1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar

1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door "R" Reboot even, de kans is aanwezig dat je dan weer wifi hebt wat moet ik rebooten? mijn iPhone heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #381  
Oud 27 January 2008, 23:03
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Reboot even, de kans is aanwezig dat je dan weer Wi-Fi hebt
wat moet ik rebooten? mijn iPhone heb ik 100000 x gereboot maar nog steeds geen Wi-Fi.. misschien laptop opnieuw opstarten?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #382  
Oud 27 January 2008, 23:10
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
wat moet ik rebooten? mijn iPhone heb ik 100000 x gereboot maar nog steeds geen Wi-Fi.. misschien laptop opnieuw opstarten?
Er zijn meer problemen, zie hier
  #383  
Oud 27 January 2008, 23:25
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

na de upgrade plaatst installer geen icoontjes meer op mn springboard
any idea?

ps. ze zijn echter wel aanwezig als ik 'ssh'
  #384  
Oud 27 January 2008, 23:27
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb ook net de iPhone Dev Team 1.1.3 Jailbreak/upgrade gedaan en initieel zag alles er ok uit, maar nu zit ik toch met wat eigenaardigheden.

Sync van iTunes muziek en videos en foto's is geen probleem, maar ook met een geforceerde sync kan ik mijn contactgegevens, e-mail accounts en bladwijzers maar niet op mijn iPhone krijgen.
Verder, kon ik initieel meteen enkele extra apps. installeren met de installer, maar nu doet die net alsof hij ze installeert maar als de iPhone terug naar zijn springboard springt, staan ze er niet.

Heeft er iemand al iets gelijkaardigs tegen gekomen?
  #385  
Oud 27 January 2008, 23:48
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

ik ben vooralsnog nogsteeds dolblij dat ik nog gewoon op een (volledig bugvrije) 112 zit

(moahahhaahhahhaaaahaaa dat zal jullie leren niet ff te wachtten op de bugfixes!)

en nogmaals.. vertel me nou eens wat 113 heeft dat ik in 112 niet kan?
behalve dan hybride maps waar ik toch niet in geinterresserd ben....
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #386  
Oud 27 January 2008, 23:51
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Linux
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bunnytiger Bekijk bericht
Ik heb ook net de iPhone Dev Team 1.1.3 Jailbreak/upgrade gedaan en initieel zag alles er ok uit, maar nu zit ik toch met wat eigenaardigheden.

Sync van iTunes muziek en videos en foto's is geen probleem, maar ook met een geforceerde sync kan ik mijn contactgegevens, e-mail accounts en bladwijzers maar niet op mijn iPhone krijgen.
Verder, kon ik initieel meteen enkele extra apps. installeren met de installer, maar nu doet die net alsof hij ze installeert maar als de iPhone terug naar zijn springboard springt, staan ze er niet.

Heeft er iemand al iets gelijkaardigs tegen gekomen?
Ik heb exact hetzelfde. Om mijn contacts te synchroniseren heb ik de iphone ook op mijn PC aangesloten (verder gebruik ik mijn iMac).

Heeft iemand al een oplossing?
  #387  
Oud 27 January 2008, 23:56
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 152
Send a message via twitter to chonazz
Standaard

Ik ben nog maar eens opnieuw begonnen met 1.1.3 erop te zetten, nadat installer het begeven had, maar nu staat er in installer al ongeveer 35min
"running install script - have a sandwich"
Vorige keer was het na 20 min klaar...

Ik meende ergens gelezen te hebben dat het kan zijn dat hij blijft hangen, en dat je dan gewoon reboot, en klaar...

Maar werkt dat op dit moment? Of is er hier gewoon sprake van een fatale fout, en moet ik nog eens opnieuw beginnen?

Groeten
Jonas
  #388  
Oud 28 January 2008, 00:22
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bunnytiger Bekijk bericht
Ik heb ook net de iPhone Dev Team 1.1.3 Jailbreak/upgrade gedaan en initieel zag alles er ok uit, maar nu zit ik toch met wat eigenaardigheden.

Sync van iTunes muziek en videos en foto's is geen probleem, maar ook met een geforceerde sync kan ik mijn contactgegevens, e-mail accounts en bladwijzers maar niet op mijn iPhone krijgen.
Verder, kon ik initieel meteen enkele extra apps. installeren met de installer, maar nu doet die net alsof hij ze installeert maar als de iPhone terug naar zijn springboard springt, staan ze er niet.

Heeft er iemand al iets gelijkaardigs tegen gekomen?
als je effe had gezocht:

https://forum.iculture.nl/f14/i...-probleem.html
__________________
  #389  
Oud 28 January 2008, 00:27
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
ik ben vooralsnog nogsteeds dolblij dat ik nog gewoon op een (volledig bugvrije) 112 zit

(moahahhaahhahhaaaahaaa dat zal jullie leren niet ff te wachtten op de bugfixes!)

en nogmaals.. vertel me nou eens wat 113 heeft dat ik in 112 niet kan?
behalve dan hybride maps waar ik toch niet in geinterresserd ben....
- weblinks op bureaublad.
- native reorganiseren van bureaublad.
- lyrics in iPod
- suffe Maps upgrade

Ik heb 0,0 problemen met 1.1.3, maar dat lijkt een kwestie van mazzel. Had wel alles geuninstalled voordat ik de upgrade uitvoerde...
  #390  
Oud 28 January 2008, 00:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 118
Standaard iworld en 1.1.3

Hoe zijn de ervaringen met iworld onder 1.1.3? Ik wil graag upgraden maar verwacht de komende week m'n xsim. Is het verstandig te wachten met upgraden en eerst de xsim er in te zetten, dan iworld z'n werk te laten doen en dan pas te upgraden? Of hoef ik niet te wachten en kan ik nu upgraden en dan, als ik de xsim heb, iworld gebruiken?
  #391  
Oud 28 January 2008, 00:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 47
Standaard

Ik heb upgrade van DEV via installer gedaan en zelf herstart na anderhalf uur op die sandwich van 20 minuten gewacht te hebben. Alles lijkt perfect te draaien, agenda/sms/contacts/muziek/aandelen etc staan er allemaal nog in.

