Doorbraak: 1.1.3 jailbreak (Nate True) nu beschikbaar

Doorbraak: 1.1.3 jailbreak (Nate True) nu beschikbaar discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door cranium Lezen is voor sommige mensen erg moeilijk blijkbaar. Bij deze upgrade naar 1.1.3 heb je geen anysim /turbosim/whatever nodig. IK ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #361  
Oud 25 January 2008, 17:53
mjay's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cranium Bekijk bericht
Lezen is voor sommige mensen erg moeilijk blijkbaar. Bij deze upgrade naar 1.1.3 heb je geen anysim/turbosim/whatever nodig. IK heb net geupgrade van een virgin 1.1.1 en dat werkte perfect.
uhhh mensen met een 1.1.2 OTB hebben wel een turbosim/whatever nodig.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #362  
Oud 25 January 2008, 17:55
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nls Bekijk bericht
Nou ik snap het jailbraiken etc zelf wel. dat heb ik bij mijn eigen iphone(s) ook zelf gedaan. alleen het feit dat er nergens duidelijk vermeld staat of het nou mogelijk is na deze jailbreak gebruik te maken van een turbosim snap ik niet =D

Iemand die mij het verlossende antwoord kan geven?

Nls
Niet duidelijk? Ik heb het in ieder geval al vermeld dat ik succesvol naar 1.1.3 ben gegaan met mijn OTB 1.1.2 BL 4.6 met turbosim.

Overigens nu nog een keer omdat ik was vergeten eerst alle 3rd party apps te verwijderen, weer ben gerestored naar 1.1.1. Een hele schone iphone dus en daarna weer naar 1.1.3 gegaan. No problemo voor senor!
  #363  
Oud 25 January 2008, 17:56
demonchild's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Locatie: brugge
Berichten: 247
Standaard

aha

dus eerst alle 3parT apl weg en op naar 1.1.3
  #364  
Oud 25 January 2008, 17:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 19
Standaard

hmm... ik heb mijn touch geupdate (dat kon toch ook?). alles ging goed en dr staat dat ik firmware 1.1.3 heb alleen ik heb geen maps of notities en ik kan ook niet mn icoontjes verplaatsen.

wat heb ik fout gedaan?
  #365  
Oud 25 January 2008, 17:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hdejongh Bekijk bericht
wat ik ook doe ik krijg geen 1.1.3 bij "system" onder installer en kan dus niet upgraden...
Heeft iemand anders dat ook?
Ik had dit zonet ook. Als je onderaan sources aantikt en vervolgens linksboven reload, dan komt hij wel in de system map te staan!
  #366  
Oud 25 January 2008, 18:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

bij de Touch moet je maps enzo kopen volgens mij voor 18 dollar/euro
  #367  
Oud 25 January 2008, 18:09
demonchild's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Locatie: brugge
Berichten: 247
Standaard

hehe das just de iphone is gratis d:
  #368  
Oud 25 January 2008, 18:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 4
Standaard

Misschien een tip voor de mensen die nog gaan updaten. Bij mij ging alles prima totdat ik "1.1.3 soft upgrade" installeren moest. Halverwege de instalatie ging het scherm ineens heel raar doen, kreeg die grote groene batterij half in het beeld en een error "main script execution failed". Ik kon aan het rondje zien dat ie nog bezig was dus ik heb de iPhone zo 10 minuten laten staan, en ineens reboote de phone en alles werkt perfect
  #369  
Oud 25 January 2008, 18:10
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Is er eigenlijk al iets bekend of er (natuurlijk zal dat wel) weer internationale regio's in zitten en hoe je deze dan zou kunnen activeren?
  #370  
Oud 25 January 2008, 18:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Is er eigenlijk al iets bekend of er (natuurlijk zal dat wel) weer internationale regio's in zitten en hoe je deze dan zou kunnen activeren?
Ik had "More Keyboards & Regions" van 1.1.2 er nog op staan en na de update naar 1.1.3 werkt deze nog perfect..
  #371  
Oud 25 January 2008, 18:15
demonchild's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Locatie: brugge
Berichten: 247
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ferdinant Bekijk bericht
Misschien een tip voor de mensen die nog gaan updaten. Bij mij ging alles prima totdat ik "1.1.3 soft upgrade" installeren moest. Halverwege de instalatie ging het scherm ineens heel raar doen, kreeg die grote groene batterij half in het beeld en een error "main script execution failed". Ik kon aan het rondje zien dat ie nog bezig was dus ik heb de iPhone zo 10 minuten laten staan, en ineens reboote de phone en alles werkt perfect
dat vind ik zeer intressant om te vermelden
zo weet iedereen dit ook weer
  #372  
Oud 25 January 2008, 18:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ferdinant Bekijk bericht
Misschien een tip voor de mensen die nog gaan updaten. Bij mij ging alles prima totdat ik "1.1.3 soft upgrade" installeren moest. Halverwege de instalatie ging het scherm ineens heel raar doen, kreeg die grote groene batterij half in het beeld en een error "main script execution failed". Ik kon aan het rondje zien dat ie nog bezig was dus ik heb de iPhone zo 10 minuten laten staan, en ineens reboote de phone en alles werkt perfect

