iPhone needs repairing , contact apple ?????

iPhone needs repairing , contact apple ????? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) heeft iemand dit ooit gezien bij het unlocken? "iPhone needs repairing, contact apple. iPhone can not make or receive calls"...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 30 January 2008, 20:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard Hoe krijg ik mijn baseband terug? zit op mac, code 1011!

heeft iemand dit ooit gezien bij het unlocken?

"iPhone needs repairing, contact apple. iPhone can not make or receive calls"

Laatst gewijzigd door jaimiefanatic; 31 January 2008 om 14:19.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 January 2008, 20:47
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Misschien handig om te vermelden hoe je aan ie melding komt.

Zomaar ? Wou je iets installeren of iets anders ?
  #3  
Oud 30 January 2008, 20:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grample Bekijk bericht
Misschien handig om te vermelden hoe je aan ie melding komt.

Zomaar ? Wou je iets installeren of iets anders ?
oja sorry.

Mijn vriendin heeft vandaag haar 1.1.1. iPhone binnen gekregen. Ik wil hem unlocken, maar met anysim lukte dat niet. Dus ik denk eerst virginizen. Kreeg ik een "main script execution error" (ofzoiets).

Daarna geprobeerd te restoren naar 1.1.1. Toen ik daarna hem wilde jailbreaken, kreeg ik dat bericht op mijn scherm. En het typen van cijfers gaat met enorme vertraging. Ook lukt jailbreaken me nu niet.

iTunes zegt nou dat er geen SIM inzit :/

Laatst gewijzigd door jaimiefanatic; 30 January 2008 om 21:01.
  #4  
Oud 30 January 2008, 21:12
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

iTunes zegt als het goed is dat er geen AT&T sim erin zit, douw de AT&T erin.. en dan restoren denk ik..
  #5  
Oud 30 January 2008, 21:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
iTunes zegt als het goed is dat er geen AT&T sim erin zit, douw de AT&T erin.. en dan restoren denk ik..
nee de telefoon EN itunes zeggen dat er geen sim kaart in zit.. maar die zit er wel in. Hij zag hem een uur geleden nog wel ! maar na die errors tijdens het proberen te virginizen kreeg ik dit. De AT&T sim zit er nu overigens in.

Kan je restoren zonder iTunes? Independence kan alleen onder de 1.0.2 toch?
  #6  
Oud 30 January 2008, 21:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 61
Standaard

je kunt naar iedere fimware restoren... maar als ik jou was zou ik niet zomaar wat gaan aanklooien... je moet eerst weten wat er mis is... als je sim niet gezien wordt, is er misschien iets mis met je baseband...

Welke errors kreeg je tijdens het virginizen, en bij welke stap? heb je een guide van de wiki gebruikt?

Laatst gewijzigd door EdoubleDee; 30 January 2008 om 21:48.
  #7  
Oud 30 January 2008, 21:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EdoubleDee Bekijk bericht
je kunt naar iedere fimware restoren... maar als ik jou was zou ik niet zomaar wat gaan aanklooien... je moet eerst weten wat er mis is... als je sim niet gezien wordt, is er misschien iets mis met je baseband...

Welke errors kreeg je tijdens het virgenizen, en bij welke stap? heb je een guide van de wiki gebruikt?

je moet ff alle informatie die je hebt die misschhien kan helpen op een rijtje zetten...
ja ik heb de wiki gebruikt , heb mijn eigen iphone netjes van 1.0.2. via 1.1.1 naar 1.1.2 gekregen.

het rijtje:

ik kreeg de iphone met 1.1.1. erop.

er stond anysim in de installer, dus ik dacht laat ik eerst die gewoon proberen te installeren en dan unlocken.

na het draaien van anysim kreeg ik de melding dat hij niet geunlockt kan worden.

dit was ook bij mijn eigen iphone en toen ik daar virginize deed, lukte het wel. Dus ik wilde hem virginizen.

Omdat ik mijn handelingen met anysim eerst wilde herstellen, heb ik restore naar 1.1.1. gedaan via itunes. Dit lukte en toen gejailbreakt.

