helluuup!! Brick na ijailbreakme ???!!!

helluuup!! Brick na ijailbreakme ???!!! discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) welke bootloader heb je? als je 3.9 hebt zou ik herstellen in itunes doen, daarna downgraden naar 1.1.1, bootloader downgraden en daarna naar 1.1.2 gaan....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 30-01-08, 15:21
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Almere
Berichten: 122
Standaard

welke bootloader heb je?

als je 3.9 hebt zou ik herstellen in itunes doen, daarna downgraden naar 1.1.1, bootloader downgraden en daarna naar 1.1.2 gaan.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 30-01-08, 15:28
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

@ TokTok
Je haalt termen door elkaar.

Maar fout 1 komt veel voor bij downgraden naar 1.1.1, de personen die ik heb geholpen hebben dit opgelost met iTunes open en dan hetgeen wat ik vertelde over iBricker.
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"

Laatst gewijzigd door Aapvader; 30-01-08 om 15:39.
  #23  
Oud 30-01-08, 15:40
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Almere
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aapvader Bekijk bericht
@ TokTok

Heb je het topic wel doorgelezen jongen?

En je haalt termen door elkaar.
ik bedoel baseband downgraden....

als het een 3.9 is kan hij zijn iphone via itunes helemaal origineel maken door deze naar 1.1.3 te upgraden en vanaf daar opnieuw te beginnen.
alle andere oplossingen lijken niet te werken
  #24  
Oud 30-01-08, 15:41
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Excuses voor de reactie TokTok, kwam een beetje krom en aanvallend over. Maar had hem net te laat aangepast, dus je had het nog wel gelezen .
  #25  
Oud 30-01-08, 15:43
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Almere
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aapvader Bekijk bericht
Excuses voor de reactie TokTok, kwam een beetje krom en aanvallend over. Maar had hem net te laat aangepast, dus je had het nog wel gelezen .
geeft niets..

we proberen elkaar te helpen, toch?
  #26  
Oud 30-01-08, 15:44
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Idd, alle hulp is welkom.
  #27  
Oud 30-01-08, 17:14
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

nou, was een heel end met de hulp van Frits maar ben nu nog verder van huis...

we waren uiteindelijk zover dat we FW 1.0.2 erop hadden en ik in het activatiescherm kwam, toen in ibrickr de instructies verder gevolgd maar nu zit mn iphone in een of andere cyclus waar ie niet meer uit komt....ik kan zelfs niet eens meer ( via aan/ui+home) in restore komen....hij blijft de hele tijd rebootten, geeft dan een zwart scherm met geel logo en melding "please connect to itunes" en vervolgens een zelfde scherm met dezelfde tekst maar dan is het scherm blauw, vervolgens start er 1 of ander script op, dat draait ie af, reboot en het begint weer van voren af aan....

nu weet ik het echt niet meer....ga mn iphone maar weggooien denk ik...

Laatst gewijzigd door S a n d e R; 30-01-08 om 17:23.
  #28  
Oud 30-01-08, 17:36
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door S a n d e R Bekijk bericht
nu weet ik het echt niet meer....ga mn iphone maar weggooien denk ik...
Als je hard gooit wil ik hem wel opvangen....Even serieus, voor zover ik je probleem gelezen heb denk ik niet dat je iPhone echt naar de kl*** is. Dat gele driehoekje met die melding heb ik al eens gezien in een of ander forum. Voor zover ik me kan herineren was dit op te lossen. Ik ben al bezig met het zoeken en als ik wat gevonden heb zal ik dit hier posten.
Suc6.
  #29  
Oud 30-01-08, 17:40
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

ik ben al weer verder gekomen, heb hem uit die cyclus weten te krijgen en ben nu in het activatiescherm. maar ik durf dat nu niet meer via ibrickr te doen dus als iemand me kan helpen hoe ik langs de activatie kom en vervolgens mn iphone weer kan gebruiken dan is diegene ( naast Frits die mij dus de hele dag geholpen heeft!! hulde daarvoor!!) mijn held!!
  #30  
Oud 30-01-08, 17:50
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

ik heb nu dus een 1.0.2 ( was OTB 1.1.1 unlocked) maar geen idee of ie unlocked is. ik denk het niet want heb een restore moeten doen naar 1.0.2 na die mislukte update naar 1.1.3.

