Turbo Sim en Iphone 1.1.1 firmware

Turbo Sim en Iphone 1.1.1 firmware discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Volgens de leverancier van Turbo Sim zou deze oplossing het probleem oplossen: Nadat je Iphone een upgrade heeft uitgevoerd naar firmware 1.1.1 waardoor een eerdere ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 October 2007, 11:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard Turbo Sim en Iphone 1.1.1 firmware

Volgens de leverancier van Turbo Sim zou deze oplossing het probleem

oplossen:
Nadat je Iphone een upgrade heeft uitgevoerd naar firmware 1.1.1 waardoor een eerdere softwarematige unlock werd overschreven.
Het gekend probleem met de modem software of baseband

Deze zou zelfs werken met Iphones die standaard al met de firmware 1.1.1 worden geleverd.

Heeft iemand ervaring hiermee ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 October 2007, 14:19
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Bilzen - Belgi
Berichten: 139
Stuur een bericht via MSN naar Lucas Send a message via twitter to Lucas
Standaard

TurboSims zijn moeilijk te verkrijgen en als je ze vind zijn ze duurder dan normaal.

Maar ik heb ook gehoord dat het zou werken op een gedowngrade iPhone naar 1.0.2, maar of ze met 1.1.1 werken denk ik niet.
  #3  
Oud 3 October 2007, 14:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Question

Ik heb volgend antwoord gekregen van de fabrikant:
Dear Sir

We have tested the TurboSIM on absolutely new devices purchased with 1.1.1 software. After downgrading and installing the TurboSIM all phone functions are 100% available and working perfectly.

Greetings from Montreal!
Dimitry Stolpowski
PDAplace Nord, Montreal

en verder

Dear Sir,

It works indeed if the iPhone was previously unlocked with TurboSIM (tested). Some say TurboSIM even works with the latest software (previously unlocked) but we didn't test it. There's also an information that TurboSIM works with downgraded devices of previosly SW unlocked devices but not confirmed yet.

With Best Regards,
PDAplace Nord, Montreal

Dus toch werkend.
Het is inderdaad een dure oplossing maar voorlopig de enige die werkt met firmware 1.1.1 of mis ik hier een andere oplossing?

Laatst gewijzigd door pcmarket; 3 October 2007 om 14:28.
  #4  
Oud 6 October 2007, 18:42
EnderQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 24
Standaard

hyper card werkt ook en is wel beschikbaar ik hoorde rond 120 dollar
deze werkt dus alleen met 1.1.1 out of the box en downgrade naar 1.0.2 volgens hun site en niet met de per ongeluk ge-upgrade versie

Laatst gewijzigd door EnderQ; 6 October 2007 om 23:28.
  #5  
Oud 6 October 2007, 19:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Cool Wie verdient nu eigenlijk geld aan deze hype?

De oplossingen van Turbosim en Hypercard zijn (volgens hun) wel werkend maar ook verschrikkelijk duur!
Maar iemand die zijn speeltje geblokkeerd ziet door de 1.1.1 upgrade heeft waarschijnlijk geen andere uitweg.
Ik denk dat het beter is een toestel bij te kopen en rustig af te wachten totdat er uiteindelijk een 1.1.1 patch te voorschijn komt.
Wie weet wat volgt? Met 2 telefoons moet je er altijd wel eentje aan de praat kunnen houden.
Maar voor zover ik de boel bekeken heb, zijn deze brilliante 1.1.1 brains ondertussen een zaakje begonnen en zal de nieuwe patch een "business" worden.

De hype goes on!
  #6  
Oud 6 October 2007, 19:13
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard

Klopt het dat je een iPhone met 1.1.1. wel met een hardware unlock (de soldeer methode) kan unlocken?
Als dat zo is, klopt het dan ook dat je kan blijven updaten omdat hij hardwarematig unlocked is of hangen hier ook risico's aan dat Apple bijvoorbeeld een stuk software aanpast die de hardware anders aanroept en dus de hardware unlock je iPhone brickt?
  #7  
Oud 6 October 2007, 19:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard Simlock

Bij deze oplossing komt volgens mijn informatie geen soldeerbout aan te pas.
Het is een soort mal voor je simkaart die ervoor zorgt dat de datacommunicatie tussen je SIM kaart en de iPhone versleuteld wordt.
Hierdoor zou de upgrades van Apple zelfs 1.1.1 geen invloed meer hebben op de werking van de iPhone.
Of het werkt ... ik heb het (no) niet geprobeerd.
  #8  
Oud 6 October 2007, 23:32
EnderQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
De oplossingen van Turbosim en Hypercard zijn (volgens hun) wel werkend maar ook verschrikkelijk duur!
Maar iemand die zijn speeltje geblokkeerd ziet door de 1.1.1 upgrade heeft waarschijnlijk geen andere uitweg.
Ik denk dat het beter is een toestel bij te kopen en rustig af te wachten totdat er uiteindelijk een 1.1.1 patch te voorschijn komt.
Wie weet wat volgt? Met 2 telefoons moet je er altijd wel eentje aan de praat kunnen houden.
Maar voor zover ik de boel bekeken heb, zijn deze brilliante 1.1.1 brains ondertussen een zaakje begonnen en zal de nieuwe patch een "business" worden.

