werkt firmware 1.1.3 met de turbosim uit 1.1.2?

werkt firmware 1.1.3 met de turbosim uit 1.1.2? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Misschien is deze vraag al gesteld en beantwoord, in dat geval mijn excuses en verwijder dan vooral dit topic... Ik heb momenteel een jailbroken iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27-01-08, 14:03
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard werkt firmware 1.1.3 met de turbosim uit 1.1.2?

Misschien is deze vraag al gesteld en beantwoord, in dat geval mijn excuses en verwijder dan vooral dit topic...

Ik heb momenteel een jailbroken iPhone met firmware 1.1.2 en een Turbo sim (ivm bootloader 4.6). Alles werkt als een zonnetje en ik kan me geen leven meer voorstellen zonder.

Kan ik nu gewoon de procedure volgen van het iPhone Dev Team en upgraden naar FW1.1.3 zonder mijn Sim en/of Turbosim te verwisselen of iets dergelijks?

Alvast bedankt!

(props naar het iPhone Dev Team en de beheerders van iPhoneclub.nl)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-01-08, 14:08
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Ik heb hem werkend met de turbosim uit 1.1.2
  #3  
Oud 27-01-08, 14:24
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Ik heb hem werkend met de turbosim uit 1.1.2
Dank je!
Nog even voor de duidelijkheid: Je hebt je sim en turbo sim niet hoeven verwijderen?
  #4  
Oud 27-01-08, 14:26
Ocin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 178
Standaard

Je moet je *sim niet verwijderen.
Zowel de jailbreak van Nate als die van het Dev-team wijzigen enkel de firmware van je iPhone en niet de baseband.
Voor je *sim-kaart is het enkel van belang welke baseband je gebruikt.
__________________
Innovation distinguishes between a leader and a follower
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: TurboSIM werkt het niet! Justwilliam Unlock 16 25-05-09 12:44
3G sim kaartje werkt niet met TurboSim yanco Unlock [archief] 1 11-02-08 21:02
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 14:53
TurboSim werkt niet.. mikethemovie Unlock [archief] 31 15-01-08 20:50
Turbosim - Werkt met sim van Telfort? icepick Unlock [archief] 2 05-01-08 15:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:59.