1.1.3 probleem

1.1.3 probleem discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Gegroet, ik heb een unlockte Iphone met fw 1.0.2 en toevallig(noem het gewoon LOMP )vandaag geupdate naar 1.1.3 vermoed ik. Wanneer ik hem aanzet staat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 January 2008, 00:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard 1.1.3 probleem

Gegroet,

ik heb een unlockte Iphone met fw 1.0.2 en toevallig(noem het gewoon LOMP)vandaag geupdate naar 1.1.3 vermoed ik.
Wanneer ik hem aanzet staat er No simcard installed
Insert an unlocked and valid SIM to activate the Iphone.

Wanneer ik mijn gewone SIM of SIM met Stealthsim er in doe kan ik een emergency call of mijn pin code ingeven staat er LOCKED SIM
Er staat ook een kabeltje op met het logo van Itunes.
In de rechteronderhoek staat een omcirkelde i en wanneer ik die aanklik krijg ik de IMEI en ICCID code te zien?

Iemand enig idee wat er aan de hand is en weet hoe ik dit kan oplossen?

Mvg.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 January 2008, 00:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 131
Standaard

Zoek is uw vriend... De oude bootloader is nog te restoren (zover ik het begrijp)
  #3  
Oud 19 January 2008, 00:42
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Misschien heb je hier iets aan : https://forum.iculture.nl/f14/i...9-iphones.html
  #4  
Oud 19 January 2008, 10:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

The simcard inserted into this Iphone does not appear to be supported.

Only compatible simcards from a supported carrier may be used to activate Iphone.
Please insert the simcard that came with your Iphone or visit a supported carrier's store to receive a replacement simcard.

Die melding krijg ik nu wanneer ik de phone aansluit op Itunes...
  #5  
Oud 19 January 2008, 11:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kain Bekijk bericht
The simcard inserted into this Iphone does not appear to be supported.

Only compatible simcards from a supported carrier may be used to activate Iphone.
Please insert the simcard that came with your Iphone or visit a supported carrier's store to receive a replacement simcard.

Die melding krijg ik nu wanneer ik de phone aansluit op Itunes...
Heb je de hele guide uitgevoerd? Het lijkt alsof je pas op de helft zit.
  #6  
Oud 19 January 2008, 12:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Wat bedoel je met de hele guide?
Moet er dan nog iets achter gedaan worden?
  #7  
Oud 19 January 2008, 12:36
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Als je alles hebt gedaan wat er aangegeven is lijkt het me dat je klaar bent... Mischien nog een keer proberen?

Greetz, Stiruam
  #8  
Oud 20 January 2008, 19:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Iphone blijft nog altijd in herstelmodus.
Wanneer ik de downgrade probeer en in de Iphuc DOS-prompt "filecopytophone WTF.s5l8900xall.RELEASE.dfu" of "cmd go" intyp en enter loopt de DOS-prompt altijd vast en krijg ik een foutrapport van Windows met verzenden of niet verzenden.
Bij elke andere tekst die ik typ en enter gebeurt er niets.
DAMN
  #9  
Oud 20 January 2008, 23:19
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 15
Standaard

hmmm...
lastige klus
  #10  
Oud 21 January 2008, 16:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Nu reageert ie helemaal niet meer.
Staat in herstelmodus en het enige dat nog werkt is aan en uit zetten
Heb poberen downgraden en na het intypen van filecopytophone WTF.s5l8900xall.RELEASE.dfu kreeg ik na lang proberen return code "0" en toen gaf de pc aan dat er een usb apparaat was gevonden.
Dan "cmd go" ingetypt en vanaf dan niets meer.
Pffffff ik word er radeloos van....
  #11  
Oud 21 January 2008, 16:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

iphuc 0.6.1 with tab completion.
>> By The iPhoneDev Team: nightwatch geohot ixtli warren nall mjc operator
DFU callback: Connected in DFU Mode
DFU callback: Entering shell in DFU Mode.
(iPHUC DFU) #:

Dit is de volgende melding die ik krijg in Iphuc.
Wanneer ik cmd go intyp gebeurt er niets...