als ik mn iPhone nu aanzet dan kom ik in het "activate iPhone"scherm.

wat nu??? ik heb al zoveel gelezen erover dat ik het echt ff niet meer weet, ook de wiki is hierover niet heel duidelijk. die zegt me dat ik iDemocacy moet gebruiken maar wat ik daarmee moet....

helluuupp...ik wil weer van mn iPhone gebruik kunnen maken ipv van mn Nokia!

edit: als ik in het activate scherm *3001#12345#* intoets krijg ik deze FW 04.01.13_G maar dat zou dan dus toch 1.1.1 moeten zijn? en dit terwijl ik toch echt in itunes gedowngrade had met FW 1.0.2...ik snap er helemaal niks meer van nu!

Laatst gewijzigd door S a n d e R; 30-01-08 om 17:57.
  #31  
Oud 30-01-08, 18:40
» iPhone US 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 3
Standaard

@ tok tok: mijn firmware is 1.1.3
als ik die magische code *3001#12345#* typ, krijg ik 04.03.13_G te lezen.
Op mijn scherm krijg ik te lezen dat AT&T wil starten bij het opmaken van een account.
Ik kan hem wel naar restore-mode krijgen met de home-lock button.

Hoe geraak ik hieruit? Op een mac? (Geen iBrickr, dus)
Independence reageert niet op systeem 1.1.3 (bij mij toch niet)

Moet ik terug naar systeem 1.1.1? En zoja: hoe?
Moet ik systeem 1.1.3 unlocken en jailbreaken? En zoja: hoe?

Veel danku's voor mensen die hier een antwoord of een tip voor hebben!!!
  #32  
Oud 30-01-08, 18:44
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 76
Standaard

hehe ik weet er niks van ik durf geeneens me 1.1.1. te updaten naar 1.1.2. maar weet wel dat 04.01.13_G je baseband is
  #33  
Oud 30-01-08, 18:51
» iPhone US 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 3
Standaard

@jantjuh: je hebt me al verschrikkelijk geholpen
nu nog die andere probleemkes
keep posting, people: ik klink vrolijk, maar ik voel me gigantisch op mijn ongemak omdat ik nu terug met mijn oude telefoon moet rondlopen.
Klein mormeltje
  #34  
Oud 30-01-08, 19:08
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 3
Standaard

ik had het zelfde probleem als sander.
nu heb ik weer via itunes herstel (met de shift toest) naar versie 1.1.1
maar nu moet ik heb unlocken,
ken iemand me helpen via msn? snapte de ballen er niet van.

Beau_aertssen@hotmail.com
  #35  
Oud 30-01-08, 19:10
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

nou, ik denk dat ik wel weet wat er aan mijn iphone nu mis is:

kan het zijn dat ik FW 1.0.2 erop heb staan ( ik weet namelijk zeker dat die er op staat nu) met de baseband van 1.1.2 of 1.1.3 aangezien er in de iPhone daarstraks 04.03.13_G dit naar boven kwam?

en dat ik dus daarom er weinig tot niks mee kan? kan AppTappInstaller niet erop krijgen bijv en als ik de Free Me knop in iBrickr indruk dan komt de iPhone in een soort loop/cyclus waar ie niet meer uit lijkt te komen...

please, help met wat ik nu moet!
  #36  
Oud 31-01-08, 08:53
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Almere
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door S a n d e R Bekijk bericht
nou, ik denk dat ik wel weet wat er aan mijn iphone nu mis is:

kan het zijn dat ik FW 1.0.2 erop heb staan ( ik weet namelijk zeker dat die er op staat nu) met de baseband van 1.1.2 of 1.1.3 aangezien er in de iPhone daarstraks 04.03.13_G dit naar boven kwam?

