1.1.2 terug naar 1.1.1 maar durf nu niet terug naar 1.1.2 ivm 1.1.3?

1.1.2 terug naar 1.1.1 maar durf nu niet terug naar 1.1.2 ivm 1.1.3? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok, heb nu ondertussen hier en daar verschillende dingen hierover gelezen maar ik wil het toch nog even voor de zekerheid vragen. Ik heb 3 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-01-08, 22:50
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 10
Standaard 1.1.2 terug naar 1.1.1 maar durf nu niet terug naar 1.1.2 ivm 1.1.3?

Ok, heb nu ondertussen hier en daar verschillende dingen hierover gelezen maar ik wil het toch nog even voor de zekerheid vragen.

Ik heb 3 weken geleden in amerika de 1.1.2 OTB gehaald, deze had ik daar ter plekke met m'n macbook gedowngrade naar 1.1.1, geactiveerd en gejailbreaked. Toen ik hem echter weer terug wilde updaten naar 1.1.2 kreeg ik een foutmelding en ik las hier ergens dat je dan een andere pc moet proberen en dat dat dan waarschijnlijk wel zou lukken.

Nu loop ik dus al 3 weken rond met een jailbroken en geactiveerde 1.1.1 rond, maar nu wil ik hem toch updaten naar 1.1.2 (met de stealth-sim in het vooruitzicht) maar ik durf niet meer aangezien 1.1.3 nu los is.

Hoe update ik m'n iphone nu naar 1.1.2? Gewoon die update file selecteren na opt.-Update? En er staat in itunes nog steeds dat 1.1.2 de nieuwe versie is. Kan ik die gewoon gebruiken?

Zou heel chill zijn als iemand me hier een enzijdig antwoord op kan geven.

Thanks iig!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-01-08, 23:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 65
Standaard

Eenzijdig antwoord: Ja dit werkt. Gewoon de 1.1.2 firmware downloaden (uit de wiki) en dan met option Click op de update knop klikken. Firmware 1.1.2 bestand selecteren en gaan
  #3  
Oud 17-01-08, 23:43
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 10
Standaard

Thanks voor de snelle (en eenzijdige;-) ) respons!

Maar in mijn itunes staat nu (zonder het restore-bestand te hebben gedownload;

"a newer version of the iPhone software is available (version1.1.2). To update your iPhone with the latest software, click Update"

Kan ik nu gewoon al op update klikken? (zonder opt.- update restore bestand kiezen?) Of kan ik maar beter het zekere voor het onzekere nemen en dat restore bestand pakken?
  #4  
Oud 18-01-08, 00:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash
Standaard

Eh... als je update doet krijg je 1.1.3.

Je moet option update doen! Voor de keuze uit firmwares.

Sowieso stel hij gaat 1.1.3 erop gooien dan moet hij die nog downloaden dus dat duurt wel ff.

Gewoon option update doen.
  #5  
Oud 18-01-08, 08:56
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: E-Troid
Berichten: 110
Standaard

En met option update word bedoelt....druk de "option" toets in en dan klikken op update waardoor men een window opent om het 1.1.2 update bestand te kunnen selecteren.
__________________
...If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with stupidity...
  #6  
Oud 18-01-08, 13:37
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 4
Standaard

optiontoets is dat de shift toets?
  #7  
Oud 18-01-08, 13:38
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 10
Standaard

ja dat begreep ik ook al...

Maargoed, het is al gelukt met opt + update.

Nu nog de stealth sim!

Bedankt iig!
  #8  
Oud 18-01-08, 13:56
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 329
Standaard

Bij de Mac is het de ALT-key, bij Windows de SHIFT-key.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iphone 3g downgrade naar 3.1.3 niet gelukt maar kan niet naar 4.0 terug raymon Jailbreak 2 07-01-11 13:10
Toch maar terug naar de iphone! dedafmonteur Archief 5 30-12-10 20:40
3G JB 4.0.1 terug naar fabriek maar loopt vast edjepetje iPhone algemeen 4 26-09-10 12:28
ik wil terug naar 2.2.1 ivm problemen Bluetooth Carbonellie iPhone algemeen 5 21-06-09 14:32
klik op app, maar hij springt terug naar beginscherm michaelskyline iPhone Apps 8 05-05-09 00:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:48.