bij autolock geen ontvangst

bij autolock geen ontvangst discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Vandaag heb ik mijn nextsim aangekregen. Uit mijn simkaart heb ik een deeltje weg geknipt, nextsim erop en in m'n iPhone gestoken. Voorlopig geen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 January 2008, 14:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 12
Standaard bij autolock geen ontvangst

Hallo

Vandaag heb ik mijn nextsim aangekregen.
Uit mijn simkaart heb ik een deeltje weg geknipt, nextsim erop en in m'n iPhone gestoken.
Voorlopig geen probleem want ik zie mijn bereik en mijn provider. Het werkt dus! Ook bellen blijkt te werken.

Maar van zodra mijn telefoon in autolock gaat, kan ik mijn iPhone niet meer bellen. Ik kom direct op voicemail uit. Als ik dan terug uit de autolock gaat, staat er effe "no service" en 2 sec. later staat er terug de naam van mijn provider.

Mijn provider is Mobistar (belgi).
Heeft iemand hier ervaring mee? Zijn er dingen die dit kunnen verhelpen?

Ik heb mijn simkaart wel iets groter uitgesneden, want dit maakt normaal gezien niet uit dacht ik. Dat gedeelte is toch maar plastic.

Help gezocht!
Thnx!

Groeten

Sven
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2008, 15:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 11
Standaard

beste sven,

Ik denk niet dat het aan je simkaaet ligt. Ik heb dit probleem ook af en toe en ik heb een iphone met bootloader 3.9 die dus softwarematig geunlocked is.heb nog niet kunnen vinden waar het wel aan ligt, maar ik heb meer mensen met dit probleem gezien op dit forum. Heb ook ergens gelezen dat het kan liggen aan summerboard. Ik overweeg een verse install van de firmware te doen want in het begin had ik dit probleem niet.
  #3  
Oud 22 January 2008, 17:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 12
Standaard

ga jij de hele firmware terug installeren? (terug naar 1.1.1 en dan 1.1.2?)
Of zou het ook opgelost zijn als ik summerboard uninstall? ... maar dat is wel een leuke applicatie natuurlijk die ik niet graag kwijt wil.


... kan ik summerboard eigenlijk zomaar verwijderen aangezien ik icoontjes heb op 2 pagina's?

Laatst gewijzigd door svekke; 22 January 2008 om 17:34.
  #4  
Oud 22 January 2008, 21:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 12
Standaard

is er niemand die hier meer van af weet?
Alvast bedankt voor de hulp!
  #5  
Oud 23 January 2008, 01:51
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

heb je locateme erop staan ? zo ja, gooi die er maar af, dan is je probleem opgelost.
  #6  
Oud 23 January 2008, 22:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 12
Standaard

nope, heb ik er niet op staan.
Maar op Hackint0sh is er een hele topic over met meer dan 23 pagina's, dus blijkbaar is dit toch een groot probleem...
Hier heeft blijkbaar niemand er last van...
  #7  
Oud 23 January 2008, 22:24
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mauske Bekijk bericht
heb je locateme erop staan ? zo ja, gooi die er maar af, dan is je probleem opgelost.
Ik heb gewoon bereik met locateme ook als de iphone in slaap stand staat
  #8  
Oud 23 January 2008, 22:24
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

ik heb de iclarified methode die op uw 1.1.2 unlock pagina staat begonnen, en tussunin na wat getreuzel valt het scherm van iphone uit
dan heb ik terug begonnen,vanaf na i brick main screen
de iphone belt niet meer terug....
nu komt er op mijn schermpje: safari can't open the page because it can't find the server
ook iser geen geluid

wat nu?

mvg

ronald
  #9  
Oud 23 January 2008, 22:32
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noebie Bekijk bericht
ik heb de iclarified methode die op uw 1.1.2 unlock pagina staat begonnen, en tussunin na wat getreuzel valt het scherm van iphone uit
dan heb ik terug begonnen,vanaf na i brick main screen
de iphone belt niet meer terug....
nu komt er op mijn schermpje: safari can't open the page because it can't find the server
ook iser geen geluid

wat nu?

mvg

ronald
Ik ben bang dat je moet gaan restoren
  #10  
Oud 23 January 2008, 22:46
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

hallo michael,

bedankt voor de reply,

restoren hoe doe ik dat zonder dat de iphone een "brick" wordt ?

