iPhone needs repairing , contact apple ?????

iPhone needs repairing , contact apple ????? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ja het kan zijn dat hij met een foutmelding zal eindigen. Kijk nu even of je de 1.1.1 kunt jailbreaken *#307* dial verwijder *#307* 0 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 31 January 2008, 20:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Ja het kan zijn dat hij met een foutmelding zal eindigen.
Kijk nu even of je de 1.1.1 kunt jailbreaken *#307* dial verwijder *#307* 0 dial hold ophangen, naar contacts en voer daar een 1e url in prefs://1f en een 2e url AppSnapp
Ga nu naar de 1e url en maak een Wi-Fi verbinding.
Druk op de home toets en bel nu 0
hold, en ophangen om weer naar contacts te gaan en nu de 2e url te bezoeken.
Onderaan de pagina kan je nu de jailbreak uitvoeren.
Als het goed is zal je iphone automatisch herstarten.
Dit zal meende ik 2 keer gebeuren waarna je een jailbreaked iphone versie 1.1.1 hebt met baseband 04.03.13_g
Je moet een windows machine hebben om nu deze te kunnen downgraden naar een eerdere versie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 31 January 2008, 20:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

ik zit nog op 1.1.3.. restoren naar 1.1.1. lukt niet, krijg meteen melding (1)
zonder dat hij 'restore' uit heeft gevoerd.. dus direct bij het starten al.
  #23  
Oud 31 January 2008, 20:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Ok, heb ik ook al eens gehad.
Download voor de zekerheid die firmware 1.1.1 nog eens.
Lukt het dan nog niet dan kan ik het dit weekend wel even voor je doen.
Hoor ik het wel via pm!
Is niks om je ongerust over te maken, heb dat ook wel eens en dan pak ik een windows pc en dan lukt het weer wel.
Altijd handig om zowel windows/osx/linux bij de hand te hebben.
  #24  
Oud 31 January 2008, 20:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wi-Fi Bekijk bericht
Ok, heb ik ook al eens gehad.
Download voor de zekerheid die firmware 1.1.1 nog eens.
Lukt het dan nog niet dan kan ik het dit weekend wel even voor je doen.
Hoor ik het wel via pm!
Is niks om je ongerust over te maken, heb dat ook wel eens en dan pak ik een windows pc en dan lukt het weer wel.
Altijd handig om zowel windows/osx/linux bij de hand te hebben.
we pakken nu een windows computer erbij!
die heeft alleen geen internet . is dat erg?

moet ik nu de nieuw gedownloade 1.1.1. versie daarop zetten en daar proberen te restoren met itunes 7.4?

als dat niet lukt, moet ik dan wel of niet proberen de baseband downgrade uit te voeren?

--- super als je ons wilt helpen!! gaan het nu eerst ff zelf proberen als je kan vertellen wat we nu kunnen proberen.

Laatst gewijzigd door jaimiefanatic; 31 January 2008 om 21:06.
  #25  
Oud 31 January 2008, 21:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Eerst moet je zorgen dat er een eerdere firmware opstaat alvorens je de baseband gaat downgraden.
Dus de 1.1.1 firmware even op de windows pc zetten en dan proberen shift + herstellen en dan de 1.1.1 firmware kiezen.
Als het goed gaat zal nu je iphone hersteld worden naar versie 1.1.1 waarna je de downgrade kunt uitvoeren.
https://forum.iculture.nl/f1/ip...9-windows.html

Dit is het even voor vanavond, ga me bedje in moet er morgen weer vroeg uit 6:00 uur.
Ik lees wel of het gelukt is.
  #26  
Oud 31 January 2008, 21:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 74
Standaard

gebruik je toevallig Itunes 7.6.
Toen ik probeerde een 1.1.2 iphone de jailbreaken met itunes een foutmelding.

Ik heb hem toen itunes 7.4 gebruik en toen ging het perfect.
  #27  
Oud 1 February 2008, 01:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

heb het met 7.4 en 7.5 geprobeerd maar als ik 1.1.1. heb geprobeerd te restoren zegt ie.. error 1603

verder komen we niet. Hopelijk dat Wi-Fi eruit komt, want ik zie het ff niet meer.
  #28  
Oud 8 February 2008, 18:00
lijnkamp's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Ede
Berichten: 54
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem. Kom nergens meer doorheen en krijg foutmelding 1 of 1011. Als de iPhone aangaat krijg ik melding Repair Needed
  #29  
Oud 8 February 2008, 19:38
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lijnkamp Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde probleem. Kom nergens meer doorheen en krijg foutmelding 1 of 1011. Als de iPhone aangaat krijg ik melding Repair Needed
En hoe komt het ? Wat was je aan het doen ?

Heb zelf net ook eentje binnen gekregen met "Repair Needed" en ben op het moment mee bezig. Als ik het opgelost is laat ik het hier wel weten hoe en wat.
  #30  
Oud 8 February 2008, 21:47
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 22
Standaard

Hierzo hetzelfde probleem, ik heb dan ook geupdate naar 1.1.3 (van 1.1.2) en zit nu met het volgend probleem dat ik hem niet kan jailbreaken. De enige howto dat ik terugvind gaat via windows en heb hier geen windows pc ter beschikking .

Als ik probeer te downgrade naar 1.1.1 om te jailbreaken krijg ik ook de melding (1)

Iemand ondertussen al een oplossing hiervoor?
  #31  
Oud 8 February 2008, 21:50
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ghostje Bekijk bericht
Hierzo hetzelfde probleem, ik heb dan ook geupdate naar 1.1.3 (van 1.1.2) en zit nu met het volgend probleem dat ik hem niet kan jailbreaken. De enige howto dat ik terugvind gaat via windows en heb hier geen windows pc ter beschikking .

