OTB 1.1.2 met TurboSim ---> 1.1.3

OTB 1.1.2 met TurboSim ---> 1.1.3 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) EDIT: draadje kan dicht ...t werkt! voor wie wil weten hoe .... - downgrade naar 1.1.1 --> jailbreak ----> update 1.1.2 ---> turbosim install ----> ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2008, 23:44
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 31
Standaard OTB 1.1.2 met TurboSim ---> 1.1.3

EDIT: draadje kan dicht ...t werkt!

voor wie wil weten hoe ....

- downgrade naar 1.1.1 --> jailbreak ----> update 1.1.2 ---> turbosim install ----> update 1.1.3 -----> sync probleem opgelost... en hoppa we zijn daar !!!!


Ok ik was dus idd over naar 1.1.3 en hij werkt ....half !!!

Was vergeten alle 3-th party apps te verwijderen en nu mis ik mn originele settings op mn scherm. Als ik de icoontjes klik en vast hou gaan ze "wiebelen" en kan ik ze verplaatsen ook zie ik dan dat er een 2-de scherm is alleen nada applications. Via un-install kom ik nu ook niet verder want deze geeft een error Main Script execution failed!

Wat nu ? downgraden naar 1.1.2 ? en hoe ?

ff wrap up wat ik heb gedaan (en niet heb gedaan)

- installer apps laatste versie
- BSD laatste versie (2.0)
- OpenSSh versie 4.6

een aantal apps verwijderd maar niet Summerboard en nog een 4-5 tal .

Toen uppe naar 1.1.3 ...na 10 minuten een sms ontvangen (tijdens de upgrade) maar na 20 minuten een reboot en ja versie 1.1.3 is er (althans dat zegt i-tunes want ik kan het niet zien omdat de settings icoon er niet meer is!!!)

anyone ?

thx in advance

Tjakka

Laatst gewijzigd door Tjakka; 29 January 2008 om 15:52. Reden: opgelost
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[1.1.2 OTB + Turbosim]= slecht signaal, slchte batterij? Diageo Unlock [archief] 9 8 February 2008 21:42
Turbosim 1.1.2 otb restore wil niet lukken Ghoul Unlock [archief] 21 6 February 2008 14:08
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53
TurboSim met OTB 1.1.2 + BL 4.6 Installatie (Windows) Dien Wiki - Begrippen 0 2 December 2007 13:50
TurboSim met OTB 1.1.2 + BL 4.6 Installatie (WIN) Dien Wiki - Begrippen 0 2 December 2007 13:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:08.