Probleem bij softupgrade 1.1.3 [mac]

Probleem bij softupgrade 1.1.3 [mac] discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik krijg 1.1.3 maar niet op m'n iPhone, Ben al twee dagen bezig met restoren, upgraden, downgraden enz. Maar het loopt iedere keer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2008, 21:24
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 152
Send a message via twitter to chonazz
Standaard Probleem bij softupgrade 1.1.3 [mac]

Beste mensen,

Ik krijg 1.1.3 maar niet op m'n iPhone,
Ben al twee dagen bezig met restoren, upgraden, downgraden enz. Maar het loopt iedere keer mis.

Ik werk op mac, macbook Pro. Heb de software gedownload, en run_this gedraaid, daar krijg ik nu de melding dat m'n iPhone niet 1.1.2 zou zijn, en niet geschikt is voor de update.

Dankzij Ksjup ben heb ik dit ondertussen opgelost door een paar regels te veranderen in het bestand "make_image.sh"
te vinden in "jb113/data/"


Code:
echo "Checking iPhone version..."
#iversion=`echo -e 'readvalue ProductVersion\nexit' | ./iPHUC 2>&1 | grep '[0-9]\.[0-9]\.[0-9]' 2>&1`
iversion=1.1.2
echo You have iPhone version $iversion.
Hierdoor gaat hij wel verder naar het downloaden van de installpack.
Dan het downloaden van de patch, en het patchen van het bestand.

Dan krijg je in /tmp/data/ normaal gezien een .bin bestand, dit is het bestand dat naar de iPhone word geupload, maar hier loopt het mis.
Het .bin bestand zou iets van een 260mb moeten zijn, en die van mij is 0kb, dus er is helemaal niets gepatched of gedaan.

Moest ik dit .bin bestand toch aangemaakt krijgen kan ik het altijd nog handmatig uploaden naar m'n iPhone, en dan de softunlock uitvoeren via de installer.app

Is er iemand die dit probleem herkent, en hier een oplossing voor is tegengekomen?

Hier nog een afbeelding van /tmp/data/


Hoop dat iemand me kan helpen;

Groet
Jonas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 mac adres probleem Mahamud iPhone algemeen 2 4 September 2010 16:33
MAC OS X mobile [Krs] 4 thema probleem! sannetjeislief Jailbreak apps en thema's 0 16 May 2010 12:21
Mac OS X: Probleem met itunes mac strike iTunes 6 20 May 2008 22:33
van 1.0.2 naar 1.1.4 met pwnage 1.1 mac probleem mikefrog Unlock [archief] 8 24 April 2008 12:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:35.