Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team

Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb alle sources ginstalleerd van shai. Shai's Apps: http://ride4.org/shai.xml Dan installeer je all sources (als pakket) Dan een refresh (duurt erg lang) En dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 2 February 2008, 13:05
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik heb alle sources ginstalleerd van shai.Dan installeer je all sources (als pakket)
Dan een refresh (duurt erg lang)
En dan heb je mega veel dingen die je kan installeren, waaronder dus de fix die ik al eerder noemde:

Citaat:
Youtube activeren is heel simpel. Installeer het pakket "Youtube activation"
versie 1.1.1 van contactpersoon Fredrik en het werkt weer
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 2 February 2008, 13:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door allard14 Bekijk bericht
staat er nog steeds maar bedoelen jullie de youtube activation bij de ifoneguide repo? want ik kan verder nergens iets vinden over een youtube fix ofzo? heb bsd subsystem geinstalleerd maar haalt niks uit

Mh, vreemd, ik had gister namelijk het zelfde probleem. Ik kreeg de melding dat de Youtube fix alleen te gebruiken is onder 1.1.1. (ofzoiets) Na een poosje nog een keer geprobeerd en toen deed de fix het wel (onder ifoneguide idd). Ik weet eigenlijk niet precies waarom het plots wel werkte? Misschien de telefoon een keer opnieuw opstarten o.i.d?
  #143  
Oud 2 February 2008, 13:19
allard14's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Locatie: Horst
Berichten: 36
Standaard

ja gelukt.. heb de youtube activation van i.unlock.no geinstalleerd en toen deed die het. Heb het wel een paar keer moeten proberen. en je moet inderdaad helemaal opnieuw opstarten.
  #144  
Oud 2 February 2008, 13:32
Reinier's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rijswijk
Berichten: 137
Standaard

Deze upgrader ziet er erg goed uit, en ik zie dat alle mensen die eerst minder enthousiast waren dat ook zijn. Ik ga er de komende dagen ook naar kijken. Is er toevallig iemand die de upgrader (succesvol) heeft uitgevoerd met UltraSIM?
  #145  
Oud 2 February 2008, 13:32
» iPhone FR 16GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door livio Bekijk bericht
Bedoel je dat je 2 x de upgrade naar 1.1.3v3 hebt gedaan? Bij mij lijkt het daar ook op uit te draaien ... de 1e keer gebeurde er niets en na 2 uur installeren was er helemaal niets veranderd ik had ik nog steeds 1.1.2

Livio

Ja dat had ik dus ook, vervolgens een keer opnieuw opstarten en nogmaals draaien.. toen werkte het wel..

Gaat dan ook veel sneller, aangezien je niet meer dat bestand hoeft te downloaden!

Succes!
  #146  
Oud 2 February 2008, 13:33
» iPhone FR 16GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reinier Bekijk bericht
Deze upgrader ziet er erg goed uit, en ik zie dat alle mensen die eerst minder enthousiast waren dat ook zijn. Ik ga er de komende dagen ook naar kijken. Is er toevallig iemand die de upgrader (succesvol) heeft uitgevoerd met UltraSIM?
Yes!

van 1.1.2. (BL. 4.6) naar 1.1.3 met deze update!
  #147  
Oud 2 February 2008, 13:35
Reinier's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rijswijk
Berichten: 137
Standaard

Top! Thanks voor de info.
  #148  
Oud 2 February 2008, 13:39
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Ik heb de upgrade ook gedaan en in eesret instantie werkte alles naar behoren (Youtube niet geprobeerd). Maar nu heb ik de 1.1.3 installatie files laten weghalen met een progsel (moest je installeren en daarna weer uninstalleren) en nu werkt GPRS en Wi-Fi niet meer. Ik kan wel connecten met mijn router, maar ik krijg geen IP adres. En de instellingen van GPRS worden niet bewaard, dus ook daar kan ik niets meer mee.

