unlock 1.1.2

unlock 1.1.2 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo ik heb een iphone met 1.1.1 nog en de oude boatloader volgens mij nog ik zou hem willen updaten na 1.1.2 maar ik dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-01-08, 19:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 23
Smile unlock 1.1.2

hallo ik heb een iphone met 1.1.1 nog en de oude boatloader volgens mij nog ik zou hem willen updaten na 1.1.2 maar ik dit zoveel stappen om te doen dus heb ik een andere site gevonden maar ik weet niet of die methode die op die site staat verantwoord is.

dit is de website:
(Win) Ultimate guide to fully unlock 1.1.2 for free — winandmac.com

zou graag willen weten of dit verantwoord is want als is schild dit me veel stappen en dat is wel fijn hoef ik niet te downgraden enz.

groet devilion
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23-01-08, 11:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 23
Standaard

zou iemand mij misschien kunnen zeggen of deze unlock ook werkt??
  #3  
Oud 23-01-08, 11:45
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Zo heb ik de mijne ook geupgrade toen 1.1.2 er net was, dus dat zou moeten werken. Let wel op dat je hem in airplane mode zet voor je anysim draait, anders heb je veel kans dat het fout gaat.
  #4  
Oud 23-01-08, 12:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 23
Standaard

hoezo in airplane mode dan?
en is het aan te raden naar 1.1.2 te gaan?
  #5  
Oud 23-01-08, 12:14
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Omdat je anders kans hebt dat je anysim gaat hangen, en je weer van voor af aan kan beginnen...
  #6  
Oud 23-01-08, 19:29
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: zoersel
Berichten: 29
Standaard

hall,

ik heb de iclarified methode die op uw 1.1.2 unlock pagina staat begonnen, en tussunin na wat getreuzel valt het scherm van iphone uit
dan heb ik terug begonnen,vanaf na i brick main screen
de iphone belt niet meer terug....
nu komt er op mijn schermpje: safari can't open the page because it can't find the server

wat nu?

mvg

ronald
  #7  
Oud 23-01-08, 19:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 23
Standaard

het is niet mijn unlock pagina ik heb alleen gevraagd of dit te vertrouwen was.
ik heb het vanmiddag zelf gedaan en gewerkt maar je moet hem wel goed doorlezen.
ik weet niet wat jij hebt gedaan je hebt ergens een fout gemaakt denk ik.
  #8  
Oud 23-01-08, 19:40
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 317
Standaard

Is upgraden via iDemocracy anders niet gemakkelijker? Ik weet niet of iDemocracy te vertrouwen is, maar ik vraag de maar. Wat is het beste/snelste/gemakkelijkste manier om te upgraden naar 1.1.2?
  #9  
Oud 23-01-08, 19:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 23
Standaard

ik heb een vanmidag dus wel via die site geupdated alles werkt alleen als ik custom theme's doe verandert het icoon van het weer niet mee wat het voorheen wel deed op 1.1.1 en ook op de plek waar je ziet of je Wi-Fi hebt of niet bovenin je main screen zie je in plaats van de e die er eerst was een vierkant blokje

ik weet niet of dit verholpen kan worden als kan zou ik graag hulp willen
  #10  
Oud 23-01-08, 19:51
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dan moet je effe zoeken op deze site of op Hackint0sh.
Er is een fix voor dit probleem.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #11  
Oud 23-01-08, 19:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 23
Standaard

oke zal wel effe kijken op deze site
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:24.