Al veel gestelde vraag maar nergens een goed antwoord over ANYSIM

Al veel gestelde vraag maar nergens een goed antwoord over ANYSIM discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben nu een week aan het *****n. Heb verschillende manier geprobeert. Ben er nu aardig in thuis. Ik heb nu mijn originele telefoon terug ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 January 2008, 18:53
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard Al veel gestelde vraag maar nergens een goed antwoord over ANYSIM

Ik ben nu een week aan het *****n.
Heb verschillende manier geprobeert. Ben er nu aardig in thuis.

Ik heb nu mijn originele telefoon terug 1.1.1 (3A109a)
met modem firmware 04.01.13_G (Ook nog lagere getest)
Bootloader is 3.9_M3S2

Alles werkt behalve ANYSIM. Ik krijg het niet geinstalleerd!
Althans ANYSIM krijgt mijn SIM niet unlocked

Wat kan ik nu nog doen?

Help listas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2008, 18:55
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je een keer anysim gedraaid in de 1.0.2 firmware ?
Dan moet je namelijk eerst virginizen en daarna updaten naar 1.1.1
Voor de rest zien alle gegevens er prima uit. Gebruik je wel anysim 1.1.1 ?
En heb je je eigen simkaart erin als het programma zijn werk doet ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 22 January 2008, 19:09
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Ik heb gevirginized en kreeg daardoor ook een lagere modenfirmware dan ik nu opgeef. Terug gerestored met iTunes 7.5 naar 1.1.1 en huidige modemfirm

Ingebroken via de pref://1F en jailbreakme.com manier (#*307*)

ANYSIM zegt te werken met 1.1.1
Kan niet unlocken zegt ie.

Vanmorgen heeft ie even gemeld 'Unlock Succesfully'
Ik kon bellen en gebeld worden. Dat heb ik even getest. Maar er is geen geluid. En ik wordt niet gehoord.

Overigens maakte mijn telefoon ook geen geluid bij slider, toetsenbord en in standby stand gooien. Dat was vorige week de reden om hem via oktoprep naar 112 te upgraden. Maar die methode heb ik velemalen geprobeert maar ik kom iedere keer in restore-mode

Help me
  #4  
Oud 22 January 2008, 19:23
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Er zit boven de volumeknop aan de linker zijkant van je telefoon nog een klein knopje. Misschien heb je die perongeluk omgezet?
  #5  
Oud 22 January 2008, 19:25
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dan ben ik bang dat er iets hardwarematig mis is.

Je kunt nogmaals voor de zekerheid restoren naar 1.1.1. Daarna je IMEI checken dat ie goed is en natuurlijk modem firmware. Daarna nog een keer anysim 1.1.1 draaien
  #6  
Oud 22 January 2008, 22:16
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Ik heb BSD Subsystem installed, waarom weet ik niet precies meer. Daarna AnySim 1.1 geinstalleerd van i.unlock.no. Versie 1.1.1 kan ik niet vinden. Onder welke sources staan die? Unlock werkte nu wonder boven wonder en ik zie mijn carrier. Dezelfde problemen als vorige keer met bellen. Maar wat gebeurt er als ik hem op speaker zet? Hee, ik heb verbinding. Vreemd niet?

Overigens heeft mijn telefoon het wel altijd gedaan. De problemen zijn begonnen met het installeren van iets. Weet niet meer wat.

Alle geluiden werken gewoon, inclusief iPod behalve new voicemail, new mail, sent mail, calendar alerts, lock sounds en keyboard clicks. Sorry maar ik hem hem nog niet in het nederlands. Eerst het ene dan het andere.

Als ik restore, werken alle geluiden wel. Dat merkte ik iedere keer.
Wat heeft mijn IMEI ermee te maken?
Die is hetzelfde als op de achterkant van mijn iPhone

Jailbreaken met InDependance kan ik overigens ook niet. Daar blijft ie op hangen. Maar misschien moet ik naar 1.0.2 maar dat kan ik niet via iTunes. Ik krijg error's. Zou ik verkeerde firmware's hebben? Ook van i.unlock.no
Ik kan om deze redenen misschien dus ook niet updaten naar 1.1.2.

Dat is me nog niet gelukt. Hij komt meteen in recovery en alleen mijn baseband is omhoog gegaan


Wie?
  #7  
Oud 22 January 2008, 23:15
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt het beste anysim van h t t p://ifoneguide.nl/rep gebruiken.

Ik heb laatst ook hier iemand gehad die hetzelfde probleem had. Ik heb hem toen geupgrade naar 1.1.2, maar het probleem ging niet weg. Hij had ook dat probleem met die speaker. Dat als er iemand belde, hij hen alleen kon horen als hij hem op de speaker zette.

Weet je echt niet meer na welk programma je dit probleem kreeg ?
  #8  
Oud 22 January 2008, 23:47
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 284
Standaard

Kan zijn dat de oordopjes nog een paar keer erin en eruit gehald moeten worden misshien, ivm afsluiten ipod functie. Heb dit ook al een paar keer gehad en is veel voorkomende klacht!
__________________
1st iPhone from Miami,last 1 from Hasselt
  #9  
Oud 22 January 2008, 23:50
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Die liggen er al even uit.
Inmiddels gechecked of er wel geluid uit mijn oordopjes kwam. Ja dus.
Even jutteren... niets....nog een verse herstart en ja hoor alles werkt weer zoals ik hem kocht.
Hier heb ik dus een hekel aan. Wat is er nu fout gegaan?

