[1.1.2 OTB + Turbosim]= slecht signaal, slchte batterij?

[1.1.2 OTB + Turbosim]= slecht signaal, slchte batterij? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey Ff een vraagje. Heb sinds gister mijn 1.1.2 otb met turbosim geunlocket en alles werkt perfect, bellen en smsen. Ik heb alles uitgezet op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 January 2008, 15:50
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard [1.1.2 OTB + Turbosim]= slecht signaal, slchte batterij?

Hey

Ff een vraagje. Heb sinds gister mijn 1.1.2 otb met turbosim geunlocket en alles werkt perfect, bellen en smsen. Ik heb alles uitgezet op m'n telefoon zoals Wi-Fi, edge, SSH. Toch zuipt m'n iphone ineens batterij in anderhalve dag tot 2 dagen is hij helemaal leeg zonder rare dingen ermee te doen. Heb eignelijk alleen gesmst en gebeld. dit lijkt me niet nromaal want eerst had ik hier geen last van. Verder heb ik af en toe op rare moment ineens ff geen ontvangst meer, als ik ff op de bank zit ofzo. Best iritant want dan ben ik dus niet berijkbaar.

Ook heb ik op de plaats waar normaal Wi-Fi logo staat (heb ik uitstaan) nu zo'n blauw vierkantje staan met niets erin...:S weet iemand wat dit is?

Wie kan mij aub helpen om dit op te lossen?

thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 January 2008, 16:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 99
Standaard

Batterij= het kan zijn dat er toch nog iets op de achtergrond draait
Turbosim: mss dat u kaartje niet helemaal juist in u telefoon zit. Het is van belang dat u turbosim exact over u simkaart en daar ook blijft.
Ik had dat probleem ook en heb dan een klein stukje papier gestoken zodanig dat de turbosim niet kan naar boven komen bij het inschuiven van de simkaart..
Probeer maar eens

gr
  #3  
Oud 20 January 2008, 16:59
Rutger's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Nabij R'dam
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diageo Bekijk bericht
Ook heb ik op de plaats waar normaal Wi-Fi logo staat (heb ik uitstaan) nu zo'n blauw vierkantje staan met niets erin...:S weet iemand wat dit is?
Je zegt het zelf al Geen Wi-Fi. Je kan alsnog internetten maar dat gaat dan over EDGE/UMTS
  #4  
Oud 20 January 2008, 17:17
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rutger Bekijk bericht
Je zegt het zelf al Geen Wi-Fi. Je kan alsnog internetten maar dat gaat dan over EDGE/UMTS
kan ik dit niet uitzetten dan? volgens mij slurpt dit ook je batterij leeg namelijk
  #5  
Oud 20 January 2008, 17:33
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard




Heb ff snel een foto van m'n turbosim gemaakt. Onderaan die je nog een hl klein rood randje van m'n vodafone simkaart. Maakt dit uit dat je nog dat kleine randje ziet of moet ik hem nog verder afvijlen zodat het 'precies' past? ik ben gestopt met knippen aangezien ik hem al zo ver had afgeknipt dat ik op die gouden printplaat kwam.
  #6  
Oud 21 January 2008, 21:24
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

niemand die enig idee heeft wat dat blauwe icoontje inhoudt (op dezelfde plaats als Wi-Fi?) dit komt overigens alleen als ik Wi-Fi uitzet!
  #7  
Oud 21 January 2008, 21:27
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Een egaal blauw vierkantje, en op het Springboard wit? Dat is je "GPRS" icoontje. Mocht je EDGE hebben, zou daar nog een E'tje in staan.
  #8  
Oud 21 January 2008, 21:29
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Een egaal blauw vierkantje, en op het Springboard wit? Dat is je "GPRS" icoontje. Mocht je EDGE hebben, zou daar nog een E'tje in staan.
ahzoo,,

enig idee hoe ik dit uit kan zetten? want volgens mij is dat de reden dat m'n iphone maar 2 dagen meegaat:|
  #9  
Oud 8 February 2008, 18:30
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 25
Standaard

wil ik ook wel eens weten. Ik heb dit ook en mijn batterij gaat nog geen 2 dagen mee...
  #10  
Oud 8 February 2008, 21:42
Lantaarnpaal's schermafbeelding
» iPhone FR 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Niet in een iPhone
Berichten: 47
Standaard

Installeer Services of BossPrefs of iToggle op je iPhone, en zet EDGE uit, hiermee kun je ook andere dingen uitschakelen zodat je wat langer meekunt met de batterij.
__________________
iPhone US 1.1.2 OTB BL4.6 - ZiPhone unlock (FW1.1.4 BL3.9)
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen of Slecht signaal of connectie Fixed Nono_Home Wi-Fi 10 4 May 2010 07:39
Slecht GPS signaal op iPhone 3GS? MacLover23 Archief 4 27 September 2009 20:09
OTB 1.1.2 met TurboSim ---> 1.1.3 Tjakka Unlock [archief] 0 27 January 2008 23:44
TurboSim met OTB 1.1.2 + BL 4.6 Installatie (Windows) Dien Wiki - Begrippen 0 2 December 2007 13:50
TurboSim met OTB 1.1.2 + BL 4.6 Installatie (WIN) Dien Wiki - Begrippen 0 2 December 2007 13:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:42.