Diepe problemen na firmware 1.1.3 upgrade

Diepe problemen na firmware 1.1.3 upgrade discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) welke anysim moet ik draaien ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 25 January 2008, 14:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

welke anysim moet ik draaien ?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 25 January 2008, 14:24
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Eerst jailbreaken en dan kijken of je in je iPhone die simcode eraf kan gooien.

Virginize is niet nodig denk ik, aangezien je al op 1.1.2 hebt gezeten.

Maar die code eraf is het belangrijkst, daarna kun je alle kanten op.
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #43  
Oud 25 January 2008, 14:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

zit nu op 1.1.1 met 0.4.02.13_G heb nu jailbrake me gedaan. en bsd subsystem gedaan.
welke anysim moet ik nu draaien 1.21u ?

wil daarna oktoprep draaien en dan naar 1.1.2
  #44  
Oud 25 January 2008, 14:29
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Je hoeft niet te unlocken Brimme, oktoprep draaien en dan naar 1.1.2 updaten en dan jailbreaken.
  #45  
Oud 25 January 2008, 14:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Ik krijg 1.0.2 niet gejailbreaked doe alles via appsnapp installer maar wanneer de phone restart krijg ik nog steeds slide to emergency..

Andere manier om 1.0.2 te jailbreaken heb de wiki helemaal gevolgd.. misschien nog een keer restoren naar 1.0.2?
  #46  
Oud 25 January 2008, 14:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

maar ik heb een restore naar 1.1.1 gedaan en zit nu in 1.1.1 maar krijg geen netwerk
kan niet bellen
  #47  
Oud 25 January 2008, 14:32
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

@ Brimme

Dat komt omdat je de baseband van 1.1.2 hebt, dat werkt niet op 1.1.1. Gewoon updaten naar 1.1.2 en dan jailbreaken.

@ Qesm

Dat ga ik even voor je uitzoeken.

Misschien even blijven proberen.

Laatst gewijzigd door Aapvader; 25 January 2008 om 14:36.
  #48  
Oud 25 January 2008, 14:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Heb het nu 2 keer uitgeprobeerd stond nog een tip om itunes open te laten staan alleen dat heeft weinig effect aangezien itunes aangeeft dat mij sim erin zit en niet die van at&t, nu weer geprobeerd krijg nu weer activate iphone connect to itunes
  #49  
Oud 25 January 2008, 14:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

oke bedankt ga even weg en het dan zo proberen dank voor je hulp
  #50  
Oud 25 January 2008, 14:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Ik ga het helemaal opnieuw proberen via ibrickr
  #51  
Oud 25 January 2008, 14:41
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Qeshm Bekijk bericht
Heb het nu 2 keer uitgeprobeerd stond nog een tip om itunes open te laten staan alleen dat heeft weinig effect aangezien itunes aangeeft dat mij sim erin zit en niet die van at&t, nu weer geprobeerd krijg nu weer activate iphone connect to itunes
Misschien kun je AppTapp er via iBricker opzetten?

Ik was te laat zie ik al
  #52  
Oud 25 January 2008, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Werkt ook niet krijg hem maar niet gejailbreaked!

Kan mezelf echt voor me kop slaan dat ik die simlock er niet vanaf had gehaald.

Misschien moet ik morgen maar naar die zaak in rotterdam gaan om mijn simschuifje te laten maken als ze dat daar kunnen ...

Weet iemand hoe die zaak ook alweer heet kan ik alvast bellen of ze er iets mee kunnen..
  #53  
Oud 25 January 2008, 14:59
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ik snap niet dat die jailbreak niet lukt, die moet het gewoon doen.

Ik zal nog even verder zoeken voor je.
  #54  
Oud 25 January 2008, 14:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Ja ik snap er ook niks van, heeft toch niks te maken met de sim die er in zit? Misschien is het een error omdat er een simlock opstaat ..'

Misschien naar 1.0.1 of 1.0.0 gaan of dergelijks en dan jailbreaken?
  #55  
Oud 25 January 2008, 15:04
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

AppTapp blijft in recovery mode
Hoi,

Ik heb geprobeerd apptapp installer.app te installeren op mn iphone maar nu blijft ie tijdens de install hangen in de recovery mode met de melding op de iPhone "Please connect to iTunes"

Ik heb 'm gekocht bij gsmtrack met de volgende specs:
1.0.2
anySim
werkte als een zonnetje, dus unlocked, jailbreak en de hele mikmak.
Wat nu?

EDIT: Bizar genoeg doet ie het na ca. 10x uitzetten ineens weer en er is nix gewijzigd! Gewoon Herstel in iTunes uitgevoerd (wat nie gaat want hij kan de software niet updaten) en dus eindeloos op de sleep-knop duwen. Ok ook geen installer.app, maar ja das dan ff pech.

Dit vond ik in het AppTapp thread. Misschien gewoon even volhouden?

Naar een lagere firmware versie heeft geen zin.

Edit: Ik heb nog iets gevonden.

Probeer het eens te installeren met iTunes 7.4.1 op je pc.

https://forum.iculture.nl/f14/i...n-apptapp.html

Laatst gewijzigd door Aapvader; 25 January 2008 om 15:09.
  #56  
Oud 25 January 2008, 15:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Misschien kan ik 1.1.1 jailbreaken zonder in de iphone te gaan?

ben de iphone constant aan het rebooten
  #57  
Oud 25 January 2008, 15:10
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Lees even de edit van mijn vorige post.
  #58  
Oud 25 January 2008, 15:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Kan ik niet 1.1.1 jailbreaken zonder op de phone tekomen moet toch wel manier vfoor zijn, ga nu jou manier van itunes proberen aapvader..

Dankje voor je hulp trouwens
  #59  
Oud 25 January 2008, 15:14
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Nee volgens mij is het alleen mogelijk om met de 307 truc 1.1.1 te jailbreaken.

Graag gedaan jongen.
  #60  
Oud 25 January 2008, 15:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Ik heb een idee misschien:

Als ik nu update naar 1.1.3 dan gaat het gerucht toch dat je even in je iphone komt, dan kan ik de password lock er af halen en de handleiding van fresh volgen om terug te komen? misschien een idee?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Shortcut naar 'diepe' menu-optie jbrush iPhone algemeen 2 19 December 2011 17:35
problemen na upgrade 4.0 motu iPhone algemeen 0 7 July 2010 11:45
netwerk problemen na upgrade firmware 4.0 indogio iPhone algemeen 0 6 July 2010 13:36
iPhone 1e gen.: problemen na upgrade 2.1 remko2000 Unlock 2 6 November 2008 15:10
iPhone 1e gen.: 2 problemen na upgrade 2.1 alexrocketman Unlock 25 15 October 2008 09:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:36.