Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team

Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Is er nou al een manier om die ruim 200MB aan overige bestanden te reduceren ??...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #281  
Oud 6 February 2008, 15:04
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Is er nou al een manier om die ruim 200MB aan overige bestanden te reduceren ??
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #282  
Oud 6 February 2008, 15:17
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 37
Standaard

heb de file al gedownload staat op m'n desktop maar dit is een zip file. neem aan dat ik die niet zo kan kopieren naar de iphone. heb zip al veranderd in ispw. 1.1.2 die op mijn desktop staat is zo'n wit blokje. moet dat bij 1.1.3 ook niet zo zijn?
  #283  
Oud 6 February 2008, 15:40
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 155
Standaard n00b

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herberts Bekijk bericht
heb de file al gedownload staat op m'n desktop maar dit is een zip file. neem aan dat ik die niet zo kan kopieren naar de iphone. heb zip al veranderd in ispw. 1.1.2 die op mijn desktop staat is zo'n wit blokje. moet dat bij 1.1.3 ook niet zo zijn?
Herberts,

Uit je verhaal hierboven trek ik de volgende conclusie:

Please stop ermee, als je geen verstand hebt van Computers moet je niet hier aan beginnen!
  #284  
Oud 6 February 2008, 15:45
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door samplex Bekijk bericht
Herberts,

Uit je verhaal hierboven trek ik de volgende conclusie:

Please stop ermee, als je geen verstand hebt van Computers moet je niet hier aan beginnen!
lijkt me inderdaad handig om ermee te stoppen want dit is niet echt eenvoudig voor mensen die weinig tot geen verstand hebben van pc's of linux.

werkt hij? gewoon blijven waar je bent!
  #285  
Oud 6 February 2008, 16:38
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 37
Standaard

Ik heb Idd niet veel verstand van computers, zoals zoveel mensen hier,maar is een forum niet bedoeld om elkaar te helpen een oplossing te vinden voor een probleem. het is me gelukt om mijn 1.1.2 zelf bellend te krijgen met turbosim incl ned. taal.(toen nog zonder die kant en klaar app.) Daar gaat het toch om ,proberen zo'n ding werkend te krijgen. En doet hij het dan wil je toch naar 1.1.3 terwijl je weet dat het fout kan gaan, net zoiets als doorgaan met roken terwijl je weet dat het slecht is.
Het zou beter zijn hem gewoon zo te laten ja, maar dan is de lol er toch af

Als iemand het je goed uitlegt kan je alles,Toch?
  #286  
Oud 6 February 2008, 16:54
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herberts Bekijk bericht
Ik heb Idd niet veel verstand van computers, zoals zoveel mensen hier,maar is een forum niet bedoeld om elkaar te helpen een oplossing te vinden voor een probleem. het is me gelukt om mijn 1.1.2 zelf bellend te krijgen met turbosim incl ned. taal.(toen nog zonder die kant en klaar app.) Daar gaat het toch om ,proberen zo'n ding werkend te krijgen. En doet hij het dan wil je toch naar 1.1.3 terwijl je weet dat het fout kan gaan, net zoiets als doorgaan met roken terwijl je weet dat het slecht is.
Het zou beter zijn hem gewoon zo te laten ja, maar dan is de lol er toch af

Als iemand het je goed uitlegt kan je alles,Toch?
Prima! lees dan de guide gewoon en ga het doen!

veel succes!
  #287  
Oud 6 February 2008, 21:14
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 37
Standaard

Hij doet het, alles werkt zoals het moet. enige probleem was dat ik na installatie van ned. nummerherkenning niet meer kon bellen en smsen. terug eraf en het werkt weer. heb nog niet gekeken maar daar zal ook wel wat op te vinden zijn.
Samplex en 19batman77 ontzettend bedankt voor de hulp, zonder jullie was het nooit gelukt.
  #288  
Oud 7 February 2008, 00:10
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Is er nou al een manier om die ruim 200MB aan overige bestanden te reduceren ??
ik dacht dat er zoiets bestond als een soft upgrade cleaner maar dat deze niet maar nodig was met recentse versie van dev team (alleszins ik weet zeker dat ik zelfde opmerking gelezen heb en dat was het antwoord - waarschijnlijk nog een rest van de firmware download zelf als ik goed begrijp hoe de upgrade werkt)

EDITat ws het dus (komt van nate's blog)
Why is there 300 megabytes of 'Other' eating up my phone after I upgrade?
That's the firmware image. Install and uninstall "1.1.3 Soft Upg. Cleaner" from Installer to delete the image.

