heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan

heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik ben relatief nieuw hier op dit forum en heb zelf nog nooit een iphone geunlocked...alhoewel ik dit wel eens zou willen proberen met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 January 2008, 14:49
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 20
Standaard heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan

Hallo,
ik ben relatief nieuw hier op dit forum en heb zelf nog nooit een iphone geunlocked...alhoewel ik dit wel eens zou willen proberen met een goede handleiding.
Ik doe dit soort dingen al jaren met satellietontvangers en is best leuk om te doen, maar je moet het dus ook eens gezien hebben voor je eraan begint.
Hetzelfde geldt denk ik voor de iphone.

Ik heb een iphone gekocht en die draait 1.1.2 en werkt met mijn BASE kaartje. Werkt prima.
Maar wat zou er gebeuren als ik de 1.1.3 download ?

1. werkt de turbosim dan nog ?
2. als die niet meer werkt, want moet ik doen om de iphone weer te unlocken ?

Is er iemand die me dit kan uitleggen aub ?

Bedankt,
stef

Laatst gewijzigd door stefaand; 21 January 2008 om 14:55.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 January 2008, 14:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

lees het forum eens goed door, dan zou je tot de conclusie komen dat de jailbreak voor 1.13 nog niet is vrijgegeven!

Met andere woorden, je kan dan niets met je iphone!!!
__________________
fw 1.12 en t9 nederlands!
  #3  
Oud 21 January 2008, 14:53
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Berichten: 20
Standaard bedankt

Bedankt voor je snelle antwoord.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
upgrade van 1.1.2 met turbosim naar 1.1.3 stefaand Jailbreak apps en thema's 3 18 February 2008 16:29
1.1.2 turbosim upgraden naar 1.1.3 Pedro Unlock [archief] 9 14 February 2008 10:19
3G sim kaartje werkt niet met TurboSim yanco Unlock [archief] 1 11 February 2008 21:02
werkt firmware 1.1.3 met de turbosim uit 1.1.2? mpijnacker Unlock [archief] 3 27 January 2008 14:26
Turbosim - Werkt met sim van Telfort? icepick Unlock [archief] 2 5 January 2008 15:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:22.