iPhone simfreer goed geplakt?

iPhone simfreer goed geplakt? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de simfreer aan mijn vodafone kaartje geplakt, maar krijg de melding no sim card (1.1.1). Is deze wel goed geplakt?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2008, 15:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash Stuur een bericht via Skype™ naar Vikash
Standaard iPhone simfreer goed geplakt?

Ik heb de simfreer aan mijn vodafone kaartje geplakt, maar krijg de melding no sim card (1.1.1).

Is deze wel goed geplakt?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Foto 6.jpg‎ (62,2 KB, 50x gelezen)
Bestandstype: jpg Foto 7.jpg‎ (60,3 KB, 44x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 January 2008, 16:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 92
Standaard

yes!

Maar waarom plakken? Misschien is dat het probleem wel.
Die van mij ligt er los op..
  #3  
Oud 25 January 2008, 16:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash Stuur een bericht via Skype™ naar Vikash
Standaard

Er zat al een plakstrip op, maar hij is dus wel goed geplakt? Vond de contactjes wel wat vaag zitten maja.
  #4  
Oud 25 January 2008, 16:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash Stuur een bericht via Skype™ naar Vikash
Standaard

Nu ziet ie de sim wel op een of andere magische manier, maar krijg ik geen service...

Vodafone komt overigens ook niet op de telefoon te staan...
  #5  
Oud 25 January 2008, 16:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 92
Standaard

iWorld wel geinstalleerd?
  #6  
Oud 25 January 2008, 16:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash Stuur een bericht via Skype™ naar Vikash
Standaard

Neen is toch niet nodig voor 1.1.1?
  #7  
Oud 25 January 2008, 16:13
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 142
Standaard

Bij mij werkte mijn easysim pas nadat ik naar 1.1.2. had geupgrade (was nog een k*t klusje hoor). Maar in 1.1.1. inderdaad ook no sim. Maar het kan ook komen omdat je nog een hele oude SIM kaart hebt van je telefoonprovider.
  #8  
Oud 25 January 2008, 16:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 92
Standaard

Geen idee, ik heb 1.1.2 icm simfreer

heb je al opnieuw opgestart? flightmode aan/uit wellicht?

anders naar 1.1.2. gaan
  #9  
Oud 25 January 2008, 16:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 73
Stuur een bericht via MSN naar Vikash Stuur een bericht via Skype™ naar Vikash
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leduc Bekijk bericht
Geen idee, ik heb 1.1.2 icm simfreer

heb je al opnieuw opgestart? flightmode aan/uit wellicht?

anders naar 1.1.2. gaan
Ook gedaan sim kaart is 2 jaar oud ofzoiets...

Ik ga nu updaten naar 1.1.2, maar eerst zag hij de kaart helemaal niet en nu vroeg hij om de pin.
  #10  
Oud 29 January 2008, 03:37
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 49
Standaard

Ik heb gewoon mijn prittstick gepakt, mijn simkaart erop geduwd en op de freer sim..klaar..wat nou niet plakken!
  #11  
Oud 29 January 2008, 03:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vikash Bekijk bericht
Neen is toch niet nodig voor 1.1.1?
Als je op 1.1.1 zit met modem version 04.02.13_G, dan gaat bellen niet lukken. Deze combi is een no-go!
Check je modem versie onder settings->general->about, als de modem versie 04.02.13_G is en de firmware versie 1.1.1, dan moet je Oktoprep installeren, updaten naar 1.1.2 (shift-bijwerken in iTunes en het 1.1.2 bestand selecteren).
Daarna jailbreak je 1.1.2 en draai je iWorld. Je simfreer lijkt goed te zin geplakt.

Laatst gewijzigd door Fresh; 29 January 2008 om 04:03.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wie weet of ik nog kan bellen met simfreer na update 1.1.3 van DEV dylan159 Unlock [archief] 7 7 February 2008 17:19
[TKA] (inkoop)actie - iPhone simfreer cookiem Archief 73 31 January 2008 13:08
Slechte ontvangst met Simfreer? Marieke2701 Unlock [archief] 23 25 January 2008 10:26
[TKA] iPhone simfreer pascalletje Archief 2 12 January 2008 12:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:34.