Nextsim probleem

Nextsim probleem discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb net mijn iphone ontvangen ( jailbreak ) met de nextsim . Nu hij erkent mijn netwerk Proximus MAAR als ik op de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 January 2008, 17:09
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard Nextsim probleem

Hoi,

Ik heb net mijn iphone ontvangen (jailbreak) met de nextsim.

Nu hij erkent mijn netwerk Proximus MAAR als ik op de keypad een nummer wil bellen kan ik 1 x op een cijfer drukken en dan verdwijnt het klavier????

Dus ik kan geen nummer volgen

Iemand een ideetje? zit de nextsim fout?


dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 January 2008, 17:43
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Heb je via je Installer al iWorld geinstalleerd?
__________________
Eerst Iphone 2G US 8GB, toen Iphone 3G NL 8GB black en nu Iphone 4 16GB black
  #3  
Oud 11 January 2008, 17:45
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patipod Bekijk bericht
Heb je via je Installer al iWorld geinstalleerd?

Uh neen denkik ? wat is dat?
  #4  
Oud 11 January 2008, 17:47
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Lees het volgende eens door https://forum.iculture.nl/f1/ip...aller-app.html
  #5  
Oud 11 January 2008, 19:51
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard

bedankt maar heb major problems nu

Het chipje op de stealthsim is afgescheurd langs 1 kan jeeez.

Enfin vraag , kan ik eventueel teruggaan naar een firmware waar ik geen stealthsim nodig heb ? zodat ik alsnog mijn iphone kan gebruiken ?

Alvast bedankt
  #6  
Oud 11 January 2008, 19:54
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

als je bootloader 4.XXX hebt, kan je alleen hardwarematig de simlock eraf halen. Als je een andere hebt, kan je het perfect softwarematig zien (kijk maar in de wiki)
veel succes!!
  #7  
Oud 12 January 2008, 14:36
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dendirk Bekijk bericht
bedankt maar heb major problems nu

Het chipje op de stealthsim is afgescheurd langs 1 kan jeeez.

Enfin vraag , kan ik eventueel teruggaan naar een firmware waar ik geen stealthsim nodig heb ? zodat ik alsnog mijn iphone kan gebruiken ?

Alvast bedankt
eerst heb je het over nextsim en nu stealthsim ???
wat heb je nu??
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1.1.3 DEV-3 met nextsim is 1-click unlock mogelijk ? dendirk Unlock [archief] 3 10 February 2008 18:05
[TKA] 5 Unlock Sims 1.12OTB (NextSim) Daros Archief 1 24 January 2008 01:23
[TKA] NextSim MarkBender Archief 5 5 January 2008 15:49
NextSIM iCulture Wiki - Begrippen 0 25 December 2007 00:24
Nextsim direct uit China halen? rick1 Archief 0 11 December 2007 14:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:49.