Laatst gewijzigd door filouchke; 7 February 2008 om 00:13.
  #289  
Oud 7 February 2008, 10:27
pevi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 222
Standaard

Youtube werkt bij mij wl via Wi-Fi en ...niet via gprs!
Is daar een oplossing voor?
__________________
3G - FW 3.0
I wish i was a Macintosh!
  #290  
Oud 7 February 2008, 11:13
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 28
Standaard

heeft iemand al de test gedaan met Bl 4.6?
  #291  
Oud 7 February 2008, 13:14
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door filouchke Bekijk bericht
ik dacht dat er zoiets bestond als een soft upgrade cleaner maar dat deze niet maar nodig was met recentse versie van dev team (alleszins ik weet zeker dat ik zelfde opmerking gelezen heb en dat was het antwoord - waarschijnlijk nog een rest van de firmware download zelf als ik goed begrijp hoe de upgrade werkt)

EDITat ws het dus (komt van nate's blog)
Why is there 300 megabytes of 'Other' eating up my phone after I upgrade?
That's the firmware image. Install and uninstall "1.1.3 Soft Upg. Cleaner" from Installer to delete the image.
Is dit niet voor de Nate upgrade manier. Ik heb de DEV 1.1.3-3 manier gedaan
  #292  
Oud 7 February 2008, 13:23
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Is dit niet voor de Nate upgrade manier. Ik heb de DEV 1.1.3-3 manier gedaan
Ik zou die Cleaner uit de installer niet gebruiken op een DEV 1.1.3....toen ik die draaide werkte mn Wi-Fi en GPRS niet meer...kon ik weer van voren af aan beginnen...
  #293  
Oud 7 February 2008, 14:35
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 67
Standaard

tja eigenaardig - hoeveel plaats heb je dan nog op de partitie ? sinds versie 2 van dev team dacht ik toch dat decompressed/decrypted firmware image opgekuist was - kijk enders eens of je nog de file hebt:
/private/var/disk0s1.dd
  #294  
Oud 7 February 2008, 14:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 37
Standaard

Ik heb de dev 1.1.3-3 methode gedaan, de cleaner uit installer gebruikt die er gelijk weer afgehaald. Zag later pas dat deze hier eigenlijk niet voor zou zijn maar alles werkt Wi-Fi,gprs (t-mobile web n walk) you tube. Staat nu 84 mb bij "andere". Enkel nummer herkenning en weergave moet ik nog eens naar kijken want die klopt niet. Wel leuk 1.1.3, gmail meer opties, mooi operator logo van t-mobile, enz.
  #295  
Oud 7 February 2008, 19:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 33
Standaard

Hallo, is het op dit moment nou wel of niet mogelijk om je iphone met BL 4.6 en firmware 1.1.2 te updaten naar 1.1.3-3 en dan alsnog te blijven bellen met behulp van een easyIsim. Ik heb op hun site gelezen dat zij een werkende 1.1.3 hebben icm met een sim, er staat echter alleen niet bij welke BL. Merci
  #296  
Oud 7 February 2008, 19:47
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Als je al kan bellen in 112 dan kan dat ook in 113 omdat de baseband niet vervangen wordt
  #297  
Oud 7 February 2008, 20:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Als je al kan bellen in 112 dan kan dat ook in 113 omdat de baseband niet vervangen wordt
...maar dan wel via de DEV methode en niet via ITUNES (blijkbaar is dit niet altijd duidelijk bij iedereen... )
  #298  
Oud 7 February 2008, 20:54
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 9
Standaard

ik was al een beetje huiverig om die 1.1.3 cleaner te gebruiken aangezien er niet duidelijk bij staat of het voor de nate of de DEV versie is.

zijn er nog andere mensen die ervaring hebben met de cleaner?
  #299  
Oud 7 February 2008, 21:19
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pevi Bekijk bericht
Youtube werkt bij mij wl via Wi-Fi en ...niet via gprs!
Is daar een oplossing voor?
Je kunt hetzelfde doen als bij 1.1.2, de versie van 1.1.1 gebruiken.
  #300  
Oud 7 February 2008, 21:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: ede
Berichten: 56
Standaard

sorryy maar ik wacht met 1.1.3 heb dinsdag 1.1.3 erop gezet heb wel spijt van de iPhone gaaf volgende dag restore aan en daarna doet de iPhone niks meer zit al 4dagen zonder iPhone
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blackra1n of dev team? Buco Archief 2 20 October 2009 10:37
iPhone 3GS: ISP blokkeert dev team mvsteeg Unlock 23 1 August 2009 01:11
iPhone Dev Team iCulture Wiki - Begrippen 11 28 August 2008 22:46
Help Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team nanoman Unlock [archief] 2 4 February 2008 18:59
Dev Team 1.1.3 met Turbosim lhy Archief 3 1 February 2008 03:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:00.