downgrade 1.1.3 -> 1.1.1

downgrade 1.1.3 -> 1.1.1 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot ik krijg 1.1.2 er wel op, maar niet werkend.. ik heb hem gerecoverd naar 1.1.2 en gerecoverd naar 1.1.1 en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 28 January 2008, 21:42
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
ik krijg 1.1.2 er wel op, maar niet werkend..
ik heb hem gerecoverd naar 1.1.2 en gerecoverd naar 1.1.1 en toen geupdate naar 1.1.2..
option klik op recovery gedaan in itunes, en dan de 1.1.2/1.1.1 opzoeken.
Omdat je het fout doet. Hoe simpel kan het zijn ?

- Downgrade naar 1.1.1 met Shift+Restore
- Jailbreak + Oktoprep
- Update naar 1.1.2 met Shift+Update (dus geen restore)
- Jailbreak draaien en klaar !
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 28 January 2008, 22:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

naja restore update..gooi die hier even doorelkaar.... maar dat is presies wat ik heb gedaan. De Jailbreak.jar zegt dan dat de Oktoprep al een keer gebruikt is..oid...
ik ga het nu weer proberen. Zit nu weer op 1.1.1 maar zonder AnySim, die krijgt hem niet te pakken... Kan niet op deze Phone, zegt hij. Misschien moet ik mijn bootloader downgrade??
__________________
IS THIS CHICKEN ? Your shirtshop online. Where you decide what we will print.
Kitchen Pilot Conceptual Design | Graphic Design | Web Solutions
pixelmarket.nl Personal Portfolio
  #23  
Oud 28 January 2008, 22:11
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Locatie: aalsmeer
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
Hier een probleem :
Had 1.1.3, die crashte en toen moest ik restore. Geprobeerd met iNdependence uit restore mode te krijgen, wilde niet lukken.
- Eerst gerecoverd naar 1.1.2
- Toen gedowngrade naar 1.1.1 [officiele firmware ooit, 1.1.1 OTB]
Anysim gaf hier een error, maar toch doorgegaan omdat ik al op 1.1.2 was geweest en Oktoprep er op gezet.
- Toen 1.1.2 erop gezet en jailbreak.jar proberen te draaien, maar deze geeft de error, dat ik al eens Oktoprep heb gedraaid voor dat ik update naar 1.1.2.

Wat kan ik nu nog doen, alle officiele wegen werken dus niet meer ??

heb je al een oplossing? zit hier met hetzelfde probleem...
  #24  
Oud 28 January 2008, 22:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

nu weer naar 1.1.2 aan het gaan. ik hou je op de hoogte hoe dit afloopt.
  #25  
Oud 28 January 2008, 22:16
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
Hier een probleem :
Had 1.1.3, die crashte en toen moest ik restore. Geprobeerd met iNdependence uit restore mode te krijgen, wilde niet lukken.
- Eerst gerecoverd naar 1.1.2
- Toen gedowngrade naar 1.1.1 [officiele firmware ooit, 1.1.1 OTB]
Anysim gaf hier een error, maar toch doorgegaan omdat ik al op 1.1.2 was geweest en Oktoprep er op gezet.
- Toen 1.1.2 erop gezet en jailbreak.jar proberen te draaien, maar deze geeft de error, dat ik al eens Oktoprep heb gedraaid voor dat ik update naar 1.1.2.

Wat kan ik nu nog doen, alle officiele wegen werken dus niet meer ??
Klopt die zin van je wel ? Of krijg je de melding dat je eerst Oktoprep moet draaien ? Als dat het geval is dan is bij updaten naar 1.1.2 niet goed gegaan en heb je waarschijnlijk Shift+Restore gedaan (wat alles instellingen van Oktoprep verwijderd) ipv Schift+Update.

Dus Schift+Update doen als je na Oktoprep 1.1.2 gaan updaten.
  #26  
Oud 28 January 2008, 22:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

hmm misschien had Grample wel gelijk, en heb ik dus een restore gedaan ipv een update naar 1.1.2 en dat zou het Oktoprep verhaal ook kloppen namelijk.. Grample.. THANX

ik zit iig weer op 1.1.2...presies zoals Grample hier boven heeft gemeld..de simpele maar goed werkende manier..heb nog wel anysim gedraaid op 1.1.1 maar die deed het niet, dus denk niet dat dit iets uitmaakte.

