iPhone loopt vast na AnySIM! Wat nu?

iPhone loopt vast na AnySIM! Wat nu? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mij iPhone perfect kunnen updaten en unlocken naar 1.1.2.. alles werkte prima zo te zien.. Alleen moest ik nog de SIM unlock doen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 January 2008, 14:02
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 5
Standaard iPhone loopt vast na AnySIM! Wat nu?

Ik heb mij iPhone perfect kunnen updaten en unlocken naar 1.1.2.. alles werkte prima zo te zien..
Alleen moest ik nog de SIM unlock doen om te kunnen bellen.. Met INdependence zet ik AnySIM erop...
Ik reboot en zie het icoon van AnySIM op het bureaublad van mijn iPhone staan en start dit op voor de unlock.. Nu na een uur is ie nog altijd bezig.. ik krijg een Apple logo met de typische roterende cirkel streepjes.. Ik kan niks meer doen.. als ik probeer her op te starten, komt hij terug op het appeltje en de streepjes... RRR.. hoe kan ik mijn iPhone weer aan de praat krijgen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 January 2008, 14:09
dutran's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Locatie: asdasdasd
Berichten: 91
Standaard

uhmm... heb je oude bootloader 3.9, en als je bij 1.1.1 bent moet je anysim 1.2u unlock uitvoeren en dan oktoprep installeren en dan naar 1.1.2 upgraden.

kijk even anders hier
https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-macos-x.html
  #3  
Oud 11 January 2008, 14:16
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je hebt waarschijnlijk je iPhone niet in airplane mode gezet. En je moet idd ook even checken of je wel de 3.9 bootloader hebt.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 11 January 2008, 14:20
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 5
Standaard

maar hoe kan ik hem weer aa de praat krijgen.. ik kan er niks meer mee doen.. bestaat er een reset functie ofzo..
  #5  
Oud 11 January 2008, 14:48
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

in recovery mode zetten en downgraden naar 1.1.1
  #6  
Oud 11 January 2008, 15:14
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 5
Standaard

werkt niet, ik krijg terug het appeltje op het scherm en de ronddraaiende streepjes erboven.. ik kan hem niet in recovery mode krijgen... zijn er nog oplossing?
  #7  
Oud 16 January 2008, 03:10
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meto Bekijk bericht
werkt niet, ik krijg terug het appeltje op het scherm en de ronddraaiende streepjes erboven.. ik kan hem niet in recovery mode krijgen... zijn er nog oplossing?
Shit heb ik nu ook!! Niks kan ik doen hoe krijg ik dit weg? Iphone aan, Iphone uit niks lukt alleen dat Apple logo :/
  #8  
Oud 16 January 2008, 03:16
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Er zit niets anders op dan hem in recovery mode te zetten en te downgraden naar 1.1.1 (dus eigenlijk weer opnieuw beginnen). Je moet ook de airplane mode aanzetten tijdens het draaien van anysim 1.2.1u in 1.1.2!

Misschien is er nog 1 hoop als je SSH hebt geinstalleerd tijdens het jailbreaken.
Log dan met putty (windows) of SSH terminal (Mac) in op de iPhone en geef het volgende commando:

launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

Je krijgt geen melding whatsoever.
Daarna de iPhone rebooten.
Als dit gewerkt heeft, anySIM opnieuw draaien met de airplane mode AAN.
  #9  
Oud 16 January 2008, 03:44
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Omdat ik met hetzelfde resultaat zit als topicstarter denk ik dat dit het goede draadje ervoor is.
----
Mijn probleem is een OTB 1.1.2 van GSM.nl die dus ook dat Apple logotje met draaiende cirkels geeft.
---
Ik heb via Installer.app - sources - een sourcespack van Bosstool geinstalleerd. Daarna kreeg ik een update voor iToggle, geinstalleerd en iToggle gestart --> vastloper.
---
WinSCP en Putty maken geen verbinding ondanks SSH die erop staat (maar die had ik ook uitgezet spijtig genoeg)
---
Recovery Mode gelukt (hometoets minuut indrukken) maar iTunes biedt alleen 1.1.3 firmware aan?
Oke ik denk dat ik nu maar ff die guides enz moet lezen hoe & wat

Laatst gewijzigd door Sharky232; 16 January 2008 om 03:49.
  #10  
Oud 16 January 2008, 03:48
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Sharky, je moet dan wel terug naar 1.1.1 om de 1.1.2 upgrade voor te bereiden met Oktoprep. Kijk even in de guide.
  #11  
Oud 16 January 2008, 04:03
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Oke dus ik downgrade 1.1.2 naar 1.1.1 --download is bezig
https://forum.iculture.nl/f1/ip...r-1-1-1-a.html

En dan unlock ik 1.1.2
https://forum.iculture.nl/f1/ip....html#Volgorde

Ik ben nog wel ff bezig
Leer er wel van maar ik snap de aanleiding niet
  #12  
Oud 16 January 2008, 04:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Precies! Dan moet het lukken.

Even dit:
Als je al geunlockt was in 1.1.2, sla dan de anySIM stappen over. anySIM Is dan niet meer nodig.
  #13  
Oud 16 January 2008, 04:42
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Ok bedankt voor de tip dan sla ik die stappen over.

