Turbo sim programmeren

Turbo sim programmeren discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Allereerst een vraag. Ik heb hier meerdere iphones en meerdere turbosims. Moet ik bij iedere turbosim het originele AT&T kaartje gebruiken of kan ik ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 January 2008, 17:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard Turbo sim programmeren

Allereerst een vraag. Ik heb hier meerdere iphones en meerdere turbosims. Moet ik bij iedere turbosim het originele AT&T kaartje gebruiken of kan ik ook 1 AT&T kaartje knippen en die gebruiken voor de 10 turbosims?

Ze krijgen dan wel dezelfde ismi nr en iccid nr enzo maar ik heb dus geen idee of dat uitmaakt.

Verder vraagje hoe het zit of iemand al heeft geupgrade met turbosim naar 1.1.3.

Hoop snel wat te horen.

Grtz Arne

Laatst gewijzigd door Arne2606; 16 January 2008 om 17:41.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 January 2008, 17:43
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

NIET 1.1.3 doen, dit verneukt je iphone voorlopig.

Tevens, volgens sommigen kan je 1 simkaartje gebruiken, maar zover ik heb ervaren niet

Probeer het uit zou ik zeggen!

Gr. Amp.
  #3  
Oud 17 January 2008, 00:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Ja heb het geprobeerd. met 1 sim werkt perfect. Anders zit ik steeds te klooien met knippen

Ik vond het altijd al zo'n onzin die geruchten dat met turbosim 1.1.3 zou werken
  #4  
Oud 17 January 2008, 01:34
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Als je het netjes doet dan gebruik je steeds de originele AT&T sim die bij de iPhone hoort. Ik weet niet hoeveel je er per dag unlockt/verkoopt, maar het is wel het beste om iedere keer de juiste AT&T sim te pakken.

Ik lees dat zoooo vaak op Marktplaats: "Met Turbosim zijn toekomstige updates geen probleem". Nu wordt de leugen waarheid!
  #5  
Oud 17 January 2008, 02:49
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 178
Standaard

We moeten nog steeds wachten op een jailbreak voor 1.1.3
Eens dit gebeurd is denk ik wel dat mensen in het bezit van een echte bladox turbosim of silvercard hun sim kunnen herprogrammeren en genieten van 1.1.3
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Turbo-sim ..???? Nealz Archief 1 3 April 2008 22:40
Turbo sim werkt niet op 1.1.2 erikdee Archief 11 3 February 2008 00:37
Belgi: contacten op sim na turbo sim mathphone Overige providers Belgi 2 17 January 2008 19:44
Restore en Turbo-sim mpijnacker Unlock [archief] 5 21 December 2007 14:47
Turbo Sim en Iphone 1.1.1 firmware pcmarket Unlock [archief] 91 30 November 2007 16:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:50.