2008, 20:12
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 4
Standaard

Trimix,

Ik heb precies hetzelfde probleem. Gisteren heeft ie het de hele dag gedaan (met Silvercard) en nadat ik hem gisteren in de lader heb gezet (zonder de lock van de SIM af te halen) en ik hem 12 uur niet gebruikt heb, krijg ik nu de melding "No Service".

Heb jij al een oplossing gevonden?
  #3  
Oud 18 January 2008, 23:11
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 4
Standaard

Hallo allemaal, het is bij mij opgelost. Ik weet niet meer precies hoe ik het voor elkaar heb gekregen en ik durf het niet meer na te spelen maar ik heb een beetje zitten spelen en bij "Settings->Phone->SIM Applications" een Reset gedaan en na een angstaanjagende melding dat de SIM niet meer bruikbaar zou zijn bleek hij na een restart toch weer goed te werken.
  #4  
Oud 24 January 2008, 18:54
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 43
Standaard

Ik heb een Hi simkaart in combinatie met X-Sim (aka EasyiSim) op een 1.1.2 OTB draaien. De installatie van de X-Sim ging perfect, maar de werking is niet echt goed. Soms heb ik ontvangst en doet hij het goed, maar vaak zegt hij ook: "No Sim" en "No Service". Dit is volgens mij een softwarefout. (iets met iWorld misschien??).

Nu lees ik dit:
Citaat:
Ik weet niet meer precies hoe ik het voor elkaar heb gekregen en ik durf het niet meer na te spelen maar ik heb een beetje zitten spelen en bij "Settings->Phone->SIM Applications" een Reset gedaan en na een angstaanjagende melding dat de SIM niet meer bruikbaar zou zijn bleek hij na een restart toch weer goed te werken.
Kan iemand deze remedie bevestigen?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: No service / Searching / No Service probleem op iPhone 4 maar niet direct naar jailbr kura Jailbreak 2 4 May 2011 11:58
iPhone: no service micronikje Jailbreak 0 15 January 2011 19:04
No service Deniz Unlock [archief] 0 13 February 2008 17:16
t-mobile (geen service/no service) ebbe T-Mobile 17 19 December 2007 14:36
Help: No Service IBoner T-Mobile 11 29 September 2007 11:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:32.