1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar

1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) lol.. eitje van 1.0.2 naar 1.1.1 heeft me de eerste keer meer dan 20 uur gekost maarre: gefeliciteerd ps.. een harde reset doe je met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #521  
Oud 5 February 2008, 15:31
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

lol.. eitje van 1.0.2 naar 1.1.1 heeft me de eerste keer meer dan 20 uur gekost maarre: gefeliciteerd
ps.. een harde reset doe je met aan/uit en home tegelijk..

Laatst gewijzigd door atQuest; 5 February 2008 om 15:35.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #522  
Oud 5 February 2008, 16:15
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door masterdam Bekijk bericht
Na 1uur en 10 min start de telefoon weer op en staat nu op 1.1.3 .... PFFF

Opgelucht .....
  #523  
Oud 5 February 2008, 18:55
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 60
Standaard

Kan je een Iphone met firmware 1.1.3 OTB ook jailbreaken.
Heb uit de VS vandaag ontvangen en er is dus al 1.1.3 op geinstalleerd.
Kan iemand mij verder helpen?

Alva
  #524  
Oud 5 February 2008, 19:18
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Ik red je van de ondergang en heb even voor jou gezocht:
https://forum.iculture.nl/f14/i...re-unlock.html

Zoeken, mensen, zoeken...
  #525  
Oud 5 February 2008, 19:23
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Effe snel een vraag. Fixt iWorld ook je nummerherkenning ?

Als dat namelijk niet zo is dan moet je wel concluderen dat het softupgraden niet bug vrij is. Aangezien nummerherkenning het niet doet in 1.1.3 ( standaard ). En youtube ook niet.

Ik hoop echt dat er een upgrade via iTunes komt. Net zoals bij de vorige firmwares. En hopen dat er een app komt voor die IPSF unlock. Dan blijven de 3.9 bootloaders gewoon simlockvrij bij het updaten of downgraden. Zou echt ideaal zijn
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #526  
Oud 5 February 2008, 19:25
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 60
Standaard

Jaa maar hier staat niet hoe ik em kan jailbreaken ? =P
Of kan dat ook niet ?
  #527  
Oud 5 February 2008, 19:27
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja je kunt downgraden naar 1.1.1 en dan de appsnapp manier gebruiken om te jailbreaken/activeren
  #528  
Oud 5 February 2008, 19:39
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 103
Standaard

Moet ik mijn TurboSIM opnieuw programmeren nadat ik deze update gedaan heb?
  #529  
Oud 5 February 2008, 19:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacApp Bekijk bericht
Moet ik mijn TurboSIM opnieuw programmeren nadat ik deze update gedaan heb?
nee, want de baseband blijft onveranderd na de softupgrade naar 1.1.3.
  #530  
Oud 5 February 2008, 19:49
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 60
Standaard

weet iemand hoe ik aan het bestand: WTF.s5l8900xall.RELEASE.dfu kan komen?

Dankje,

Alva
  #531  
Oud 5 February 2008, 19:53
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Voila! Zie attachment.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip WTF.s5l8900xall.RELEASE.zip‎ (4,1 KB, 1x gelezen)
  #532  
Oud 6 February 2008, 13:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2007
Berichten: 10
Standaard Update devteam naar 1.1.3

Ik heb mijn otb 1.1.2 gedowngrade naar 1.1.1, gejailbreaked, met oktoprep geupdate naar 1.1.2 en geactiveerd. Ik heb vervolgens een easyIsim gekocht en geinstalleerd. Dit werkte meteen op KPN. Alle 3rd apps verwijderd behalve installer, community resources en SSH. Vervolgens de 1.1.3 devteam update gedaan. Vervolgens Ja/Ja gekozen (clean install)

Alles bij elkaar duurde het 40 minuten. Het scherm bleef zeker 10 minuten hangen op zwart met alleen bovenin de statusbalk en KPN operator logo. Ik heb na ong. 10 minuten proberen te rebooten want ik dacht dat ie verneukt was. Ik kon helemaal niets doen, ook niet uitzetten. Ik heb vervolgens maar weer gewacht en opeens na een paar minuten een reboot en 1.1.3 succesvol!!

Bij mij is alles dus goed gegaan. Misschien herkent iemand het bovenstaande over het zwarte scherm met statusbalk (ik had het zelf nog bij niemand gelezen). Don't worry, rustig afwachten.

Nu 1.1.3 met easyIsim 8GB US - alles werkt top!
  #533  
Oud 6 February 2008, 15:36
jerrycan's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Locatie: Bergen NH
Berichten: 59
Stuur een bericht via Skype™ naar jerrycan
Standaard

hi sjowol, ik heb net alles perfekt draaiende op 1.1.2. Wat voegt een upgrade naar1.1.3. toe als ik op dit moment tevreden ben? komt er een moment dat ik 'moet'?
  #534  
Oud 6 February 2008, 16:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 58
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jerrycan Bekijk bericht
hi sjowol, ik heb net alles perfekt draaiende op 1.1.2. Wat voegt een upgrade naar1.1.3. toe als ik op dit moment tevreden ben? komt er een moment dat ik 'moet'?
je moet niks
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:55.