Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team

Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Mooi zo De google maps kan je laten werken door Navizon of Locate me te installeren via Intaller en deze te runnen voordat je google ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #401  
Oud 12 February 2008, 01:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

Mooi zo

De google maps kan je laten werken door Navizon of Locate me te installeren via Intaller en deze te runnen voordat je google map gebruikt. Of je kan een baseband upgrade doen.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sacul Bekijk bericht
Uiteindelijk forceerstop gedaan. Iphone rebootte, heb nu 1.1.3
Mail werkt, bellen werkt, wiggelen werkt, alleen locate op maps duurt zeer lang en lukt niet.

cooool
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #402  
Oud 12 February 2008, 01:49
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Quoob! Bekijk bericht
Hier snap ik echt helemaal niets van; Bij verschillende smsjes naar een contactpersoon wordt het nummer weergegeven als de naam uit het adresboek maar bij andere smsjes naar dezelfde persoon (!) zie ik alleen het nr!

06 veranderen in +316 of 00316 heeft geen invloed. Iemand een idee?
Stap 15. van de installatie (zie pag. 1) zie je dat je nummerherkenning moet veranderen
zie link

https://forum.iculture.nl/f14/i...pgelost-7.html
  #403  
Oud 12 February 2008, 10:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 47
Standaard

bestaat er ook een andere manier om van 1.1.3 naar 1.1.1 te downgraden zonder itunes te gebruiken?
  #404  
Oud 12 February 2008, 10:19
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 10
Standaard

Die bestanden van ArB heb ik genstalleerd, maar zonder resultaat. Sommige nummers worden nog steeds niet herkent als de gekoppelde contactpersoon. Volstrekt willekeurig weliswaar; twee smsjes van dezelfde persoon - bij de ene wordt de naam getoond, bij de andere het nummer...

Maar als dat nou het enige is. 1.1.3 draait verder top!
  #405  
Oud 12 February 2008, 19:48
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frank88 Bekijk bericht
bestaat er ook een andere manier om van 1.1.3 naar 1.1.1 te downgraden zonder itunes te gebruiken?
H Frank, hoe bedoel je dit, en wat je in je eerdere post meldde dat 'iTunes niet meer connect met je iPhone'? Doet ie dat werkelijk niet of geeft iTunes de mlding dat ie niet kan connecten?
Ik denk dat je even wat meer info moet geven hier, er zijn er hier zat die je dan vast verder (kunnen) helpen.

Misschien een inkopper, maar heb je al geprobeerd contact te krijgen met iTunes via de DFU-methode? Even goed lezen die handleiding en soms een paar keer proberen (eigen ervaring), maar dat lukt vrijwel altijd. Succes!
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #406  
Oud 12 February 2008, 22:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frank88 Bekijk bericht
bestaat er ook een andere manier om van 1.1.3 naar 1.1.1 te downgraden zonder itunes te gebruiken?
In DFU mode wordt je iPhone altijd herkent in iTunes. Soms even je PC/MAC opnieuw opstarten, dan zijn alle processen weer actief.

Uit eigen ervaring is het helemaal opnieuw schoon beginnen mij prima bevallen. Alles werkt vlekkeloos, nergens problemen, iLocate werkt als een speer.
  #407  
Oud 12 February 2008, 22:34
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Quoob! Bekijk bericht
Die bestanden van ArB heb ik genstalleerd, maar zonder resultaat. Sommige nummers worden nog steeds niet herkent als de gekoppelde contactpersoon. Volstrekt willekeurig weliswaar; twee smsjes van dezelfde persoon - bij de ene wordt de naam getoond, bij de andere het nummer...

Maar als dat nou het enige is. 1.1.3 draait verder top!
Heb je ook de region op nederlands staan ? anders werkt het niet
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #408  
Oud 12 February 2008, 23:14
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Heb je ook de region op nederlands staan ? anders werkt het niet
Jep. Wat ik al schreef, het is volstrekt willekeurig. Wanneer ik gebeld word zie ik wel de adresboek-naam. Misschien heeft het te maken met het SMS.db bestandje van 1.1.2. dat ik terug heb gezet. Het is blijkbaar alleen in de sms-app.