Ik denk dat jij je autolock aan had staan, deze moet je bij zulke acties natuurlijk op never zetten
  #373  
Oud 25 January 2008, 18:18
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Nee ik had autolock op never staan. maar gaf ook deze melding. Heeft het wat te maken met 1.1.1?
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #374  
Oud 25 January 2008, 18:21
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hemmik Bekijk bericht
Ik had "More Keyboards & Regions" van 1.1.2 er nog op staan en na de update naar 1.1.3 werkt deze nog perfect..
das wel heeel raar want die patch doet het niet in 1.1.3
ik ga er nog ff achteraan! (heb een klein vermoeden)
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #375  
Oud 25 January 2008, 18:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

Zou kunnen, ik heb er in ieder geval geen last van gehad

1.1.2 > 1.1.3


GO SJOWOL

Breng mij T9 en keyboard NL
  #376  
Oud 25 January 2008, 18:22
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 51
Standaard

Na eindelijk heb ik tijd voor mn update.. wachten is misschien verstandiger.. hehe maar de wiebelende icoontjes zijn verleidelijk..

Ik was dus even al mijn progjes aan het uninstallen.. maar summerboard geeft me een error.. en bsd + installer kan ik alleen maar herinstalleren..

SSH laat ik er maar gwn opstaan..

update..

Summerboard staat wel nog in installer, maar niet op scherm :S

Toch maar gewoon gaan met die banaan.. ik wil de iClarified methode gebruiken.. heb BL 3.9 en FW 1.1.2
__________________
FW 1.1.3
  #377  
Oud 25 January 2008, 18:23
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sossienl Bekijk bericht
Nee ik had autolock op never staan. maar gaf ook deze melding. Heeft het wat te maken met 1.1.1?
toen ik met 1.1.2 de upgrade deed ging het idd wel goed. Nu net met 1.1.1 had ik ook die melding. Zal dus wel aan 1.1.1 liggen, maar goed, het werkt

Overigens had ik na de upgrade vanaf 1.1.2 geen problemen met de standaard ringtones maar nu wel. Misschien ook iets van 1.1.1?
  #378  
Oud 25 January 2008, 18:24
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Ik kan zo niet in de Rep's komen, maar als iemand nu dat pakketje weet te onderscheppen van More Regions & Keyboards, dan kun je kijken wat deze eigenlijk aanpast...
  #379  
Oud 25 January 2008, 18:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulvoncken Bekijk bericht
Na eindelijk heb ik tijd voor mn update.. wachten is misschien verstandiger.. hehe maar de wiebelende icoontjes zijn verleidelijk..

Ik was dus even al mijn progjes aan het uninstallen.. maar summerboard geeft me een error.. en bsd + installer kan ik alleen maar herinstalleren..

SSH laat ik er maar gwn opstaan..

update..

Summerboard staat wel nog in installer, maar niet op scherm :S

Toch maar gewoon gaan met die banaan.. ik wil de iClarified methode gebruiken.. heb BL 3.9 en FW 1.1.2

WACHT! uninstall SSH! anders krijg je die pas weer met een omweg erop (paar pagina's terug) ik heb het zelf ook moeten doen en geloof me, het is irritant en neemt veel tijd in beslag
  #380  
Oud 25 January 2008, 18:25
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Niemand een idee over dat Wi-Fiprobleem?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
to good to be true ? LinQ Archief 1 2 March 2008 04:05
Doorbraak? frado Archief 10 4 February 2008 12:58
iPhone: Ringtone geluid fix na 1.1.3 jailbreak via Nate True's methode. el_nore Jailbreak 2 29 January 2008 16:40
Nog een doorbraak? soulphlik Archief 7 28 January 2008 00:44
Jailbreak voor 1.1.2 is beschikbaar. bwbboot Unlock [archief] 10 22 December 2007 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:56.