restore 1.1.2

restore 1.1.2 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) omdat mijn iphone(1.1.2) telkens terug naar het springboard ging wanneer ik een adres wou toevoegen in google maps of safari,...besloot ik om een restore te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-01-08, 23:19
LinQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 79
Standaard restore 1.1.2

omdat mijn iphone(1.1.2) telkens terug naar het springboard ging wanneer ik een adres wou toevoegen in google maps of safari,...besloot ik om een restore te proberen.
nu las ik op het forum dat je dan niet hoeft te unlocken maar enkel activeren/jailbreaken.
als ik nu na de restore de windows.bat draai om te jailbreaken krijg ik een foutmelding (iets met oktoprep)
moet ik nu terug downgraden naar 1.1.1 om oktoprep te installeren ???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-01-08, 23:55
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Terug naar 1.1.1 -> oktoprep installeren -> updaten naar 1.1.2 -> 1.1.2 jailbreaken.
  #3  
Oud 14-01-08, 16:18
LinQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 79
Standaard

ben teruggegaan naar 1.1.1 en krijg dan de foutcode 1015 zoals normaal blijkt te zijn . maar dan moet ik apptappinstaller installeren en opstarten en dan krijg ik alleen de keuze uit 1.0.0 , 1.0.1 , 1.0.2.
wat nu ???
heb de zoekfunctie gebruikt maar vind niet direct een antwoord
  #4  
Oud 14-01-08, 16:43
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je moet apptapp installer niet gebruiken maar de 307 optie doen om te jailbreaken
  #5  
Oud 14-01-08, 16:52
LinQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 79
Standaard

je bedoelt toch met carnaval hι ? daar was ik nu mee bezig
  #6  
Oud 14-01-08, 17:02
LinQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 79
Standaard

carnaval werkt niet , krijg tussen de 4 reboots telkens : failed to write to ....en nothing to do , exiting

(2x geprobeerd)
  #7  
Oud 14-01-08, 17:04
LinQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Je moet apptapp installer niet gebruiken maar de 307 optie doen om te jailbreaken
in de wiki staat bij downgrade van 1.1.2 naar 1.1.1 dat je dit moet gebruiken
  #8  
Oud 14-01-08, 17:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard

Hallo,
ik heb mun iphone al eens gerestored in 1.1.2 dit deed ik als volgt:
eerst restoren naar 1.1.1---> dan krijg je foutcode 1015---> met windows.bat van de 1.1.2 jailbreak, "reboot iphone" aanvinken om iphone uit restore te halen anders herkent itunes hem niet.---> 1.1.1 unlock wiki (307 optie)---> oktoprep installen--> updaten via itunes naar 1.1.2 en dan met de windows.bat file 1.1.2 jailbreaken, ik hoefde niet meer anySIM te draaien omdat de baseband unlocked was.

misschien helpt dit.
gr
  #9  
Oud 14-01-08, 17:27
LinQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 79
Standaard

thx maar boot from recovery (windows.bat) werkt ook niet.
ik wou opnieuw beginnen met restore to 1.1.1 omdat ik al zoveel dingen geprobeerd heb maar itunes herkent de phone niet meer

edit : toch nog gelukt om terug te restoren en dan werkte het wel met de windows.bat.
daarna carnaval gedraaid ( 307 optie) en hij werkt weer in 1.1.1 (behalve bellen) thx luca333
moet je voor 1.1.1 ook iworld installeren?

Laatst gewijzigd door LinQ; 14-01-08 om 18:30.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Restore. darknidja Jailbreak 0 17-02-11 19:10
Restore 3.1.2 ricklahaye iPhone algemeen 3 19-02-10 13:32
restore its-me iPhone algemeen 2 15-09-08 20:26
BL? restore... rikss Archief 8 21-03-08 11:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:42.