Downgraden Baseband.

Downgraden Baseband. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie heeft hier ervaring mee om na het downgraden van de algemene firmware ook de baseband te downgraden: Baseband downgrade instructions Use Installer application to ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 October 2007, 20:00
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard Downgraden Baseband.

Wie heeft hier ervaring mee om na het downgraden van de algemene firmware ook de baseband te downgraden:

Baseband downgrade instructions
cd /usr/bin
chmod +x bbupdater
launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
bbupdater -f 314.fls -e 314.eep
launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
  • If you get error, try restarting your phone, and then try again.
En dan nog de vraag, hoe moet je die commandos ingeven via een PC? er staat via de Terminal on the iPhone
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 October 2007, 20:05
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Bij mijn weten is dat nog niemand gelukt en is de bovenstaande methode ook niet-werkend. Er verschijnen op hackint0sh en in de DevTeam Wiki nogal wat van dit soort posts van mensen die opperen dat het misschien zou moeten werken, maar dat doet het niet!
Als ik jou was zou ik alles nu laten zoals het is en geduldig afwachten op een nieuwe methode, voordat je meer kapot maakt dan je lief is.
  #3  
Oud 3 October 2007, 20:08
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Voor wat betreft de commando's ingeven, je kan idd Terminal gebruiken (via Installer), of (windows) WinSCP, voor Apple geloof ik Fugu.. Wel eerst OpenSSH installeren dan.
  #4  
Oud 3 October 2007, 20:20
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Je kunt alleen de algemene firmware downgraden van 1.1.1 naar 1.0.2, die je vervolgens kunt activeren, zodat je in elk geval de functionaliteit van zeg maar de iPod Touch hebt. Unlocken en dus bellen met een niet-AT&T-sim kan vooralsnog niet.
  #5  
Oud 3 October 2007, 20:25
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard

God wat is dit balen zeg.
Maar dan zouden er hier meer mensen moeten zijn die 1.1.1 standaard op hun iPhone hebben en dus niet kunnen bellen.

Ik hoorde dat iemand van KPN een nieuwe iPhone heeft sinds vandaag (vrijdag besteld) en al simlockvrij. Hier hoor ik vrijdag meer over. Ik hoop dat hij een nieuwe had met 1.1.1. want dat zou het dus al kunnen. Ik houd jullie op de hoogte.
  #6  
Oud 3 October 2007, 20:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Als het zou kunnen had het al groot op alle sites gestaan. Met 1.1.1 valt op dit moment niet te bellen, het wachten is op een nieuwe unlock-methode. Hoe lang dat duurt weet niemand.
Tot die tijd: gebruik 'm als een iPod of kalender, of Wi-Fi-browser etc. etc. en stop met knutselen aan firmware etc.

Sorry dat het niet anders is, maar mensen moeten vooral geen valse hoop krijgen dat ze met een 1.1.1-firmware op dit moment zouden kunnen bellen.
  #7  
Oud 16 October 2007, 18:09
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 969
Standaard

je moet putty gebruiken in windows dan inloggen met root dan met dottie dan zie je dat hekje teken dan kun je gewoon typen en dingen open die bv in je cd/usr/bin directorie straan en dan het commando geven bv ieraser on je baseband te wissen
  #8  
Oud 16 October 2007, 18:22
Sniper78's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 103
Standaard

je kan toch de betalende methode van iphonsimfree.com gebruiken...
  #9  
Oud 16 October 2007, 18:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 154
Standaard

Downgrade from 1.1.1 to 1.0.2 - The iPhone Dev Wiki

En deze dan?
  #10  
Oud 16 October 2007, 18:25
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 969
Standaard

hier op kijken werkt !!! [GUIDE] Downgrade v1.1.1 to v1.0.2 + Activation + YouTube + Unlock (Windows) - ModMyiPhone.com - Apple iPhone forum, mods, skins, developing and more alleen dan gewoon anysim installeren na baseband downgrade !!!!
  #11  
Oud 16 October 2007, 18:26
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 23
Standaard

Heren,

Ik heb een andere topic waarbij ik vertel dat mij dit gelukt is. En ook nog een hele handleiding met bestanden geupload hoe ik dit heb gedaan! Ik heb dit overigens al afgelopen vrijdag voor elkaar gekregen, voor wie dit wil weten!
  #12  
Oud 16 October 2007, 18:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 154
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beekhuis Bekijk bericht
Heren,

Ik heb een andere topic waarbij ik vertel dat mij dit gelukt is. En ook nog een hele handleiding met bestanden geupload hoe ik dit heb gedaan! Ik heb dit overigens al afgelopen vrijdag voor elkaar gekregen, voor wie dit wil weten!
Linkje?

