1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar

1.1.3 jailbreak (iPhone Dev Team) nu beschikbaar discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door malbu Werkt de locate me functie met google maps ? Thx Lezen is ook een vak appart .......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 27 January 2008, 11:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door malbu Bekijk bericht
Werkt de locate me functie met google maps?

Thx
Lezen is ook een vak appart ....
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 27 January 2008, 11:33
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Nou ik heb wel een probleem met de installer.app. Alles wat ik probeer te installeren levert de "Main script execution failed" message op.

Dat moet ik eerst effe fixen...
  #43  
Oud 27 January 2008, 11:35
» iPhone NL 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door malbu Bekijk bericht
Werkt de locate me functie met google maps?

Thx
Ben nu aan het testen, duurt wel erg lang dat zoeken, dus denk niet dat het werkt, dan moet ik toch dat andere programma erbij gebruiken.
  #44  
Oud 27 January 2008, 11:35
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 103
Standaard

Hoe kan ik mijn iPhone die op een Apple logo vasthangt in Restore Mode krijgen?
  #45  
Oud 27 January 2008, 11:35
pevi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 222
Standaard

Ik heb de Bosstool gebruikt in 1.1.2, moet ik de bestanden eerst weer op zijn orginele plaats zetten voordat ik update naar 1.1.3, of kan ik ze laten staan? Heeft iemand daar een sluitend antwoord op?
__________________
3G - FW 3.0
I wish i was a Macintosh!
  #46  
Oud 27 January 2008, 11:43
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Euhm, ok, iemand een idee wat er mis is bij die "Main script execution failed" foutmelding in de installer app?

Zoeken levert weinig op. Het is bij elke app die ik probeer te installeren. Had ik eerst moeten upgraden naar 3.0b10 voordat ik naar 1.1.3 ging?
  #47  
Oud 27 January 2008, 11:48
hsl hsl is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 42
Standaard

ik krijg ook de 2 hiervoor gemelde foutmeldingen:
Code:
chown: /private/tmp/MediaCache: No such file or directory
mkdir: cannot create directory `/private/var/logs/Baseband': File exists
Maar ook nog een derde:
Code:
install.sh:114: Input/output error: reboot
Kregen jullie dit ook en hebben jullie hem handmatig gereboot?

:/
  #48  
Oud 27 January 2008, 11:48
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

heb je wel de nieuwste bsd subsystem?
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #49  
Oud 27 January 2008, 11:50
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 75
Standaard

Heb net de update uitgevoerd! Alles goed verlopen, alleen rebootte mn telefoon ook neit op het eind, heb idd ook met aan/uit + home screen knop zelf gereboot. Ik kreeg wel een paar keer op mn telefoon de melding, running out of disk space, dus ik zou wel aanraden om iig 1G vrij te houden op je iphone, omdat ie een aantal keer moet compressen en decompressen enzo.
Ik had van te voren al mn 3rd party apps verwijderd, behalve summerboard, die wilde niet weg :S
je kan ook deze link gebruiken:
Hack that Phone - Jailbreak 1.1.3 firmware on OS X
ik heb zelf windows, en met winscp de bestanden naar mn root gekopieerd, en met putty de commands gegeven.
lijkt allemaal goed te werken!
  #50  
Oud 27 January 2008, 11:51
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 1
Smile locate me in google maps

Om "locate me" te later werken met je een keer Navizon GPS (installeren) openen en dan gaat het werken.

"UPDATE: From tipster Jman, I found that you can install Navizon GPS on 1.1.3, run it one time, and then the Maps.app Locate and Hybrid functions will work. Tested and it works!"

