Restore nodig?

Restore nodig? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had een goedwerkende 1.1.2 (OOTB), via de zelfinstaller geupdate naar 1.1.3... Die vond ik nog te buggy, dus gedowngrade naar 1.1.1, en vervolgens gejailbreaked ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 January 2008, 12:09
AXN AXN is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 19
Standaard Restore nodig?

Ik had een goedwerkende 1.1.2 (OOTB), via de zelfinstaller geupdate naar 1.1.3...

Die vond ik nog te buggy, dus gedowngrade naar 1.1.1, en vervolgens gejailbreaked naar 1.1.2...

Alles werkte weer prima, en ben alle apps etc weer gaan installen.
Zo ook de "boss tool" , progje gedraaid, en free space gewonnen.

Toen ik mn iPhone rebootte startte hij ineens niet meer op, hij bleef hangen op het apple logo, en het laad icoontje (bloem), blijft maar draaien in een endless loop zegmaar...

Is een restore, of opnieuw een downgrade + jailbreak noodzakelijk, of kan ik heel simpel alles weer goed krijgen?

Ps; iTunes ziet alles nog gewoon, en kan overal in.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 January 2008, 13:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 217
Standaard

Restoren op 1.1.2 wilt niet. Dus zul je eerst moeten downgraden naar 1.1.1 en vandaar naar 1.1.2.

Misschien voordat je dit doet ff de iphone resetten (power+home 10 sec. ingedrukt houden en dan beide loslaten)
  #3  
Oud 1 February 2008, 02:00
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 10
Standaard probleempjuh

Hallo mensen,

ik heb geprobeerd mijn geunlockte iphone(1.1.1) te upgraden naar 1.1.2 helaas ging er wat fout. Ik kon na de mislukt update hem daarna alleen nog maar restoren naar 1.1.2 en niet naar 1.1.1 want bij restore naar 1.1.1 geeft itunes een foutmelding, ik heb hem dus gerestored naar 1.1.2 en heb nu weer dat activeringsscherm op me iphone. als ik hem nu probeer te jailbreaken geeft ie ook een foutmelding namelijk dat ik oktoprep niet geinstalleerd heb alhoewel ik dat wel heb gedaan. ik hoop dat iemand mij kan helpen om me iphone weer werkend te krijgen

alvast bedankt,

Groet Kevin
  #4  
Oud 1 February 2008, 02:52
Rutger's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Nabij R'dam
Berichten: 65
Standaard

Restoren naar 1.1.1. De foutmeldingen die je krijgt zijn normaal. Dus restoren naar 1.1.1, jailbreaken, oktoprep runnen, updaten naar 1.1.2 (NIET 1.1.3!), windows.bat uitvoeren en klaar. (talloze tutorials zijn er te vinden).
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png 1906.png‎ (17,7 KB, 10x gelezen)
Bestandstype: png 1907.png‎ (17,1 KB, 5x gelezen)
  #5  
Oud 1 February 2008, 13:08
McNRiQ's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 47
Standaard

bij mij blijft ie ook in een loop alleen ziet itunes niks

ik weet niet wat er is gebeurd ineens

maar mn iphone gaat niet eens meer aan, ook alleen maar het apple logotje.....ik kom ook niet recoverymode in ellup!
  #6  
Oud 1 February 2008, 13:14
McNRiQ's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 47
Standaard

ah op mn windows ziet itunes m wel...vaag...ik denk dat ik moet gaan restoren...gvd
  #7  
Oud 1 February 2008, 13:28
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 10
Standaard

hey bedankt voor je snelle reactie..

het is me gelukt om hem weer werkend te krijgen in 1.1.1 mijn dank daarvoor.. maar als ik hem probeer te updaten naar 1.1.2 gaat er toch weer iets mis. bij de allerlaatste stap dat ik hem moet jailbreaken staat er op het einde dat me iphone een paar keer zal rebooten.. bij mij gebeurt er helemaal niks en me iphone komt weer in restore modus.. weet iemand toevallig wat er aan de hand is..?

Groet
  #8  
Oud 2 February 2008, 00:57
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevzz Bekijk bericht
hey bedankt voor je snelle reactie..

het is me gelukt om hem weer werkend te krijgen in 1.1.1 mijn dank daarvoor.. maar als ik hem probeer te updaten naar 1.1.2 gaat er toch weer iets mis. bij de allerlaatste stap dat ik hem moet jailbreaken staat er op het einde dat me iphone een paar keer zal rebooten.. bij mij gebeurt er helemaal niks en me iphone komt weer in restore modus.. weet iemand toevallig wat er aan de hand is..?

Groet
uit restoremodus halen door nogmaals independance op te starten en voil
  #9  
Oud 2 February 2008, 18:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 15
Standaard

ik heb ook problemen...
Niet van dezelfde aard.... maar ik heb een 1.1.2. turbosim....
Hij start wel goed op... alleen het probleem is dat ik niet meer
kan bellen en smssen... Hij laat wel zien dat ik een oproep heb gemist
de rest werkt prima....

kunnen jullie mij helpen... wat te doen??

groeten
Phil

(...ik word een klein beetje gek...)
  #10  
Oud 2 February 2008, 18:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 15
Standaard

ik heb al gereset... lost niets op...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Hulp nodig met 3.1.2 restore 3G Ferwerda Unlock 0 27 July 2010 23:19
even hulp nodig botser Archief 1 31 May 2009 11:49
Advies nodig! Future Koopinformatie Nederland 18 26 November 2008 00:13
CC nodig? daanhockeyc1 Archief 3 16 August 2008 20:57
Hulp Nodig Desertman Archief 3 30 January 2008 22:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:04.