iphuc 0.6.1 with tab completion.
>> By The iPhoneDev Team: nightwatch geohot ixtli warren nall mjc operator
DFU callback: Connected in DFU Mode
DFU callback: Entering shell in DFU Mode.
(iPHUC DFU) #: cmd go
shell: No such command 'cmd'
(iPHUC DFU) #:
  #12  
Oud 21 January 2008, 16:43
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Gebruik iTunes 7.6 en zet hem op de normale manier in DFU mode. Dan kun je gewoon dowgraden
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #13  
Oud 21 January 2008, 16:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Gebruik iTunes 7.6 en zet hem op de normale manier in DFU mode. Dan kun je gewoon dowgraden

Ik krijg hem niet in DFU mode,het enige dat ik heb is het Itunes logo met aansluitkabel eronder.
Aan en uitzetten werkt,voor de rest gebeurt er niets.
  #14  
Oud 21 January 2008, 17:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Gebruik iTunes 7.6 en zet hem op de normale manier in DFU mode. Dan kun je gewoon dowgraden
Destiny, dat kan alleen als je in 1.1.3 op het bureaublad kan en niet als je in het activatiescherm zit.
  #15  
Oud 21 January 2008, 17:19
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kain Bekijk bericht
iphuc 0.6.1 with tab completion.
>> By The iPhoneDev Team: nightwatch geohot ixtli warren nall mjc operator
DFU callback: Connected in DFU Mode
DFU callback: Entering shell in DFU Mode.
(iPHUC DFU) #:

Dit is de volgende melding die ik krijg in Iphuc.
Wanneer ik cmd go intyp gebeurt er niets...

iphuc 0.6.1 with tab completion.
>> By The iPhoneDev Team: nightwatch geohot ixtli warren nall mjc operator
DFU callback: Connected in DFU Mode
DFU callback: Entering shell in DFU Mode.
(iPHUC DFU) #: cmd go
shell: No such command 'cmd'
(iPHUC DFU) #:
Dit is allemaal prima! Nu in iTunes shift herstellen drukken en de 1.1.1 firmware file selecteren. Het scherm wordt dan even wit en de downgrade naar 1.1.1 begint.
  #16  
Oud 21 January 2008, 17:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Dit is allemaal prima! Nu in iTunes shift herstellen drukken en de 1.1.1 firmware file selecteren. Het scherm wordt dan even wit en de downgrade naar 1.1.1 begint.
Scherm wordt niet wit,begint te installen maar na een halve minuut krijg ik de foutmelding: De iphone iphone(staat er 2 keer)kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan(1)
  #17  
Oud 21 January 2008, 19:46
lijnkamp's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Ede
Berichten: 54
Standaard

iPhone aan pc hangen. Menu samen met sleepbutton vasthouden tot hij uitgaat. Daarna menubutton blijven vasthouden totdat iTunes komt met restore mode. Daarna restore met shift ingedrukt. Nu terug naar 1.1.1.


Zover kom ik ook. Probleem blijft dat iPhone in restore mode blijft zitten en ik via AppTapp niet terug kom naar de activation.
  #18  
Oud 21 January 2008, 19:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Weet er iemand of firmware 1.1.3 met Turbosim o.i.d. ook werkt?
  #19  
Oud 21 January 2008, 21:31
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kain Bekijk bericht
Weet er iemand of firmware 1.1.3 met Turbosim o.i.d. ook werkt?
Devteam heeft enkel aangekondigd dat ze een jailbreak hebben voor 1.1.3 en deze zullen releasen als de SDK uitkomt.
Over de *sims is er nog geen informatie.
  #20  
Oud 21 January 2008, 21:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 29
Standaard

Hoi, ik zit met hetzelfde probleem.
Zaterdag zat m'n iPhone in recovery mode en toen wist ik nog niet dat ik in iTunes op shift kon duwen voor ik op herstellen klikte... (dju toch!!!)
'k heb hem dan proberen downgraden, opeens zat ie in een loop, ging altijd uit, apple logo, lijnen tekst over 't scherm en alles opnieuw van 't begin...
na twee dagen heb ik hem terug naar 1.1.3 kunnen upgraden en 'k ga er nu precies efkes afblijven...
Naar verluidt zou de jaibreak van 1.1.3 snel uitkomen eenmaal Apple de iPhone SDK heeft voorgesteld.
Laat ons hopen dat ze dat maar snel doen he.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk probleem en ander probleem Dannybevers iPhone algemeen 0 21 November 2009 01:19
Windows: Itunes probleem of Firmware 3.1 probleem ? satfreak1969 iTunes 0 22 September 2009 16:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 23:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:58.