1.1.2 OTB unlocked

1.1.2 OTB unlocked discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo whosnext, ik heb op het scherm het ikoontje van de wifi en ik geraak tot aan de url jailbreackme.com maar dan is er de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 25 January 2008, 14:15
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

hallo whosnext,

ik heb op het scherm het ikoontje van de Wi-Fi
en ik geraak tot aan de url jailbreackme.com
maar dan is er de meding safari can't open the page because it can't find the server

wat nu?

mvg
ronald
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 25 January 2008, 14:58
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Foute URL

moet zijn hxxp://jailbreakme.com !!!!
xx vervangen in tt

Suc6
  #83  
Oud 25 January 2008, 15:13
O.G.'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Apple Store
Berichten: 121
Send a message via twitter to O.G.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sabatie Bekijk bericht
ja dat snap ik maar ik bedoelde je hebt dan al vanalles gewist met ienew en dan gaat er iets mis wat dan..
Er is hierover niet veel feedback gegeven...
Dus ik zou het niet aanraden.
__________________
My antenna is smaller than yours!
  #84  
Oud 25 January 2008, 15:27
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

zelfs me xx gaat het niet sorry
  #85  
Oud 25 January 2008, 15:45
O.G.'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Apple Store
Berichten: 121
Send a message via twitter to O.G.
Standaard

Wat heb je ingevoerd dan?
Je kunt ook jailbreakme.com gebruiken zonder http of hxxp:// etc.

en kun je wel bij google.com komen? (volgens mij niet
  #86  
Oud 25 January 2008, 17:37
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Verbinding

Heb je wel een Wi-Fi verbinding !

Eerst zorgen dat je een Wi-Fi verbinding tot stand hebt gebracht...

Maar lees even mijn document door misschien wordt het dan wat duidelijker.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: doc iphone.doc‎ (182,0 KB, 11x gelezen)
  #87  
Oud 25 January 2008, 17:42
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

waarschinlijk ligt het aan de Wi-Fi
maar op dit moment werkt mijn laptop prima, heb er geen beveiliging op op dit moment
ook heb ik uw docu gelezen, prima werk, en ik heb het ook uitgevoerd
Wi-Fi geeft wel melding van "probleem" hoewel de verbinding ok is, en op de iphone het ontvangstikoontje ook aan staat

mvg

roald
  #88  
Oud 25 January 2008, 18:06
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 11
Standaard

dat heb ik gister ook vaker gehad, maar als ik die stap oversla en gewoon 0 -> call tik kom ik bij m'n contacten en kan ik hem jailbreaken
  #89  
Oud 25 January 2008, 20:39
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noebie Bekijk bericht
waarschinlijk ligt het aan de Wi-Fi
maar op dit moment werkt mijn laptop prima, heb er geen beveiliging op op dit moment
ook heb ik uw docu gelezen, prima werk, en ik heb het ook uitgevoerd
Wi-Fi geeft wel melding van "probleem" hoewel de verbinding ok is, en op de iphone het ontvangstikoontje ook aan staat

mvg

roald
Heb je DHCP service aanstaan op je router of Access Point want anders kan je wel verbinding krijgen maar geen IP adres en dus ook geen verbinding met het internet.

Even je routerinfo controleren en DHCP aanzetten.

Anders gaat het niet werken want je moet via DHCP default gateway en primary dns server krijgen om uberhaubt jailbreakme.com te kunnen vinden of wat dan ook.
  #90  
Oud 25 January 2008, 23:50
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

hallo whos next,

DHCP DUS IP EN DNS staan op automatisch op mijn laptop
juist even nagezien in eigenschappen voor internet protocol

mvg
ronald
  #91  
Oud 26 January 2008, 00:04
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Iphone

Nee niet op je laptop op je Iphone !!

Maar als die op je laptop op auto staan zal het op de iphone ook vanzelf gaan...

Dus dat kan het niet zijn...

Heb je wel Wi-Fi verbinding dus zie je linksboven de Wi-Fi blauwe streepjes.

Kijk ook even of je een IP adres heb

Ga naar Settings -> Wi-Fi klik en dan klik op blauwe pijltje achter netwerk
dan krijg je IP gegevens te zien.
  #92  
Oud 31 January 2008, 05:25
thomba123's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 57
Send a message via twitter to thomba123
Standaard

oepserdepoeps
  #93  
Oud 31 January 2008, 05:26
thomba123's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 57
Send a message via twitter to thomba123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noebie Bekijk bericht
hallo whosnext,

ik heb op het scherm het ikoontje van de Wi-Fi
en ik geraak tot aan de url jailbreackme.com
maar dan is er de meding safari can't open the page because it can't find the server

wat nu?

mvg
ronald
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whosnext Bekijk bericht
moet zijn hxxp://jailbreakme.com !!!!
xx vervangen in tt

Suc6
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noebie Bekijk bericht
zelfs me xx gaat het niet sorry
Nee je moet er jailbreakme zonder c van maken met wel gewoon http://
  #94  
Oud 31 January 2008, 11:07
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

HALLO
ik geraak nog steeds niet verder om te upgraden naar 112 blijf steken bij de jailbreak 112 en dan vind hij de iphone niet meer en komt deze in de vergrendelpositie, met het hangslotje bovenaan, wat doe ik fout?
  #95  
Oud 3 February 2008, 22:02
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noebie Bekijk bericht
HALLO
ik geraak nog steeds niet verder om te upgraden naar 112 blijf steken bij de jailbreak 112 en dan vind hij de iphone niet meer en komt deze in de vergrendelpositie, met het hangslotje bovenaan, wat doe ik fout?
Heb je itunes aangezet als je jailbrake 1.1.2 gaat uitvoeren ..!
  #96  
Oud 3 February 2008, 23:32
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

hallo whosnext,

jawel itunes staat aan en ik open jailbreak vanuit mijn documenten moet ik dan het linkervakje ssl of zo ook aanvinken?
en moet ik daarna itunes afzetten ?
mvg
ronald
  #97  
Oud 3 February 2008, 23:34
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Handleiding

uiteindelijk wel ja maar dat staat in de handleiding ... !

Dan moet je namelijk wachten... en kan best wel even duren voordat hij opnieuw opstart... let wel ... nergens aankomen want anders kun je namelijk weer opnieuw beginnen.

Je krijgt namelijk eerst te zien dat hij gelocked is ... dan duurt het even ... en reboot hij weer en komt hij met het wereld bolletje en is hij gejailbraked
  #98  
Oud 15 February 2008, 14:14
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 168
Standaard

ik heb dus mn iphone hw unlocked en sinds dien minder bereik dan een otb 1.12 bl 4.6 phone maar heb nu met ziphone naar 1.13 een keer mn bl gedowngrade dus van 3.9 naar 3.9 en nu ineens een stuk beter bereik je moet dan wel dus 1 keer bootloader downgrade aan vinken en daarna nogeens een unlocken want dat doet hij daarna pas.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
OTB 1.1.3 Unlocked ? PWI Archief 83 12 February 2008 02:00
1.1.3 otb unlocked met x-sim? westergeest Archief 11 12 February 2008 00:30
Tutorial: OTB 1.1.2 Of 1.1.3 Naar een unlocked 1.1.3 -kriis Unlock [archief] 35 11 February 2008 22:30
1.1.3 otb unlocked??? westergeest Archief 1 9 February 2008 17:00
1.1.2 OTB Bijna Unlocked!!, 1.1.3 In Handen Van Dev Team!! pascalletje Archief 321 22 January 2008 23:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:43.