Dit kwam ik tegen op:
Jacob’s Jailbreaking 1.1.3 Experience | Apple iPhone School
  #51  
Oud 27 January 2008, 11:51
hsl hsl is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
heb je wel de nieuwste bsd subsystem?
niet de nieuwste, maar wel hoger dan 1.5 de nieuwste gaf een error met installeren.
  #52  
Oud 27 January 2008, 11:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Antwerpen, Belgi
Berichten: 80
Stuur een bericht via MSN naar vincentjanv Stuur een bericht via Skype™ naar vincentjanv Send a message via twitter to vincentjanv
Standaard

Off-topic:
Sjowol, mijn e-mail gekregen ivm hosting?
  #53  
Oud 27 January 2008, 11:52
hsl hsl is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 42
Standaard

woot.. handmatig gereboot.. en hij heeft 1.1.3 zelfs bellen lukt weer doordat ik ooit met ipsf geupgrade heb
  #54  
Oud 27 January 2008, 11:52
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
heb je wel de nieuwste bsd subsystem?
Mocht dit een reply zijn op mij.. ik heb BSD 1.5 geinstalleerd. Ik heb de readme vantevoren gelezen en daar stond een minimum van 1.5 in, dus ik heb maar niet geupgrade.

Als ik dat nu wil doen, krijg ik dus ook de fout in de installer.
  #55  
Oud 27 January 2008, 11:56
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 18
Standaard Update van 1.1.3 alles wissen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
jongens, niet om het een of ander maar bij ELKE update moet je al je 3rd party apps (in dit geval behalve bsd en open ssh) weghalen... dit heb ik ook in de "nate true topic" al een keer vermeld...

Off-topic
en das precies de reden dat ik nog niet over ben!

Kan iemand mij vertellen of ik behalve third party software ook de NL taal bestandjes eraf moet halen voor de grote update ui te voeren
  #56  
Oud 27 January 2008, 11:58
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door depl0y Bekijk bericht
Big success!! (Borat style).

Upgrade duurde ongeveer 10 minuutjes, want ik had de firmware al op mijn iphone geparkeerd, zodat hij hem niet ging downloaden.
waar heb je die vandaangehaald en waar neergezet?
  #57  
Oud 27 January 2008, 11:59
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gammela Bekijk bericht
Kan iemand mij vertellen of ik behalve third party software ook de NL taal bestandjes eraf moet halen voor de grote update ui te voeren
die werken toch niet in 1.1.3 (althans andere install) dus flikker er maar af!
  #58  
Oud 27 January 2008, 12:00
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 88
Standaard

Twee vragen die ik hier (volgens mij) nog niet beantwoord zie:

- doet de Nederladse 'T9' het op 1.1.3 via de methode van het dev team? Zonder en goed werkende tekstcorrectie ga ik niet over, want die maakt het leven een stuk prettiger (en dank aan het goed werk van Matthijst, Sjowol en Fresh!).

- En aangezien de nieuwe locatiebepaling in Google Maps niet werkt, werkt LocateMe wel in 1.1.3?

Laatst gewijzigd door Dwevbob; 27 January 2008 om 12:06.
  #59  
Oud 27 January 2008, 12:00
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
waar heb je die vandaangehaald en waar neergezet?
Firmware kan je gewoon van de Apple site downloaden, deze moet je renamen naar restore.zip en in je /private/var dir kopieren.

Daarna de volgende regels uitcommentarieren door er een hekje voor te zetten.

Code:
if [ "$PLATFORM" = "iPod" ]
then
RESTORE_IPSW="http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPod/SBML/osx/061-4060.20080115.9Iuh5/iPod1,1_1.1.3_4A93_Restore.ipsw"
else
RESTORE_IPSW="http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4061.20080115.4Fvn7/iPhone1,1_1.1.3_4A93_Restore.ipsw"
fi
wget "$RESTORE_IPSW" -O /private/var/restore.zip
  #60  
Oud 27 January 2008, 12:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 75
Standaard

ik heb zelf bsd 2.0 gebruikt, voor de veiligheid ook de nl taalbestandjes eraf gehaald! ik heb wel ong 200 mb minder ruimte nu, ik denk dat ik die files die naar root gekopieerd zijn eraf moeten of niet?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:48.