customize werkt niet meer

customize werkt niet meer discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Mijn customize op 1.0.2 werkt niet meer. Het heeft altijd gewerkt, maar opeens niet meer! Als ik het opstart, dan zie ik het beginscherm ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-01-08, 22:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 180
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana
Standaard customize werkt niet meer

Hoi,

Mijn customize op 1.0.2 werkt niet meer. Het heeft altijd gewerkt, maar opeens niet meer! Als ik het opstart, dan zie ik het beginscherm van customize maar dan springt ie weer naar de summerboard...

Heb al proberen te herinstalleren, maar dat heeft niet geholpen..

Apollo werkt ook niet meer trouwens..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-01-08, 20:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 493
Standaard

heb ik ook momenteel onder 1.1.2!
  #3  
Oud 04-02-08, 16:59
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 130
Standaard

iemand trouwens al customize werkend gekregen onder 1.1.3 ?
  #4  
Oud 05-02-08, 08:57
Tinus's schermafbeelding
iPhoneclub Held
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Eelde
Berichten: 94
Standaard

ja, customize doet het bij mij onder 1.1.3
  #5  
Oud 05-02-08, 15:17
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 130
Standaard

Vreemd bij mij staat hij stil op het plaatje van de kip
  #6  
Oud 06-02-08, 08:12
kukie's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 27
Standaard

waar om gebruik je geen poof hier mee kan je ook de icon's van je scherm verbergen
  #7  
Oud 06-02-08, 09:20
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 130
Standaard

Ik heb ook poof , maar met costumize kan je meer doen dan met poof, vandaar.
  #8  
Oud 06-02-08, 19:17
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door darkmanx Bekijk bericht
Vreemd bij mij staat hij stil op het plaatje van de kip
Ik had Customize onder 1.1.2. Het gekke met deze app is dat het nogal eens voorkomt dat ie niet direct werkt. Een of meer keren in-/uninstall helpt vaak, bij mij ook.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #9  
Oud 10-02-08, 12:15
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 326
Standaard

Customize onder 1.1.3 heb ik nu zover dat ik verder kom dan het plaatje van de kip.
Maar als ik dan het aantal icons instel in de dock en dan naar manual reorder ga om daar met de nodige icons te schuiven en dan weer terug ga naar de springboard, verandert er helemaal niets. Iemand een idee wat ik fout doe, of is customize nog niet werkend onder 1.1.3?
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
  #10  
Oud 21-02-08, 21:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Delft
Berichten: 97
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macron Bekijk bericht
Customize onder 1.1.3 heb ik nu zover dat ik verder kom dan het plaatje van de kip.
Maar als ik dan het aantal icons instel in de dock en dan naar manual reorder ga om daar met de nodige icons te schuiven en dan weer terug ga naar de springboard, verandert er helemaal niets. Iemand een idee wat ik fout doe, of is customize nog niet werkend onder 1.1.3?
Ja ik heb precies hetzelfde probleem! Weet iemand dit misschien op te lossen? Nu staan mn icoontjes zo slordig op mn Springboard

P.s. af en toe krijg ik wel dat ik wat naar mn Dock kan verschuiven, maar dan veranderd er op mn Springboard nogsteeds niets..
__________________
iPhone: 21-01-2008,
Fw. 3.0 NL

Laatst gewijzigd door Tjedemich; 21-02-08 om 21:45.
  #11  
Oud 21-02-08, 22:15
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Misschien snap ik je vraag niet helemaal, maar je wilt je icoontjes reorganiseren met customize ?

Dat kan je toch gewoon standaard doen als je een icoontje ingedrukt houdt, dan gaan ze wiebelen en kun je ze verplaatsen.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #12  
Oud 22-02-08, 21:06
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

customize 1.21 met de Add-ons ? nog nooit problemen mee gehad
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27-10-08 12:46
Customize 2.0 werkt niet??? AeronNL Jailbreak apps en thema's 5 15-05-08 23:11
customize met 1.1.3 werkt niet? remq Jailbreak apps en thema's 0 07-04-08 21:18
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18-03-08 15:19
Customize in 1.1.3 werkt niet jdenijs Unlock [archief] 4 26-02-08 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:42.