Grample, thanks voor je hulp, nu hard nadenken of ik weer naar 1.1.3 wil draaide opzich lekker tot ik ging lopen klooien in de nummer weergave plisten.. toen knalde hij kapot...
  #27  
Oud 28 January 2008, 22:25
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Graag gedaan KitchenPilot
  #28  
Oud 28 January 2008, 22:27
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Locatie: aalsmeer
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
hmm misschien had Grample wel gelijk, en heb ik dus een restore gedaan ipv een update naar 1.1.2 en dat zou het Oktoprep verhaal ook kloppen namelijk.. Grample.. THANX

ik zit iig weer op 1.1.2...presies zoals Grample hier boven heeft gemeld..de simpele maar goed werkende manier..heb nog wel anysim gedraaid op 1.1.1 maar die deed het niet, dus denk niet dat dit iets uitmaakte.

Grample, thanks voor je hulp, nu hard nadenken of ik weer naar 1.1.3 wil draaide opzich lekker tot ik ging lopen klooien in de nummer weergave plisten.. toen knalde hij kapot...
ik zit dus nu vast met dat stekkertje en itunes cdlogo. Independence krijgt hem er niet uit. en in itunes krijg ik dat activatiescherm van at&t. Enig idee hoe ik hem weer hieruit krijg?
  #29  
Oud 28 January 2008, 22:30
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wilfried Bekijk bericht
ik zit dus nu vast met dat stekkertje en itunes cdlogo. Independence krijgt hem er niet uit. en in itunes krijg ik dat activatiescherm van at&t. Enig idee hoe ik hem weer hieruit krijg?
Even nog een keer restoren (2 keer dus) naar 1.1.1 en dan nog een keer proberen.

Met Windows + iBrikr werkt dat wel maar met OSX + Independence weet ik dat niet zeker.
  #30  
Oud 28 January 2008, 22:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

je zit nu op 1.1.2 ? dan zal je hem er uit moeten halen met de jailbreak.jar...
of zit je op 1.1.1 dan moet het namelijk met independence, ik heb hier zelf de 1.3.2 Beta gedownload. die werkt bij mij goed
  #31  
Oud 28 January 2008, 22:40
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Locatie: aalsmeer
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
je zit nu op 1.1.2 ? dan zal je hem er uit moeten halen met de jailbreak.jar...
of zit je op 1.1.1 dan moet het namelijk met independence, ik heb hier zelf de 1.3.2 Beta gedownload. die werkt bij mij goed
met jailbraik jar geeft ie aan dat je dat alleen kan doen als je oktoprep before updating to 1.1.2. hebt gedaan. Dus hetzelfde wat jij had. Ik zit alleen nu dat ik niet kan terugkomen naar 1.1.1. want via itunes gaat dat niet meer. En via independance ziet hij de bestanden niet staan die ik gedownload heb, om te terug te gaan?
  #32  
Oud 28 January 2008, 22:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

ja presies het zelfde is dat dus als ik had
zet je iphone in recovery mode [opstarten aan de kabel, met home button en aan/uit knop ingedrukt] en dan kan je terug naar 1.1.1

Als je in 1.1.1 zit hem uit de emergency scherm halen met independence, en unlocken met de appsnapp
BSD Subsysteem draaien en Oktoprep [ik deed ook open SSH]

dan UPDATE doen met een option klik en naar 1.1.2, mijn fout geweest !!! geen recover maar UPDATE...
dan die uit emergency halen met de jailbreak.jar...en iWorld draaien en je bent klaar.

Laatst gewijzigd door KitchenPilot; 28 January 2008 om 22:45.
  #33  
Oud 28 January 2008, 22:47
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Locatie: aalsmeer
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
ja presies het zelfde is dat dus als ik had
zet je iphone in recovery mode [opstarten aan de kabel, met home button en aan/uit knop ingedrukt] en dan kan je terug naar 1.1.1

Als je in 1.1.1 zit hem uit de emergency scherm halen met independence, en unlocken met de appsnapp
BSD Subsysteem draaien en Oktoprep [ik deed ook open SSH]

dan UPDATE doen met een option klik en naar 1.1.2, mijn fout geweest !!! geen recover maar UPDATE...
dan die uit emergency halen met de jailbreak.jar...en iWorld draaien en je bent klaar.
oke we zijn weer op weg...

thanx
  #34  
Oud 30 January 2008, 13:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 8
Send a message via twitter to el_nore
Standaard

Op een Mac kun je downgraden via de volgende guide:

Unlock the iPhone - the simple tutorial!
(Heb ik gisteren ook gedaan en het werkt; kreeg hem weer terug van 1.1.3 naar 1.1.1)

iNdependence doet het ook goed btw.
  #35  
Oud 30 January 2008, 14:05
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grample Bekijk bericht
Even nog een keer restoren (2 keer dus) naar 1.1.1 en dan nog een keer proberen.