De hype goes on!
Nee dus werkt volgens de site (hypercard) niet met de upgrade firmware 1.1.1 alleen met de out of the box 1.1.1. die dan downgraded is naar 1.0.2.
Een extra toestel kopen en dan zeggen dat zon sim duur is
Met deze methode kun je altijd bellen, minieme kans dat ze deze methode kunnen blokeren.

Ik probeer informatief te zijn maar de materie is misschien toch iets ingewikkeld.
  #9  
Oud 7 October 2007, 10:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Ik wil enkel maar duidelijk maken dat de hype rond de iPhone en de kwestie 1.1.1
er alleen maar voor zorgt dat je opnieuw je Euro's kan boven halen. Oplossingen zijn er zeker ... alleen voor hoe lang werken ze? Als je niet in de mogelijkheid bent je firmware te upgraden, sta je binnen enkele maanden met een toestel in je handen dat totaal achterblijft op de Europese versie van de iPhone.
Of moeten we dan opnieuw een patch kopen van 100 Euro's
  #10  
Oud 8 October 2007, 14:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 114
Standaard

Mensen,

Zijn deze turmbosim op korte termijn verkrijgbaar? Misschien een idee om een gezamelijk inkoopactie te houden, zoiets als laatst met de iPhone?

Mvg,

Paul
  #11  
Oud 8 October 2007, 14:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard Samen aankopen

Het samen aankopen lijkt mij geen slecht idee. Ik heb reeds contacten met de sales van deze firma en importeer op regelmatige en legale basis iPhones.
Met een samenaankoop kunnen we zeker een betere prijs bedingen.
  #12  
Oud 8 October 2007, 14:14
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Ik doe alvast mee mocht er een inkoop actie komen.....
  #13  
Oud 8 October 2007, 14:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Exclamation TURBO SIM samen aankoop

Bij deze lanceer ik dan ook een oproep aan allen die interesse hebben in de TURBO SIM oplossing voor iPhones.
Indien u interesse mocht hebben in een samenaankoop van dit artikel, post hieronder dan even uw interesse.
Om de wachttijd in te korten vragen wij dan ook dit te doen voor maandag 15 oktober 2007.
  #14  
Oud 8 October 2007, 14:28
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Ja ik heb interesse.
  #15  
Oud 8 October 2007, 16:01
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 17
Standaard

me 2. Laat maar iets weten.
  #16  
Oud 8 October 2007, 16:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard TURBO SIM samen aankoop

Dan zijn we al met 3.
  #17  
Oud 8 October 2007, 16:18
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Ik sluit me ook aan, 4 !

Als het blijft werken met alle toekomstige firmware, zou het echt een super produkt zijn! Heeft iemand er zodanig verstand van, dat dit een zekerheid is of waaraan kan het nu liggen dat hij niet meer werkt ineens, een link mag ook hoor , kan het niet vinden.

Laatst gewijzigd door TJB; 8 October 2007 om 16:23.
  #18  
Oud 8 October 2007, 16:40
shorty's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 282
Standaard

Ook hier interesse.

Alleen denk ik dat het verstandig is om dit eerst even met de admin (iphoneclub.nl) te overleggen. Aangezien hij aan de vorige inkoopactie ook veel meer tijd kwijt is geraakt dan hij beoogd had.

Maar zeker een goed initiatief
  #19  
Oud 8 October 2007, 16:50
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard

daarnaast zou ik wel willen weten wat dit zou gaan kosten.
En werkt voor welke situatie het wel en niet werkt?
Alle providers of alleen T-Mobile zoals de eerste unlock?
moet de iPhone al unlocked geweest zijn en daarna per ongeluk geupdate of geldt het ook voor iPhones die met 1.1.1. geleverd zijn en nog niet unlocked?
  #20  
Oud 8 October 2007, 17:49
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 1
Standaard

Zet mij ook maar op de lijst voor een gezamelijke aankoop voor de TurboSIM.

Natuurlijk wel eerst even de prijs weten.

Maar zet mij maar op de lijst. Goed idee
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Turbo-sim ..???? Nealz Archief 1 3 April 2008 22:40
Belgi: contacten op sim na turbo sim mathphone Overige providers Belgi 2 17 January 2008 19:44
Turbo sim programmeren Arne2606 Unlock [archief] 4 17 January 2008 02:49
Restore en Turbo-sim mpijnacker Unlock [archief] 5 21 December 2007 14:47
Iphone Unlocked met Turbo Sim Paolo_Totti Archief 1 6 November 2007 02:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:40.