Als ik probeer te downgrade naar 1.1.1 om te jailbreaken krijg ik ook de melding (1)

Iemand ondertussen al een oplossing hiervoor?
Heb wel een oplossing maar met windows. Heb je Intel mac ? Even windows installeren als je een intel mac hebt...
  #32  
Oud 8 February 2008, 22:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 22
Standaard

Ik heb idd een intel mac maar helaas ook nergens een windows liggen .
Zit echt vast momenteel
  #33  
Oud 8 February 2008, 22:01
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 508
Standaard

Tried SW unlock 1.1.2 -> Now "Repair needed..." - Hackint0sh

3e post van boven.....zou moeten werken.
  #34  
Oud 8 February 2008, 22:03
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Ik heb mijne net weer aan de praat gekregen.

- In DFU mode zetten
- Updaten naar 1.1.3 in iTunes
- Restore naar 1.1.1 + Jailbreal
- Update naar 1.1.2 + Unlock

Je hebt wel Windows PC nodig voor restore naar 1.1.1
  #35  
Oud 8 February 2008, 22:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 22
Standaard

Ok, bedankt.

Dan ga ik morgen maar opzoek naar een windows pc waarmee ik alles kan in orde maken en kan ik hem ook ineens unlocken zodat ik mijn stealhsim niet meer hoef te gebruiken.
  #36  
Oud 9 February 2008, 03:16
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grample Bekijk bericht
Ik heb mijne net weer aan de praat gekregen.

- In DFU mode zetten
- Updaten naar 1.1.3 in iTunes
- Restore naar 1.1.1 + Jailbreal
- Update naar 1.1.2 + Unlock

Je hebt wel Windows PC nodig voor restore naar 1.1.1
Heb het zelfde probleem als Ghostje, updaten in DFU mode in iTunes lukt mij niet omdat ik eerst moet herstellen, moet ik hier soms herstellen naar 1.1.3?

Srry herstellen zonder shift in te drukken dan update ie naar 1.1.3
  #37  
Oud 9 February 2008, 10:25
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Locatie: Barendrecht
Berichten: 60
Standaard

Heb ook hetzelfde probleem. Mijn iPhone heb ik meerdere keren hersteld (zonder shift) naar 1.1.3 daarna naar 1.1.1. Hierna in activatiescherm tergend langzaam de cijfercombinatie ingetoetst maar de cqll button werkt niet.
Na iTunes herstel de volgende errrcodes: 1, 1101 en 1012.
Wie o wie kan mij helpen. Mijn baseband is helemaal weg en kan ik niet herstellen.
  #38  
Oud 9 February 2008, 11:27
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Locatie: Barendrecht
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wi-Fi Bekijk bericht
Eerst moet je zorgen dat er een eerdere firmware opstaat alvorens je de baseband gaat downgraden.
Dus de 1.1.1 firmware even op de windows pc zetten en dan proberen shift + herstellen en dan de 1.1.1 firmware kiezen.
Als het goed gaat zal nu je iphone hersteld worden naar versie 1.1.1 waarna je de downgrade kunt uitvoeren.
https://forum.iculture.nl/f1/ip...9-windows.html

Dit is het even voor vanavond, ga me bedje in moet er morgen weer vroeg uit 6:00 uur.
Ik lees wel of het gelukt is.
@Wi-Fi: Zou je een keer naar mijn iphone kunnen kijken of ie nog te redden valt.
  #39  
Oud 9 February 2008, 18:33
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Klopt het dat je iTunes 7.5 ipv 7.6 nodig hebt om van 1.1.3 te downgraden naar 1.1.1? Want in 7.6 krijg ik geen reactie als ik me iPhone in DFU mode zet.
  #40  
Oud 9 February 2008, 21:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Np21 Bekijk bericht
Klopt het dat je iTunes 7.5 ipv 7.6 nodig hebt om van 1.1.3 te downgraden naar 1.1.1? Want in 7.6 krijg ik geen reactie als ik me iPhone in DFU mode zet.
Ik heb het uiteindelijk na veel vloeken en tieren op de volgende manier kunnen fixen:

- Windows pc nemen
- iTunes 7.6
- ibrickr downloaden en unzippen
- iPhone in DFU mode zetten
- Herstel uitvoeren met behulp van schift in itunes, firmware 1.1.1 kiezen, je krijgt dan de foutmelding (1)
- iTunes volledig afsluiten
- Rechts klikken op startbalk en taakbeheer openen
- ituneshelper.exe eindigen in het taakbeheer
- ibickr starten en kiezen voor downgrade naar 1.0.2
- ibickr zal je itunes dan opnieuw openen en dan kies je opnieuw voor schift, herstel
- je kiest dan de firmware 1.1.1 die je hier op de site kan downloaden
- De downgrade zal dan nu beginnen

Let op: wanneer mijn firmware installatie gedaan was sprong de iPhone terug in DFU mode, je opent dan opnieuw ibickr en je kiest voor de iPhone op te starten.
(Als het scherm rood wordt moet je even wachten tot hij weer opstart, indien het scherm groen is moet je de stappen even opnieuw doorlopen (bij mij is't gelukt na 2 keer proberen)
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3G maakt geen contact Huitema iPhone algemeen 6 29 April 2012 11:19
Iphone verliest contact met Wi-Fi Ankido Wi-Fi 1 23 March 2011 20:24
Contact Images met Google Contact Sync cloverfield iTunes 1 30 August 2009 22:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:49.