en dat ik dus daarom er weinig tot niks mee kan? kan AppTappInstaller niet erop krijgen bijv en als ik de Free Me knop in iBrickr indruk dan komt de iPhone in een soort loop/cyclus waar ie niet meer uit lijkt te komen...

please, help met wat ik nu moet!
je moet de baseband downgraden om weer te kunnen bellen.
https://forum.iculture.nl/f1/ip...9-windows.html

ik heb het idee dat je jezelf teveel werk op je hals hebt gehaald door te downgraden naar 1.0.2.
van de 1.0.2 weet ik niet zoveel af, ik weet dus niet of je eerst moet virginizen om te kunnen updaten naar 1.1.1
misschien dat andere members hier antwoord op kunnen geven
  #37  
Oud 31-01-08, 09:04
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TokTok1908 Bekijk bericht
je moet de baseband downgraden om weer te kunnen bellen.
https://forum.iculture.nl/f1/ip...9-windows.html

ik heb het idee dat je jezelf teveel werk op je hals hebt gehaald door te downgraden naar 1.0.2.
van de 1.0.2 weet ik niet zoveel af, ik weet dus niet of je eerst moet virginizen om te kunnen updaten naar 1.1.1
misschien dat andere members hier antwoord op kunnen geven
bedankt voor je tip maar het is me gister al gelukt, was er zelf ook al achter wat er mis was en heb via ibrickr de iphone in DFU weten te krijgen, vervolgens in iTunes gerestored naar 1.1.1 en daarna gejailbreaked,geactiveerd en geunlocked. ben nu dus weer terug bij af, zeg maar bij het punt waar ik ooit begonnen was....2 dagen werk voor niks...geen extra features, alleen maar een schone iphone!

ben iig heel blij dat ie weer werkt en ga nu maar wel updaten naar 1.1.2
  #38  
Oud 31-01-08, 09:13
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Almere
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door S a n d e R Bekijk bericht
bedankt voor je tip maar het is me gister al gelukt, was er zelf ook al achter wat er mis was en heb via ibrickr de iphone in DFU weten te krijgen, vervolgens in iTunes gerestored naar 1.1.1 en daarna gejailbreaked,geactiveerd en geunlocked. ben nu dus weer terug bij af, zeg maar bij het punt waar ik ooit begonnen was....2 dagen werk voor niks...geen extra features, alleen maar een schone iphone!

ben iig heel blij dat ie weer werkt en ga nu maar wel updaten naar 1.1.2
werk voor niets???

ik heb nu mijn telf 3 maal naar 1.1.3 gebracht ( waarvan deze 2 maal compleet naar de kl*te leek ) en ook weer 3 maal terug naar 1.1.2.
maar ik zie het niet als verloren tijd, heb er veel van geleerd.
en zo te horen jij ook
  #39  
Oud 31-01-08, 09:24
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

zit wat in wat je daar zegt, ik zat ziek thuis en me stierlijk te vervelen dus wat dat aangaat was het time well spend maar de stress en de angst dat ie het niet meer zou gaan doen en volledig naar de haaien was....

achteraf idd een hele hoop geleerd, onder andere dat een iPhone NOOIT EEN BRICK KAN WORDEN ( thanks Frits ) en dat je soms heeeel veeeel geduld moet hebben. ik ben iig een stuk wijzer en handiger geworden en "durf" nu ook meer denk ik, ga vh weekend updaten naar 1.1.2 denk ik
  #40  
Oud 31-01-08, 09:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

@Sander,.... Hij doet het weer ! Maar hoezo is het dan toch nog in Ibrickr gelukt ?? gisteren wilde hij dat niet,.......

HAHAHA Ik ben blij voor je,...... !! en 1.1.2 gaat je ook lukken,..en nogmaals,.mijn 1.1.3 loopt nu zonder problemen
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Brick? vicvicky iPhone algemeen 3 16-06-09 18:00
iPhone 1e gen.: Brick Demmins Unlock 8 21-07-08 17:51
Brick ijs_87 Unlock [archief] 49 14-04-08 21:49
wanneer is een brick een brick? traveller Archief 11 20-10-07 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:39.