TurboSIM....probleempje?

TurboSIM....probleempje? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: nee kerel, dit ziet er niet uit als de echte. De echte is zwart! Voor mij ziet dit er niet uit als de echte. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 January 2008, 14:30
Bel Bel is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
nee kerel, dit ziet er niet uit als de echte. De echte is zwart! Voor mij ziet dit er niet uit als de echte.
Maar heeft ervaring met dit ding?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 18 January 2008, 14:37
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Geactiveerde iPhone 1.1.1 upgraden naar 1.1.2 TurboSIM gereed maken:
die roze zin kan ik dus niet doen,, aangezien je niet meer kunt updaten via iTunes. Wie weet een alternatief?
  #23  
Oud 18 January 2008, 14:40
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diageo Bekijk bericht
die roze zin kan ik dus niet doen,, aangezien je niet meer kunt updaten via iTunes. Wie weet een alternatief?
Oei oei oei, waar heb je deze verouderde guide vandaan?
Niet gebruiken, hij brengt je onherroepelijk naar 1.1.3!

Shift-update (win) of alt-update (mac) gebruiken en dan het 1.1.2 firmwarebestand selecteren uit een folder op je computer!
  #24  
Oud 18 January 2008, 14:44
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Oei oei oei, waar heb je deze verouderde guide vandaan?
Niet gebruiken, hij brengt je onherroepelijk naar 1.1.3!

Shift-update (win) of alt-update (mac) gebruiken en dan het 1.1.2 firmwarebestand selecteren uit een folder op je computer!
die guide staat nog steeds op de wiki

die 1.1.2 firmwarebestand is dat gewoon die van deze link:?

https://forum.iculture.nl/f1/ip...-firmware.html
  #25  
Oud 18 January 2008, 14:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik heb de Turbosim guides even aangepast.

Let op, die guides zijn alleen bedoeld voor de Turbosim van Bladox.
Alle andere simfreers hoeven niet zelf geprogrammeerd te worden.
  #26  
Oud 18 January 2008, 14:51
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik heb de Turbosim guides even aangepast.

Let op, die guides zijn alleen bedoeld voor de Turbosim van Bladox.
Alle andere simfreers hoeven niet zelf geprogrammeerd te worden.

Fresh,, zou jij me misschien ff via msn kunnen helpen wat ik snap er ff geen zak meer van
  #27  
Oud 18 January 2008, 15:00
Bel Bel is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Citaat:
nee kerel, dit ziet er niet uit als de echte. De echte is zwart! Voor mij ziet dit er niet uit als de echte.
Maar heeft ervaring met dit ding?

Zou iemand mij kunnen vertellen of dit werkt? Moet nl ff contact opnemen met onze Duitse verkoper!
  #28  
Oud 18 January 2008, 15:01
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bel Bekijk bericht
Zou iemand mij kunnen vertellen of dit werkt? Moet nl ff contact opnemen met onze Duitse verkoper!
Geen idee, sorry. Ben zelf nu net bezig om mijn TurboSIm aan de praat te krijgen
  #29  
Oud 18 January 2008, 15:06
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bel Bekijk bericht
Zou iemand mij kunnen vertellen of dit werkt? Moet nl ff contact opnemen met onze Duitse verkoper!
Dat is gewoon een simfreer uit China. Prima kaartje om mee te bellen, maar dus geen Turbosim van Bladox.

Je hoeft 1.1.2 alleen te jailbreaken. BSD subsystem en iWorld installeren met installer en iWorld 1 maal draaien op de iPhone voor het land waar je eigen sim vandaan komt (NL/BE).

Daarna een klein hoekje uit je sim knippen en hem samen met de simfreer in de iPhone zetten. Nu zou je moeten kunnen bellen.
  #30  
Oud 18 January 2008, 15:09
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Fresh,

Ik krijg hem van 1.1.1 niet naar 1.1.2 op de manier die jij zei ik moet hem dan helemaal opnieuw jailbreaken en unlocken etc en dat werkt niet...

ikz it dus ff vast, wat moet ik nu doen?

zucht..AppSnapp werkt niet als ik Installer wil instaleren,, als ik op Install AppSnapp klik krijg ik linksboven in de hoek zo'n klein blauw vierkantje:S

Laatst gewijzigd door Diageo; 18 January 2008 om 15:16.
  #31  
Oud 18 January 2008, 15:31
Bel Bel is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Dat is gewoon een simfreer uit China. Prima kaartje om mee te bellen, maar dus geen Turbosim van Bladox.

Je hoeft 1.1.2 alleen te jailbreaken. BSD subsystem en iWorld installeren met installer en iWorld 1 maal draaien op de iPhone voor het land waar je eigen sim vandaan komt (NL/BE).

Daarna een klein hoekje uit je sim knippen en hem samen met de simfreer in de iPhone zetten. Nu zou je moeten kunnen bellen.
Okey opzich prima oplossing dus!? Ik betaal er ook maar van 36 euro voor... is dit veel of weinig? En werkt elke simkaart ermee?
  #32  
Oud 18 January 2008, 16:51
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

nee 36 euro is niet veel. Maar een Turbosim biedt meer, deze zijn herprogrameerbaar
  #33  
Oud 18 January 2008, 18:25
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Ik heb zojuist alles gedaan volgens de tutorial, Turbosim zit erin etc.. Allen er staat bij mij nog steeds 'no service' :S:S hij draait wel nog op 1.1.1, maar dat maakt niet vele uit of wel?
  #34  
Oud 18 January 2008, 19:51
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diageo Bekijk bericht
nee 36 euro is niet veel. Maar een Turbosim biedt meer, deze zijn herprogrameerbaar
Als je ook weer een programmer hebt van 40 euro

Greetz, Stiruam
  #35  
Oud 18 January 2008, 20:34
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Als je ook weer een programmer hebt van 40 euro

Greetz, Stiruam
Voor de Turbosim heb je geen programmer nodig.
Het is voor de Silvercard dat je een programmer nodig hebt.
All zo had ik het toch begrepen.
  #36  
Oud 18 January 2008, 20:43
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Typ nu turbo-info en druk Enter, er verschijnen wat nummers en dit moet eindigen met OK.

dit doet hij bij mij niet: hij geeft dit aan,


# turbo-info
initializing modem
AT+CPMS="SM","SM"
ERROR
modem initiated
OK. No Error

is dit nu goed of slecht?
  #37  
Oud 18 January 2008, 21:07
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

bij mij komt er bovenin te staan: LOCKED SIM !!!!

ik wordt er ziek van wat is er nu weer mis? kan iemand aub helpen?
  #38  
Oud 18 January 2008, 21:18
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

GELUKT Hell YEAHHH
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleempje madbulldog Archief 1 12 July 2009 17:10
Probleempje Fordius iPhone algemeen 7 19 March 2009 13:10
Probleempje.. lijntjuh Archief 6 7 January 2009 22:04
probleempje lijntjuh Archief 1 7 January 2009 11:37
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:07.