iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   1.1.3 verzetten applicatie --> PROBLEEM (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/5824-1-1-3-verzetten-applicatie-probleem.html)

phranck 27-01-08 18:11

1.1.3 verzetten applicatie --> PROBLEEM
 
Beste modders

ik heb 1.1.3 geinstalleerd en alles werkte perfect
maar per ongeluk door gepiel heb ik een disk space vergroter gedownload (programma om apps te verplaatsen naar grote geheugen ipv 300 mb geheugen) terwijl ik het al handmatig al had gedaan en dat levert problemen op want heb dus mijn programma's 2x verplaatst waarvan 1x met programma en 1x ikzelf via de command regels.

anyway ik heb nu dus alles bijna terug maar de pictrogrammen (normaal hidden) demoapp, fieldtest en contacts staan op mijn springboard. Is er al een programma zoals customize of xlaunch ofzoiets wat met 1.1.3 werkt zodat ik ze weer kan hiden?

En ik ben er dus nu net achter gekomen dat calander, maps, Itunes en SMS niet meer werkt. Als ik er in wil springt hij automatisch terug naar het springboard

help? Want kan ik hier aan doen?

phranck 27-01-08 19:14

hallo
ik loop nu hond uit te laten met iphone (safari werkt wel :)) en bedacht me of het mogelijk was al de applivaties uit de zelf gemaakte var map te knippen en terug te plakken naar de oorspronkelijke map en dan de doorverwijzing vd officiele applicatiemap naar de varmap te verwijderen

2 vragen zou dit goed gaan vanwege links in de applicaties? Hoe verwijder je de doorverwijzing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:20.