Laatst gewijzigd door Quoob!; 13 February 2008 om 10:48.
  #409  
Oud 12 February 2008, 23:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 70
Standaard

Hey

Mijn youtube werkt niet meer , als ik op de Youtube-icoon druk krijg ik een venster met : "You must first connect to iTunes with an internet connection to enable Youtube"

Ik heb de 1.1.3 youtube fix al gedaan , maar zonder resultaat ...


Mvg
  #410  
Oud 13 February 2008, 13:06
watch_ml's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Waalwijk
Berichten: 29
Standaard

Heb paar dagen geleden geupdate naar 1.1.3. Ging allemaal voorspoedig.
Nu loop ik tegen een probleem aan in itunes tijdens synchroniseren van mijn iphone.
Krijg de melding "de iPhone iPhone kan niet worden gesynchroniseerd, de vereiste schijf is niet gevonden"
Daarna de volgende melding "het kopieren naar de schijf iPhone is mislukt. Time out van het apparaat"
Heeft iemand een oplossing ? bij voorbaat hartelijk dank.
  #411  
Oud 13 February 2008, 13:33
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door watch_ml Bekijk bericht
Heb paar dagen geleden geupdate naar 1.1.3. Ging allemaal voorspoedig.
Nu loop ik tegen een probleem aan in itunes tijdens synchroniseren van mijn iphone.
Krijg de melding "de iPhone iPhone kan niet worden gesynchroniseerd, de vereiste schijf is niet gevonden"
Daarna de volgende melding "het kopieren naar de schijf iPhone is mislukt. Time out van het apparaat"
Heeft iemand een oplossing ? bij voorbaat hartelijk dank.
Klinkt meer als een probleem aan de computer kant dan van de iPhone. Kun je de muziek nummers in iTunes afspelen of geeft hij daar een soort gelijke melding?
  #412  
Oud 13 February 2008, 15:23
watch_ml's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Waalwijk
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Klinkt meer als een probleem aan de computer kant dan van de iPhone. Kun je de muziek nummers in iTunes afspelen of geeft hij daar een soort gelijke melding?
Dank voor uw reactie.
Afspelen vanuit itunes gaat gewoon goed.
Heb PC ook opnieuw opgestart en itunes (laatste versie) opnieuw geinstalleerd. Opnieuw geprobeerd maar kreeg zojuist weer dezelfde melding. Syncken van agenda en contactpersonen gaat wel goed.
  #413  
Oud 13 February 2008, 15:23
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Question Upgrade 1.1.3 3 naar iTunes 1.1.3 mogelijk?

Ik heb nu een 3.9BL, geupgrade via de dev team methode (v3) naar 1.1.3.

Is het mogelijk/heeft iemand al een iPhone met 1.1.3 dev team versie, bootloader 3.9 via iTunes naar 1.1.3 gebracht?

Als eindresultaat wil ik graag een officiele iTunes ge-upgrade 1.1.3 hebben, het liefts met de laatste basband ivm iLocate functie.

Ik denk persoonlijk dat ik (please correct me if I am wrong);
-Restore in iTunes naar 1.1.3
-ZiPhone draaien (activate, jailbreak)
-anysim 1.3

Resultaat (hopelijk);
Bellende, jailbroken iPhone met nieuwste baseand op 1.1.3


Hoop dat iemand hier een antwoord op heeft, zullen veel mensen met 'oudere' iPhones wellicht blij mee zijn.