Nu nog naar 1.1.2. Ik ben als de dood dat. OktoPrep, upgrade en iWorld weer resulteerd in niks. Inmiddels al twee keer getracht.

Ik denk dat ik maar een tijdje blijf hangen op 1.1.1 maar ik wil wel naar nederlands etc. Ik ga even zoeken op het forum. Heb ook al iets over nummerweergave gelezen.

Misschien moet ik hem een keer bij je afgeven,Destiny. Ik woon in de buurt.
Maar zelf vogelen is natuurlijk mooier
  #10  
Oud 22 January 2008, 23:51
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

That's it EUgene
  #11  
Oud 22 January 2008, 23:51
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 284
Standaard

Je moet die echt een paar keer erin en eruit doen, dan werkt het op een gegeven moment wel. Ik denk dat het niks uitmaakt op welke fw je zit.
  #12  
Oud 23 January 2008, 00:18
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hanzana Bekijk bericht

Nu nog naar 1.1.2. Ik ben als de dood dat. OktoPrep, upgrade en iWorld weer resulteerd in niks. Inmiddels al twee keer getracht.
Je vergeet n belangrijke stap na de upgrade naar 1.1.2
En dat is Anysim 1.2.1.u in airplane modus. DAN pas iWorld.
  #13  
Oud 23 January 2008, 00:20
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Probleem wat jij hebt heeft idd niks te maken met je firmware.
Als je naar 1.1.2 wilt, moet je dat gewoon doen. Het brengt grote verbeteringen met zich mee, zoals goede nummerweergave en makkelijker NL installeren. Ook wordt je iPhone een stukje sneller omdat cpu ietswat overclockt word
  #14  
Oud 23 January 2008, 00:21
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Bedankt xb9, maar na de upgrade zit ik al in de restore-mode. Stekkertje en iTunes iconen.
Overigens goede tip die airplane modus
  #15  
Oud 23 January 2008, 00:31
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Ik kan het wel eens proberen. Ik heb nu in ieder geval een nederlandse telefoon. Verder staat er alleen maar op:
BBInfo, Installer en Services

Dus....

1. Oktoprep
2. aan iTunes (7.5) hangen en option(alt) klik 'werk bij' of 'herstel'?? Beide laten je de firmware kiezen.
3. Kies ..iPhone1,1_1.1.2_3B48b_Restore.ipsw

tot nu toe ging ie na updaten in restore-mode.
Moet SSH of zo aanstaan? Moet er van te voren nog iets worden installed?

4. iWorld installeren ivm nederlandse taal tweak voor 112
5. Airplane mode aan
6. Anysim 1.2.1.u installeren

Klaar?? Moet er ergens tussen de punten nog een herstart komen??

Bedankt allemaal voor het meedenken, listas
  #16  
Oud 23 January 2008, 01:17
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hanzana Bekijk bericht
Bedankt xb9, maar na de upgrade zit ik al in de restore-mode. Stekkertje en iTunes iconen.
Overigens goede tip die airplane modus
sorry voor deze anysim eerst nog jailbreak.jar
zie wiki
  #17  
Oud 23 January 2008, 01:52
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

jazeker beste xb9

maar mijn 'crash' is meteen na iTunes update all.
  #18  
Oud 23 January 2008, 03:06
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Hanzana, alles staat hier https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html

EDIT: sorry voor MacOs X deze link https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-macos-x.html

Volgens mij loop je vast na het updaten naar 1.1.2 (dmv shift bijwerken en niet restoren naar 1.1.2) omdat je windows.bat (zie link hierboven) overslaat? Maar dan moet je je iPhone niet inmiddels herstart hebben na de 1.1.1 downgrade/oktoprep...

Laatst gewijzigd door Sharky232; 23 January 2008 om 14:58.
  #19  
Oud 23 January 2008, 11:21
hanzana's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Boxtel
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar hanzana Stuur een bericht via Skype™ naar hanzana
Standaard

Zoals je aan mijn avatar kunt zien ben ik een mac-gebruiker, maar wat me wel opviel is, wanneer je OktoPrep installeerd je de originele AT&T kaart erin moet stoppen.

Is dat een MUST? Ik heb die kaart niet. Mijn telefoon is getest bij aankoop met mijn SIM en ik heb de originele SIM niet meegenomen.

Kunnen meer mensen dit bevestigen??

Hanzana
  #20  
Oud 23 January 2008, 12:37
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee die hoeft er niet in Maar een sim met picode is ook niet goed dus zorg dat je pincode er af is
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na een wasbeurt toch nog wat leven, maar niet veel JeroenAlmere iPhone algemeen 4 23 March 2012 14:50
Ik wil een nieuwe Iphone 4 kopen?? maar is dit een goed idee?? stephaniesmeers Koopinformatie Nederland 7 11 April 2011 19:50
Dubbele vraag? kan het antwoord niet echt vinden. keymaker iPhone algemeen 2 1 July 2010 00:42
veel gelezen: maar welke Fm-transmitter is een aanrader ? andre-nl iPhone accessoires en onderdelen 92 10 October 2009 13:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:10.