turbosim WINSCP

turbosim WINSCP discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ik ben aan het proberen mijn iphone met turbosim te unlocken. Ik ben aan de stap waar ik enkele bestanden met WINSCP moet kopieren. Maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 January 2008, 23:17
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Izegem
Berichten: 54
Standaard turbosim WINSCP

ik ben aan het proberen mijn iphone met turbosim te unlocken.
Ik ben aan de stap waar ik enkele bestanden met WINSCP moet kopieren.
Maar ik krijg telkens netwerkfout verbindings timeout.
Hoe kan ik dat verhelpen??
Ik ben er al even opgekunnen en was bijna klaar en toen liep mijn computer vast.
dank u
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 January 2008, 23:27
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dettie Bekijk bericht
ik ben aan het proberen mijn iphone met turbosim te unlocken.
Ik ben aan de stap waar ik enkele bestanden met WINSCP moet kopieren.
Maar ik krijg telkens netwerkfout verbindings timeout.
Hoe kan ik dat verhelpen??
Ik ben er al even opgekunnen en was bijna klaar en toen liep mijn computer vast.
dank u
Heeft je iPhone mischien een ander ip nummer gekregen? Soms worden alle leaches (ip nummer reserveringen) vrijgegeven als de router herstart en dan krijgt elk apperaat een nieuw nummer.
  #3  
Oud 23 January 2008, 23:29
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Izegem
Berichten: 54
Standaard

neen het is nog steeds hetzelfde.
  #4  
Oud 23 January 2008, 23:44
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dettie Bekijk bericht
neen het is nog steeds hetzelfde.
Paar zaken die zou kunnen controleren:
Heeft je computer een ip nummer in dezelfde range in combinatie met je subnet setting?
Is de computer aangesloten via Wi-Fi of via een kabel?
"Ziet" je router de iPhone?

Ik weet niet meer zeker of het mogelijk is maar probeer je iPhone eens te pingen en te tracen met tracert.

Laatst gewijzigd door ControlSje; 23 January 2008 om 23:46.
  #5  
Oud 23 January 2008, 23:57
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Zowiezo krijg je die melding altijd de eerste keer dat je inlogt in je iPhone. Krijg je de melding, gewoon even een minuut helemaal niets doen, en dan.......Boom! (zoals Steve Jobs zou zeggen).
__________________
iPhone 8GB - AppleTV - MacBook Pro - Airport Extreme
  #6  
Oud 24 January 2008, 00:05
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Izegem
Berichten: 54
Standaard

Ik ben er ondertussen ingeraakt en de aanpassingen kunnen doen.
Mijn turbosim en At&t kaart erin gestopt.
Daarna putty gestart na het ingeven van dit commando
commando launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

kreeg ik geen OK maar /dev/tty.baseband resourcebusy

wat moet ik nu doen?
Aan wat kan dit liggen?

detlef
  #7  
Oud 24 January 2008, 00:10
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Probeer even je iPhone te herstarten en dan opnieuw.
  #8  
Oud 24 January 2008, 00:13
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Izegem
Berichten: 54
Standaard

Moet er voor en achter die unload een spatie??
  #9  
Oud 24 January 2008, 00:18
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dettie Bekijk bericht
Moet er voor en achter die unload een spatie??
Is het wel een turbosim van Bladox, dettie? Een turbosim van Bladox is zwart en er staat Bladox op. Als je kaart hier niet aan voldoet, hoef je de guide niet uit te voeren.
  #10  
Oud 24 January 2008, 00:19
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Izegem
Berichten: 54
Standaard

Mijn kaartje is een echte bladox. Turbosim bestel in tsjechie
Wat moet ik wel doen??
  #11  
Oud 24 January 2008, 00:30
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Controleer of je het commcenter.plist bestand op de juiste plek hebt staan, en of alle bestanden de juiste rechten hebben. Ergens is iets fout gegaan.

Houd de moed erin. Desnoods als je zeker denkt te weten dat je alles hebt goed gedaan en het nog niet werkt, opnieuw restoren (let op juiste firmware!) en alles overnieuw doen.
  #12  
Oud 24 January 2008, 00:59
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Izegem
Berichten: 54
Standaard

Hij werkt.
Heb eens alles opnieuw gedaan en werkt super.

bedankt voor de hulp

detlef
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TurboSIM iCulture Wiki - Begrippen 42 2 May 2009 20:19
TurboSim 1.1.3 Reckless Archief 1 20 February 2008 19:20
FW 1.1.2 en TurboSim Fresh Unlock [archief] 82 27 January 2008 20:51
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 13:53
Turbosim like the007 Archief 0 26 December 2007 17:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:24.