mvg
ronald
  #11  
Oud 23 January 2008, 23:00
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Zet je iphone in de dfu mode. Dat doe je dooer de iphone uit te zetten en aan je pc te hangen en itunes aanzetten. Zet de iphone weer aan en houdt je vingers op de home en sleep button. Na 10 seconden laat je de sleepknop los (bovenop de iphone. Houdt de homeknop vast. Dan zegt itunes dat hij een iphone heeft aangetroffen in de recovery/herstel mode. Herstel de iphone met 1.1.1 Dat doe je door op shift te drukken en tegelijkertijd de herstelknop in itunes. Je mag dan de fw kiezen waarmee je wilt herstellen in jou geval 1.1.1
  #12  
Oud 23 January 2008, 23:11
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

hallo michael,

bedankt, ik zal het morgen even proberen
nu ga ik ermee stoppen voor ik nog meer stomiteiten ga doen,

groeten,

ronald
  #13  
Oud 23 January 2008, 23:12
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noebie Bekijk bericht
hallo michael,

bedankt, ik zal het morgen even proberen
nu ga ik ermee stoppen voor ik nog meer stomiteiten ga doen,

groeten,

ronald
Het is niet dom gewoon lastig ;-))))
Je komt er wel uit
  #14  
Oud 24 January 2008, 14:35
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

hallo michael,
terug hetzelfde probleem als voorheen
nu heb ik de nederlandstalige handleiding gevolgd
ook terug naar 1.1.1 zelfs nadien terug naar 1.1.2 en dan down naar 1.1.1
DAN DE BRICK dan de jaibreak, safari can't open the page because it can't find the server
en dan na enige tijd valt hij uit

wat nu h?

mvg

ronald
  #15  
Oud 25 January 2008, 09:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Heb je Wi-Fi wel aanstaan
  #16  
Oud 25 January 2008, 10:08
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

Wi-Fi staat aan
wel heb ik gemerkt dat iphoneinterface.exe niet meer te vinden is
mvg
ronald
  #17  
Oud 31 January 2008, 23:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Hoorn
Berichten: 42
Standaard

Ik heb ook geen ontvangst bij autolock. Het kan niet liggen aan summerboard of locateme want deze applicaties heb ik niet geinstalleerd. Iemand een andere idee?

Ik gebruik een Otb 1.1.2 met Brando *sim en KPN.
  #18  
Oud 1 February 2008, 09:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 12
Standaard

Hallo Kristel

Op Hackint0sh is er een hele discussie aan de gang ivm dit onderwerp:
[sleep mode] no incoming call - Page 30 - Hackint0sh

In't kort komt het hier op neer:
- Sommigen zeggen dat het met Summerboard te maken heeft.
- Anderen zeggen dat het te maken heeft met Navizon of LocateMe.

Zoals jij al zei heb jij die programma's niet en ik heb ook al alles geprobeerd met en zonder die programma's.
Er is nog wel n oplossing, maar dat is meer een work-around.
Dit heeft bij mij wel geholpen, maar het nadeel is dat je batterij wel sneller leeg geraakt.

Hier is de oplossing:
1. Access the iPhone's file system by a method of your choice (iPhoneList or other manzana.dll app, iPHUC, SCP)
2. Go to /System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/
3. Back up com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist somewhere safe
4. Delete or rename com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist
5. Reboot

De oplossing is gegeven door Orcinus op pagina 19 (post 188) van de thread die ik hierboven heb staan.
Dit is voorlopig de enige oplossing die bij iedereen werkt.

Grtz!
  #19  
Oud 1 February 2008, 10:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Hoorn
Berichten: 42
Standaard

Heel erg bedankt voor je hulp. Ik ga het proberen in het weekend.
  #20  
Oud 13 February 2008, 22:12
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

kunt mss die file gewoon aanpassen???? k ben nieuwsgierig, ik ga er eens naar kijken.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Geen ontvangst bij BASE AlexP Overige providers Belgi 42 15 November 2011 22:54
autolock werkt niet meer frednoot iPhone algemeen 9 15 January 2010 16:35
MMS weergave bij ontvangst smijts Archief 1 30 August 2009 23:17
trilfunctie bij sms ontvangst litmanen10 Archief 13 15 January 2009 20:46
Namen bij ontvangst sms. frokkel iPhone algemeen 1 24 August 2008 23:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:21.