Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script.

Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mij ging alles perfect en ik heb nergens last van, behalve 1 ding. Ik kan via de installer geen nieuwe applicaties installeren. Het installeren ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #261  
Oud 31 January 2008, 21:10
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2
Standaard

Bij mij ging alles perfect en ik heb nergens last van, behalve 1 ding. Ik kan via de installer geen nieuwe applicaties installeren. Het installeren gaat goed, maar ik zie de programma icoontjes niet op mijn iphone . Hoe kan ik dit fixen?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #262  
Oud 31 January 2008, 23:56
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door demonz Bekijk bericht
Bij mij ging alles perfect en ik heb nergens last van, behalve 1 ding. Ik kan via de installer geen nieuwe applicaties installeren. Het installeren gaat goed, maar ik zie de programma icoontjes niet op mijn iphone . Hoe kan ik dit fixen?
Heb je applicatie directory al verplaatst met BossTool? Het kan zijn dat je 300MB partitie vol zit.
  #263  
Oud 1 February 2008, 22:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2
Standaard

BossTool kan ik dus niet installeren ik heb zelfs geprobeerd installer.app te reinstallen. Nu werkt die ook niet meer . Ik denk dat ik maar terug moet naar 1.1.2.
  #264  
Oud 1 February 2008, 22:47
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Eerst iets anders verwijderen (geen BSD) en dan bosstool installeren.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #265  
Oud 12 February 2008, 12:34
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

man man updtae is al een uur aan het draaien,kan dit te maken met het vele internetverkeer?
gevolg van de nieuwe unlockmethodes??
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 16:25
Jailbroken 3.0.1 naar -> ? (3.1/..) MrNilo Archief 7 14 October 2009 17:54
1.1.3 (Jailbroken) naar 1.1.4 Lorsk8 Unlock [archief] 7 16 April 2008 14:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:40.