Met Windows + iBrikr werkt dat wel maar met OSX + Independence weet ik dat niet zeker.
Je methode werkt prima. Heb een geupdate 1.1.3 weer terug gekregen naar 1.1.2, helaas geen telefoonfunctie meer.

Ander vraagje;
Iphone uit week 42 (bootloader 3.9) is geupdate naar 1.1.3. Kan ik deze nieuwe baseband 04.03.13G downgraden naar 04.01.13G en weer anysim draaien.
  #36  
Oud 30 January 2008, 14:11
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shaheen Bekijk bericht
Je methode werkt prima. Heb een geupdate 1.1.3 weer terug gekregen naar 1.1.2, helaas geen telefoonfunctie meer.

Ander vraagje;
Iphone uit week 42 (bootloader 3.9) is geupdate naar 1.1.3. Kan ik deze nieuwe baseband 04.03.13G downgraden naar 04.01.13G en weer anysim draaien.
Dat je telefoon functie niet meer werkt was een feit.

Moet kunnen ja maar weet je zeker dan ie bootloader 3.9 heeft ? Heb zel een week 42 hier liggen en die heeft bootloader 4,6. Check het even met iInfo (http://ifoneguide.nl/112 als sourse toevoegen bij installer).
  #37  
Oud 30 January 2008, 15:16
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grample Bekijk bericht
Dat je telefoon functie niet meer werkt was een feit.

Moet kunnen ja maar weet je zeker dan ie bootloader 3.9 heeft ? Heb zel een week 42 hier liggen en die heeft bootloader 4,6. Check het even met iInfo (http://ifoneguide.nl/112 als sourse toevoegen bij installer).
Was simlockvrij gemaakt via Anysim maar verkeerd geupdate dus ik neem aan dat hij een bootloader 3.9 heeft. Anysim kan geen boot 4.6 aan. Voor de zekerheid kan ik even BBupdater of je source gebruiken.
  #38  
Oud 30 January 2008, 15:20
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shaheen Bekijk bericht
Was simlockvrij gemaakt via Anysim maar verkeerd geupdate dus ik neem aan dat hij een bootloader 3.9 heeft. Anysim kan geen boot 4.6 aan. Voor de zekerheid kan ik even BBupdater of je source gebruiken.
Als ie met AnySIM gewerkt heeft dan heb je zeker 3,9. Check hier hoe je baseband downgrade: Klik !

Succes
  #39  
Oud 30 January 2008, 15:20
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shaheen Bekijk bericht
Je methode werkt prima. Heb een geupdate 1.1.3 weer terug gekregen naar 1.1.2, helaas geen telefoonfunctie meer.
Was dit een iPhone met bootloader 4.6 dan? Want een iPhone met bootloader 3.9 kun je gewoon weer bellend krijgen hoor.

Edit: Ja dus
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"

Laatst gewijzigd door Aapvader; 30 January 2008 om 15:23.
  #40  
Oud 30 January 2008, 15:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 6
Standaard In deep shit

Hallo,

Na mijn perfect werkende iphone van 1.1.2 naar 1.1.3 gebracht te hebben waren er veel storingen. Ik heb hem gestored naar 1.1.1 , maar krijg geen jailbrak voor elkaar. Firmware is 04.02.13G met 1.1.1 terwijl dit 04.01.13G hoort te zijn. Kan ik terug naar 04.01.13G?. De iphone restoren naar 1.1.2 leidt ook tot een situatie zonder jailbrak? Suggesties...?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: downgrade 06.15.00 cesaf Unlock 16 24 September 2011 12:08
Downgrade 4.2.1 Hiibb iPhone algemeen 10 13 December 2010 10:42
iPod touch: Downgrade IpodDemon Jailbreak 9 28 July 2010 08:52
iPod touch: Downgrade 4.0 --> 3.1.3 yari1996 Jailbreak 6 24 July 2010 13:37
downgrade 4.0 --> 3.13 Pieleplint Jailbreak 0 23 July 2010 22:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:27.