Greetz, Frans
  #414  
Oud 13 February 2008, 15:32
watch_ml's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Waalwijk
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Klinkt meer als een probleem aan de computer kant dan van de iPhone. Kun je de muziek nummers in iTunes afspelen of geeft hij daar een soort gelijke melding?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door watch_ml Bekijk bericht
Dank voor uw reactie.
Afspelen vanuit itunes gaat gewoon goed.
Heb PC ook opnieuw opgestart en itunes (laatste versie) opnieuw geinstalleerd. Opnieuw geprobeerd maar kreeg zojuist weer dezelfde melding. Syncken van agenda en contactpersonen gaat wel goed.
Heb wel in het macwereld forum gelezen dat men adviseerde om ipod (in dit geval) te resetten maar dit durf ik niet want mijn toestel is net zoals dat van de meeste van jullie gehacked en van 1.1.2. naar 1.1.3. gejailbr.
  #415  
Oud 13 February 2008, 16:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Resetten kan geen kwaad toch?
  #416  
Oud 13 February 2008, 17:09
watch_ml's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Waalwijk
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rocksnor Bekijk bericht
Resetten kan geen kwaad toch?
Klopt, heb een harde reset gegeven, helaas ook zonder resultaat.
Synchroniseert de agenda, contactpersonen en bladwijzers.
Syncht niet de muziek, video's en ook geen foto's meer.
Hij lijkt de foto's wel te doen, maar na zo'n 30 sec. krijg ik de melding
op mijn scherm "de iPhone iPhone kan niet worden gesynchroniseerd, de vereiste schijf is niet gevonden".
Wat nu ?
  #417  
Oud 13 February 2008, 17:41
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Mischien syncfix installeren.....

Laatst gewijzigd door vriesfde; 13 February 2008 om 17:51. Reden: link naar image werkt niet
  #418  
Oud 13 February 2008, 21:11
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 71
Stuur een bericht via Skype™ naar jermain
Standaard

zit nu een paar daggen op 1.1.3 maar als ik een sms wilt stuur lukt dat niet :S en als ik ga kijken wie me gebeld hebt om terug te bellen gaat ie weer terug naar home scherm en dit doet is ook met bepaalde nummer als die bel. is hier al een oplossing voor ??
  #419  
Oud 13 February 2008, 21:38
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door watch_ml Bekijk bericht
Klopt, heb een harde reset gegeven, helaas ook zonder resultaat.
Synchroniseert de agenda, contactpersonen en bladwijzers.
Syncht niet de muziek, video's en ook geen foto's meer.
Hij lijkt de foto's wel te doen, maar na zo'n 30 sec. krijg ik de melding
op mijn scherm "de iPhone iPhone kan niet worden gesynchroniseerd, de vereiste schijf is niet gevonden".
Wat nu ?
Je gebruikt vast een USB versie 1.1 aansluiting ?
Dit probleem had ik namelijk ook. Je moet een usb 2.0 gebruiken.
  #420  
Oud 13 February 2008, 21:40
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vriesfde Bekijk bericht
Ik heb nu een 3.9BL, geupgrade via de dev team methode (v3) naar 1.1.3.

Is het mogelijk/heeft iemand al een iPhone met 1.1.3 dev team versie, bootloader 3.9 via iTunes naar 1.1.3 gebracht?

Als eindresultaat wil ik graag een officiele iTunes ge-upgrade 1.1.3 hebben, het liefts met de laatste basband ivm iLocate functie.

Ik denk persoonlijk dat ik (please correct me if I am wrong);
-Restore in iTunes naar 1.1.3
-ZiPhone draaien (activate, jailbreak)
-anysim 1.3

Resultaat (hopelijk);
Bellende, jailbroken iPhone met nieuwste baseand op 1.1.3


Hoop dat iemand hier een antwoord op heeft, zullen veel mensen met 'oudere' iPhones wellicht blij mee zijn.

Greetz, Frans
Je kan gewoon een restore of upgrade doen in itunes en het werkt prima.
Je moet wel met een oudere itunes versie werken.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blackra1n of dev team? Buco Archief 2 20 October 2009 10:37
iPhone 3GS: ISP blokkeert dev team mvsteeg Unlock 23 1 August 2009 01:11
iPhone Dev Team iCulture Wiki - Begrippen 11 28 August 2008 22:46
Help Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team nanoman Unlock [archief] 2 4 February 2008 18:59
Dev Team 1.1.3 met Turbosim lhy Archief 3 1 February 2008 03:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:59.