- Ik ben nu bij stap 3 vd downgrade aanbeland: de iPhone uit deze DFU Mode halen.
- Maar met AppTapp kom ik er niet uit want ik moet naar jailbrakeme.com surfen terwijl mijn iPhone (met GSM.nl chip) zegt Sim Locked.

Wat moet ik nu? Moet ik iBrickr gebruiken om eerst in 1.0.2 te komen? Begrijp het nu ff niet meer
iPhuc gebruiken lijkt me niet, misschien iDemocracy2 in mijn geval gebruiken? Is mijn telefoon niet al unlocked?

Laatst gewijzigd door Sharky232; 16 January 2008 om 05:00.
  #14  
Oud 16 January 2008, 05:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Nee, je moet iBrick gebruiken om hem uit DFU mode te halen: "Boot the Phone".
Daarna wordt je iPhonescherm rood en sluit je iBrickr af.
Daarna jailbreaken met AppSnapp. Je hebt nu de baseband van 1.1.2 en FW 1.1.1. Je kunt niet bellen met deze combinatie.
"sim locked" betekent dat je een pincode op je sim hebt. In de popup druk je dan steeds op "unlock" en geef je je pincode in (heel belangrijk!).

Als 1.1.1 gejailbreakt is alleen oktoprep installeren met installer; terug naar het bureaublad en updaten naar 1.1.2 (pas op dat je niet naar 1.1.3 gaat!).

Als je iDemocrashy gaat gebruiken krijg je geen support meer van me!

Laatst gewijzigd door Fresh; 16 January 2008 om 05:07.
  #15  
Oud 16 January 2008, 05:14
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Gelukkig dat je nog wakker bent!!

Goed geen Democrashy dan
Ik heb geen rood scherm gekregen, noch een andere kleur.
Daarom probeer nogmaals 1.1.1 te installeren...

Okee hij is dus ff kort rood geweest. Maar: Phone blijft zeggen Sim Unlock Insert an unlocked and valid SIM to activate iPhone.
iBrickr zegt: Bummer. You can downgrade your phone back to the 1.0.2 firmware that's almost as good (minus the iTunes Wi-fi store, and a few other features), but allows iBrickr to work.

Heeft het te maken met de hardwareunlock sim die GSM.nl erin heeft gedaan? Of is er nu een manier om de browser op te starten?

Laatst gewijzigd door Sharky232; 16 January 2008 om 07:26.
  #16  
Oud 16 January 2008, 05:16
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Je moet even precies aangeven wat je doet (en gedaan hebt).
Was het scherm groen misschien?

Ik stuur je een PM.
  #17  
Oud 16 January 2008, 05:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Je kunt trouwens het beste de AT&T sim in je iPhone doen. Als je die niet hebt, haal dan de pinbeveiliging van je eigen simkaart af met een andere GSM.
  #18  
Oud 16 January 2008, 07:21
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

FRESH HARSTIKKE BEDANKT DAT JE ME TOT DIEP IN DE NACHT WILT HELPEN!

*In 6 uur van een 1.1.2 brick naar 1.1.1 naar 1.1.2 naar 1.1.1 naar 1.1.2*

1.1.1 is inmiddels succesvol geinstalleerd en gejailbreaked.
Die Wi-Fi van mij had dus wel volledig bereik maar Safari werkte niet, dit was de oplossing:
1. settings>general>reset>reset network settings
2. reset de router

Inmiddels
- http://ifoneguide.nl/repo toegevoegd als source
- Oktoprep geinstalleerd
- iPhone naar 1.1.2 gerestored (=FOUT)
- Met trillende handen de (stealth)sim teruggeplaatst

#(*$*)# SHiiiiit gerestored en niet geupgraded (of de 300mb bug?):
windows. bat zegt ''this utility can only be used if you have already run oktoprep before updating to 1.1.2"
Slaaptekort bevordert mn leesvaardigheid dus niet

Nu maar weer downgraden naar 1.1.1 *zucht*
- goed dan, here we go enterrecovery
- herstellen naar 1.1.1 -> iBrickr -> Rood scherm -> etc. -> Install AppSnapp
- Source toevoegen -> Install BSD Subsytem -> Install 300MB Killer Fix -> Install Open SSH -> Install Oktoprep
- 1.1.1 bijwerken naar 1.1.2
- 1.1.2 jailbreak dmv Windows.bat WERKT NU WEL
- Telefoon weer helemaal schoon, bellend, NL + T9

Laatst gewijzigd door Sharky232; 16 January 2008 om 09:49.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Heel traag, sms loopt vast en recent calls loopt vast broom45 iPhone algemeen 8 15 August 2010 12:02
iPhone loopt vast marjolijn1980 iPhone algemeen 3 10 July 2010 21:31
[3GS 16 GB] Vast in DFU, herstelproces loopt vast JosephTekort iPhone algemeen 5 21 May 2010 15:33
iphone loopt vast Djsean Unlock [archief] 2 9 January 2008 20:03
iPhone loopt vast Diviance Jailbreak apps en thema's 3 25 October 2007 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:19.