Gejailbreakte 1.1.1. ging ik virginizen via i.unlock.no
bij het einde van de virginizing, bij verificatie zelfs volgens mij, kreeg ik een error. "Main script execution failure"

Nu ging ik een gokje wagen, ik dacht ok, ik wil dat de baseband weer hersteld wordt, zou dat lukken met downgraden van de baseband?

Dat geprobeerd (stond in de installer) en ook die gaf aan "mail script execution failure".

Op dit moment wilde ik terug naar 1.1.1. restoren maar kreeg meteen al de error "iPhone needs repairing, contact apple.com/support.

iTunes zegt dat er geen SIM inzit en dus lukte restoren niet meteen.
Op dit moment heb ik middels Home button ingedrukt houden 1.1.2 erop proberen te zetten, in de hoop dat het lag aan mijn 1.1.1. installeren/restore. Als 1.1.2 wel gewoon de sim zou zien kon ik vanaf hier gaan unlocken danwel middels terug naar 1.0.2. of 1.1.1.

restoren naar 1.1.2 gaf deze error "1002" en dit is dan ook precies waar ik nu zit.

......

update:

ik heb de iphone uit en aan gezet en kreeg het Emergency call only scherm. Proberen te jailbreaken, maar het intypen van de cijfers wederom met enorme vertraging. op Call drukken doet dan ook niets.

Laatst gewijzigd door jaimiefanatic; 30 January 2008 om 22:10.
  #8  
Oud 30 January 2008, 22:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

ik lees overal dat het ligt aan mijn baseband. dat die 'kapot' is gegaan tijdens het proberen te virginizen. Weet iemand hoe ik mijn baseband weer kan terugzetten/repareren?
  #9  
Oud 30 January 2008, 23:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

ik lees hier en daar dat ik naar 1.1.3 zou moeten upgraden door in itunes op upgrade te klikken en dan te downgraden naar 1.1.2 bijv.

klopt dit?
  #10  
Oud 31 January 2008, 00:18
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ik zou niet naar 1.1.3 upgraden via itunes.. Dan kan je zeker niet meer bellen.
  #11  
Oud 31 January 2008, 00:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

dan weet ik het ff niet meer..

restoren naar 1.0.2 geeft error code 1
independence klapt eruit nu mijn iphone nog in restore mode staat..
ifuntastic wilt niet eens installeren "not recoqnized" geeft ie aan
en ibrickr doet het alleen op een windows pc en ik zit op een mac

ik weet het ff niet meer... iemand?
  #12  
Oud 31 January 2008, 00:37
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar erikje
Standaard

dit gebeurde me ook tijdens m'n hardware unlock, ik heb een RESTORE van 1.1.2 gedaan, toen terug naar 1.1.1 jailbraken & upgraden
  #13  
Oud 31 January 2008, 14:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

bump... iemand please?
  #14  
Oud 31 January 2008, 15:20
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Vaag, ik dacht dat dat hele virginizen alleen bedoeld was voor als je een oude versie van AnySIM had gebruikt, die wat verklooide op je iPhone, voordat je naar 1.1.1 zou kunnen.

Ik lees de hele tijd dat mensen te pas en te onpas lopen te Virginizen, maar is dat ueberhaupt wel nodig?

edit, inderdaad dus:
Wanneer en waarom moet ik 'virginizen'?
Telefoons die met AnySIM-versies lager dan 1.1.1 Unlock zijn, inclusief iUnlock en Unlock, moeten voordat ze een Update naar Firmware-versie 1.1.1 krijgen maagdelijk gemaakt worden, omdat ze anders Brick worden.

