iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Updaten naar 1.1.3, maar Apple website niet bereikbaar (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/6125-updaten-naar-1-1-3-maar-apple-website-niet-bereikbaar.html)

mrmark 31-01-08 01:28

Updaten naar 1.1.3, maar Apple website niet bereikbaar
 
Ik wil op het moment gaan updaten, maar ik kom erachter dat de updater het firmware bestand rechstreeks van de Apple website download.Nou zit ik hier in China op een campus waar ze controle hebben over het internet wat ik hier gebruik en daarbij komt er ook bij kijken dat ik helemaal niet op de Apple website terecht kan. Wat er dus voor zorgt dat ik die firmware ook niet kan downloaden via de installer.


Nou heb ik de firmware al wel eerder gedownload vanuit een internetcafe en op mijn computer geplaatst. Dus de firmware is al wel binnen, maar nog niet op de iPhone.
Vraag: Is er misschien een manier waarop ik de firmware gewoon naar mijn iPhone kan kopieren en dat de installer dan gewoon die firmware gebruikt om te installeren?


Zo scheelt het ook weer een extra download tijd en kan het proces gewoon doorgaan.
Misschien dat er iemand mij hiermee kan helpen. In ieder geval alvast harstikke bedankt.

Nikooos 31-01-08 01:36

ik zou zeggen in het wiki onder firmware? Ben er alleen niet zeker van of hij het dan ook niet van de apple site haalt.

mrmark 31-01-08 02:12

Maar de firmware van 1.1.3 heb ik al gedownload op mijn laptop, dus die hoef ik niet meer opnieuw te downloaden. Het enige wat ik wil weten is of ik deze firmware bestand ook gewoon via SSH bijvoorbeeld naar mijn iPhone kan kopieren naar een bepaalde map waardoor de s/w upgrade van het DEV team dan deze firmware gebruikt en hem niet nog een keer opnieuw gaat downloaden.

... bespaart me een hoop tijd en problemen omdat ik de Apple website niet eens kan bereiken vanaf hier.

Nikooos 31-01-08 10:17

mja als je het op de nate manier doet vind hij je firmware zelf op je telefoon. Hoe het met de DEV upgrade doet weet ik niet.

ArB 31-01-08 10:22

Staat hier uitgelegd hoe het te doen, succes !

http://george.zjlotto.com/index.php/...ak-113-issues/

mrmark 31-01-08 12:33

dan nog een vraagje. waar staat precies dat installatie script dat je dan moet aanpassen door een paar lijnen uit te commenten?

//edit:
ok, ik heb het al gevonden. je moet dus het install.sh aanpassen en daar die regels aanpassen van dit installatie pakketje Official Jailbreak 1.1.3 with Syncfix (dat je overigens uit moet pakken en dmv SSH moet uploaden naar / (de root)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:09.