Enige probleem is dat sommige nummers niet herkend worden, zoals vroeger in 1.0.2 nog het geval was. Meer mensen dat? en een fix?

Ook nummerweergave (als je bijvoorbeeld een los nummer intypt) is niet zoals vroeger. iets met ABPhoneFormats ?

EDIT: oplossing waarschijnlijk hier gevonden https://forum.iculture.nl/f14/i...-opgelost.html

Wordt alleen een beetje lastig als WINSCP niet werkt..

Heeft Sjowol ze al in de Rep geplaatst zoals beloofd?

Laatst gewijzigd door pontifex; 28 January 2008 om 00:56.
  #392  
Oud 28 January 2008, 00:55
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rocksnor Bekijk bericht
Hoe zijn de ervaringen met iworld onder 1.1.3? Ik wil graag upgraden maar verwacht de komende week m'n xsim. Is het verstandig te wachten met upgraden en eerst de xsim er in te zetten, dan iworld z'n werk te laten doen en dan pas te upgraden? Of hoef ik niet te wachten en kan ik nu upgraden en dan, als ik de xsim heb, iworld gebruiken?
iWorld heb je niet nodig met 1.1.3.
  #393  
Oud 28 January 2008, 01:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Dus ik kan gewoon upgraden en straks zonder iworld m'n xsim er in zetten?
  #394  
Oud 28 January 2008, 01:05
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rocksnor Bekijk bericht
Dus ik kan gewoon upgraden en straks zonder iworld m'n xsim er in zetten?
Hoeveel bevestiging heb je nog nodig? ik wil het ook voor je doen voor $$$.
  #395  
Oud 28 January 2008, 01:06
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

ja staat in de repo
  #396  
Oud 28 January 2008, 01:08
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Bekijk bericht
- weblinks op bureaublad.
heb ik al (hoe denk je daat ik aan die beejive en iphoneclub portal kom?
Citaat:
- native reorganiseren van bureaublad.
ik heb customize (en mijn M86AP.plist)
Citaat:
- lyrics in iPod
yeah dat heb ik altijd al gewild.. of een video huren voor op mijn iphone.. rotflol
Citaat:
- suffe Maps upgrade
die zou hier (in de vs) nog een btje handig zijn... maar locateme doet het prima!
dus wiggellen is het enige dat ik niet kan.... maarja ik ben ook geen konijntje
  #397  
Oud 28 January 2008, 01:33
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
en nogmaals.. vertel me nou eens wat 113 heeft dat ik in 112 niet kan?
I.c.m. iTunes 7.6 niet meer vast zitten dat bestanden ook op je computer moeten blijven staan omdat je ze ook handmatig kan plaatsen i.p.v. met een sync was voor mij de belangrijkste reden om over te gaan naar 1.1.3 (en verder een paar van de argumenten die matthijst noemt).

Oeps, kom er net achter dat dat een feature van iTunes 7.6 is die ook met 1.1.2 werkt (bij mij in ieder geval), streep maar weer een reden om naar 1.1.3 te gaan weg...

Maar Voice Notes werkt nog niet in 1.1.3 kwam ik achter (en die is belangrijk voor mij) dus toch maar weer via 1.1.1 terug naar 1.1.2. En dat is inderdaad ook prima!

Laatst gewijzigd door Dwevbob; 28 January 2008 om 01:54.
  #398  
Oud 28 January 2008, 01:38
mrmark's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: Amsterdam, Nederland
Berichten: 62
Stuur een bericht via Skype™ naar mrmark Send a message via twitter to mrmark
Standaard

als je je iphone dan ge-upgrade hebt naar 1.1.3 en de jailbreak hebt uitgevoerd moet je dan ook alsnog weer een unlock uitvoeren? of is de jailbreak genoeg?
__________________
Mark de Jong.com - MacBook Pro 15" - iPhone 32Gb
  #399  
Oud 28 January 2008, 01:39
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrmark Bekijk bericht
als je je iphone dan ge-upgrade hebt naar 1.1.3 en de jailbreak hebt uitgevoerd moet je dan ook alsnog weer een unlock uitvoeren? of is de jailbreak genoeg?
Zucht... De baseband wordt niet geupgradet. Die blijft gewoon ongewijzigd 04.02.13_G. Die van 1.1.2, dus. Zegt dat genoeg?
  #400  
Oud 28 January 2008, 03:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 11
Standaard

Heb hem geinstalleerd gehad. Gelukkig kan ik gehad zeggen want het werkte nog niet goed.

Kon geen Wi-Fiwachtwoorden onthouden
Kon geen gprs wachtwoorden onthouden
problemen met sms

Al deze problemen waren bij mij niet op te lossen met de fixes die er zijn.

Zit nu gelukkig weer op 1.1.2
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:13.