Laatst gewijzigd door matthijst; 31 January 2008 om 15:22.
  #15  
Oud 31 January 2008, 15:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

thanks voor de note, maar daar hebben we nu natuurlijk niets aan.
  #16  
Oud 31 January 2008, 15:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Beste jaimiefanatic,

Ik heb al eerder een iphone in handen gehad die dezelfde problemen gaf, ik meen van forum gebruiker peppie.
Wat ik gedaan heb is ik meen gedowngrade naar 1.0.2, hierna unlocken en updaten naar 1.1.1.
Deze weer geunlocked en hij werkte weer.
Wat je ook kan doen is gewoon de update uitvoeren van 1.1.2 naar 1.1.3 via itunes en hierna de baseband downgrade uitvoeren.
Waarschijnlijk lost dit jouw probleem ook op.
  #17  
Oud 31 January 2008, 15:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Ik zou niet naar 1.1.3 upgraden via itunes.. Dan kan je zeker niet meer bellen.
Waarom zou hij niet meer kunnen bellen dan?
Zolang hij bootloader 3.9 heeft kan hij onbeperkt up/downgraden van de baseband.
Er is ook een handleiding al op de nieuwste baseband van firmware 1.1.3 te downgraden (software matig).

Ik begrijp het advies wat gegeven is, er zijn meerdere bricked phones die na updaten via itunes ineens weer functioneren.
Je repareert je baseband in mijn ogen niet maar de firmware update overschrijft de kapotte.
Hierna kan je deze nieuwe baseband downgraden naar b.v. die van versie 1.1.1 om daarna opnieuw anysim te gebruiken.

Heb je hulp nodig dan hoor ik het wel.
  #18  
Oud 31 January 2008, 17:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wi-Fi Bekijk bericht
Waarom zou hij niet meer kunnen bellen dan?
Zolang hij bootloader 3.9 heeft kan hij onbeperkt up/downgraden van de baseband.
Er is ook een handleiding al op de nieuwste baseband van firmware 1.1.3 te downgraden (software matig).

Ik begrijp het advies wat gegeven is, er zijn meerdere bricked phones die na updaten via itunes ineens weer functioneren.
Je repareert je baseband in mijn ogen niet maar de firmware update overschrijft de kapotte.
Hierna kan je deze nieuwe baseband downgraden naar b.v. die van versie 1.1.1 om daarna opnieuw anysim te gebruiken.

Heb je hulp nodig dan hoor ik het wel.

DUS TOCH?

dit dacht ik al maar door de opmerking dat ik niet meer kon bellen durfde ik niet. Maar overal las ik dat in 1.1.3 een nieuwe baseband zit dus leek me dat idd logisch.

Ik ga dat proberen dan maar..

moet ik trouwens virginizen als ik 1.1.1. erop heb staan?
de handleiding is voor windows gebruikers.. ik ben en mac gebruiker.
misschien kun je me helpen?

Laatst gewijzigd door jaimiefanatic; 31 January 2008 om 17:31.
  #19  
Oud 31 January 2008, 17:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wi-Fi Bekijk bericht
Beste jaimiefanatic,

Ik heb al eerder een iphone in handen gehad die dezelfde problemen gaf, ik meen van forum gebruiker peppie.
Wat ik gedaan heb is ik meen gedowngrade naar 1.0.2, hierna unlocken en updaten naar 1.1.1.
Deze weer geunlocked en hij werkte weer.
Wat je ook kan doen is gewoon de update uitvoeren van 1.1.2 naar 1.1.3 via itunes en hierna de baseband downgrade uitvoeren.
Waarschijnlijk lost dit jouw probleem ook op.
ff nog hierop reageren. unlocken lukte niet want hij bleef te allen tijde hangen op emergency call screen.
  #20  
Oud 31 January 2008, 20:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

heb geupgrade naar 1.1.3. merkte meteen dat hij niet meer bleef hangen bij het emergency screen .. kon nu gewoon cijfers in tikken.

Nou heb ik net geprobeerd te restoren naar 1.1.1. maar dan krijg ik error (1) en dit is ook het geval als ik probeer te restoren naar 1.1.2.

Ik zit op mac, wat moet ik nu doen?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3G maakt geen contact Huitema iPhone algemeen 6 29 April 2012 11:19
Iphone verliest contact met Wi-Fi Ankido Wi-Fi 1 23 March 2011 20:24
Contact Images met Google Contact Sync cloverfield iTunes 1 30 August 2009 22:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:04.