iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Icoon Instellingen Verdwenen! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/5063-icoon-instellingen-verdwenen.html)

ihidde 15-01-08 18:50

Icoon Instellingen Verdwenen!
 
Mijn icoon met instellingen is verdwenen zijn er meer mensen die dit probleem hebben of gehad. Dit is gebeurt naar installeren van Extended Preferences.

daanenroy 16-01-08 00:23

extended prefferences
 
ja dat heb ik ook ondervonden en nu is mijn telefoon ook nog weer eens in t engels veranderd, terwijl ik hem nederlands had, entevens kan ik niet meer op internet, mail ophalen en installer haalt ook niks meer binnen.....

Ik werk ook altijd met winscp maar ik kan nu ook niet meer in mijn iphone met dit programma, weet iemand een oplossing.....

defisit 27-01-08 23:39

er komt als ik modmyifone.com mag geloven een nieuwe versie van Extended Preferences. De huidige 0.3.2 versie geeft problemen zoals ik zelf heb mogen ervaren bij de de-installatie ervan. Ik wilde deze app - samen en alle andere 3rd party - verwijderen als voorbereiding naar de upgrade naar firmware 1.1.3. De app wilde dit niet goed met als gevolg dat het Settings icon geheel verwijderd is van 't springboard :mad:

Hopelijk lost de 0.4 versie alle ellende op, en kan ik upgraden naar 1.1.3.

Be warned!

ivolangeslag 01-02-08 01:31

Hey.. is hier al wat meer nieuws over, ben dus ook de pineut..??

defisit 01-02-08 11:32

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ivolangeslag (Bericht 53621)
Hey.. is hier al wat meer nieuws over, ben dus ook de pineut..??

Ja, er komt snel een nieuwe versie (0.4) maarrrr, of deze ook de deinstallatie-issues oplost is mij niet duidelijk.

Ik heb contact gezocht met de ontwikkelaar maar nog niets gehoord.

Kunnen jullie controleren of op jullie iphone de directory /Applications/Preferences.app nog bestaat? Bij mij namelijk niet, en deze zou aanwezig moeten zijn.
Tja, als de nieuwe versie de problemen niet oplost ben ik f*cked en moet ik mijn 1.1.2 herstellen naar 1.1.2. Hierover heb ik een vraag gesteld hoe dit te doen in deze thread https://forum.iculture.nl/f14/i...d-1-1-2-a.html Ik kan namelijk geen guide vinden over hoe ik een unlocked 1.1.2 weer naar een unlocked 1.1.2 moet zetten.

iemand?

ivolangeslag 01-02-08 11:43

Hey.. Kan helaas niet voor je kijken of die er bij nog wel in staat, ben namelijk nogal een noob op dat gebied.. maar ik heb mn icoon wel terug.. ik heb de source: m8an.de/ownrisk.xml toegevoegd en toen gaf deze mij een update naar een IPOD TOUCH.!! 1.3 versie.. had mn icoon toch al niet meer dus heb dat gedaan en heb mn icoon weer terug.. het slechte nieuws is dat ik nog steeds niet in staat ben om extended preferences te deleten..
ps. heb nog geen instellingen kunnen ontdekken die er niet meer zijn, ze staan er alleen iets anders, ondanks het feit dat het gedoeld is voor de ipod..

greetz


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.