*edit* zie 'm al...

Laatst gewijzigd door Hosley; 16 October 2007 om 18:31.
  #13  
Oud 16 October 2007, 18:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hosley Bekijk bericht
Linkje?
RapidShare: 1-Click Webhosting

Dit is de link, waar alles inzit, ook alle bestanden die je nodig hebt. De handleiding is voor windows gebruikers. Ik heb gewoon verschillende handleidingen in elkaar geplakt in de stappen hoe ik ze gevolgd heb.
  #14  
Oud 16 October 2007, 18:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 154
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beekhuis Bekijk bericht
RapidShare: 1-Click Webhosting

Dit is de link, waar alles inzit, ook alle bestanden die je nodig hebt. De handleiding is voor windows gebruikers. Ik heb gewoon verschillende handleidingen in elkaar geplakt in de stappen hoe ik ze gevolgd heb.
Ja, ik had 'm net gevonden. Thanks...

Ik kan een iPhone kopen, maar die is waarschijnlijk van zichzelf al met firmware 1.1.1, dus dan is 't niet zeker dat het op deze manier werkt.
  #15  
Oud 16 October 2007, 18:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hosley Bekijk bericht
Ja, ik had 'm net gevonden. Thanks...

Ik kan een iPhone kopen, maar die is waarschijnlijk van zichzelf al met firmware 1.1.1, dus dan is 't niet zeker dat het op deze manier werkt.
Ja, dat kan ik je niet garanderen.
  #16  
Oud 16 October 2007, 18:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 154
Standaard

How to Restore a 1.1.1 phone to 1.0.2 and fix the baseband! (Complete Tutorial) - Page 4 - Hackint0sh

Hier wordt door verschillende mensen confirmed dat ze de baseband hebben gedowngrade van een firmware 1.1.1 nieuw uit de doos....
  #17  
Oud 16 October 2007, 19:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Beekhuis zijn handleiding heb ik met succes kunnen voltooien op de Iphone van Dree die nieuw uit de doos kwam en voorzien was van 1.1.1
Dus neem van mij aan dat het werkt op de iphone die ik onder handen gehad heb.
Maar ik waarschuw me gek aangezien het geen 1-click oplossing is, als je hierin fouten maakt als zijn het stomme type fouten dan kan je de telefoon compleet naar de eeuwige jachtvelden sturen.
IK ZEG HET NOGMAALS, DIT IS NIET VOOR DUMMIES !!!
  #18  
Oud 16 October 2007, 19:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wi-Fi Bekijk bericht
Beekhuis zijn handleiding heb ik met succes kunnen voltooien op de Iphone van Dree die nieuw uit de doos kwam en voorzien was van 1.1.1
Dus neem van mij aan dat het werkt op de iphone die ik onder handen gehad heb.
Maar ik waarschuw me gek aangezien het geen 1-click oplossing is, als je hierin fouten maakt als zijn het stomme type fouten dan kan je de telefoon compleet naar de eeuwige jachtvelden sturen.
IK ZEG HET NOGMAALS, DIT IS NIET VOOR DUMMIES !!!
Fijn om te horen, dat het ook met iPhones werkt die standaard uit de doos komen!
  #19  
Oud 6 February 2008, 22:38
laika666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 52
Standaard

kun je ook de baseband 04.03.13_G hier mee downgraden.
  #20  
Oud 10 February 2008, 01:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Sliedrecht
Berichten: 13
Standaard Reactie

Ja dit wil ik ook weten, kan dit ook met die base band?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Baseband downgraden Polofitness Unlock 4 18 January 2011 11:40
iPhone 3G: Baseband downgraden? lian02 Unlock 13 28 September 2010 12:58
baseband 05.11.07 downgraden hoffie19 Archief 9 4 October 2009 16:34
Baseband Downgraden? btwvince Archief 7 14 December 2008 20:48
Handleidingen:Downgraden baseband 1.1.2 naar baseband 1.0.2 (Win & Mac) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 23 26 January 2008 10:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:56.