Iemand een oplossing?
  #149  
Oud 2 February 2008, 13:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Nazareth, Belgie
Berichten: 21
Stuur een bericht via Instant Messenger naar livio
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nupa Bekijk bericht
Ja dat had ik dus ook, vervolgens een keer opnieuw opstarten en nogmaals draaien.. toen werkte het wel..

Gaat dan ook veel sneller, aangezien je niet meer dat bestand hoeft te downloaden!

Succes!
zonet voor de 2e maal de update geprobeerd en hem 2 uur 'clearing user data' laten doen ...maar helaas nog steeds op 1.1.2

In plaats van bij de 2e vraag ja te klikken, ga ik nu gewoon upgraden en dus niet restoren...

Livio
  #150  
Oud 2 February 2008, 13:51
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonoskar Bekijk bericht
Ik heb de upgrade ook gedaan en in eesret instantie werkte alles naar behoren (Youtube niet geprobeerd). Maar nu heb ik de 1.1.3 installatie files laten weghalen met een progsel (moest je installeren en daarna weer uninstalleren) en nu werkt GPRS en Wi-Fi niet meer. Ik kan wel connecten met mijn router, maar ik krijg geen IP adres. En de instellingen van GPRS worden niet bewaard, dus ook daar kan ik niets meer mee.

Iemand een oplossing?
dat heb ik dus ook, exact hetzelfde gedaan en nu ook exact hetzelfde probleem!!

beetje jammer, voordat ik die App draaide om de installatie files te verwijderen werkte alles prima en daarn adus niet meer. heel vervelend, heb mn router FW al geupdate maar daar ligt het ook niet aan. Wi-Fi doet het gewoon alleen niet op de iPhone....
  #151  
Oud 2 February 2008, 13:53
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonoskar Bekijk bericht
Ik heb de upgrade ook gedaan en in eesret instantie werkte alles naar behoren (Youtube niet geprobeerd). Maar nu heb ik de 1.1.3 installatie files laten weghalen met een progsel (moest je installeren en daarna weer uninstalleren) en nu werkt GPRS en Wi-Fi niet meer. Ik kan wel connecten met mijn router, maar ik krijg geen IP adres. En de instellingen van GPRS worden niet bewaard, dus ook daar kan ik niets meer mee.

Iemand een oplossing?
Een complete reset van je netwerkinstellingen wil wel eens helpen, anders zul je terug naar 1.1.2 moeten en het nog eens proberen ben ik bang.
Je hoeft (lees:moet) hier niet meer op te ruimen, dat doet deze upgrade wel goed.
  #152  
Oud 2 February 2008, 14:03
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Een complete reset van je netwerkinstellingen wil wel eens helpen, anders zul je terug naar 1.1.2 moeten en het nog eens proberen ben ik bang.
Je hoeft (lees:moet) hier niet meer op te ruimen, dat doet deze upgrade wel goed.
daar was ik ook al bang voor....

gaan we maar weer dan
  #153  
Oud 2 February 2008, 14:11
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door S a n d e R Bekijk bericht
daar was ik ook al bang voor....

gaan we maar weer dan
Ach je had vast nog niks beters te doen he ?
Restoren is ook mijn hobby geworden deze week
  #154  
Oud 2 February 2008, 14:29
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Ach je had vast nog niks beters te doen he ?
Restoren is ook mijn hobby geworden deze week
hehe bij mij ook!

Trouwens, je had het erover dat de nummerherk, en T9 op een repo zouden verschijnen? zo ja, welke dan?
Heb ze eigenlijk best hard nodig (zonder t9 is het zo k*t typen!)
  #155  
Oud 2 February 2008, 14:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Nazareth, Belgie
Berichten: 21
Stuur een bericht via Instant Messenger naar livio
Standaard

Ok, nu voor de 3e maal geprobeerd om te upgraden en het is gelukt. Deze keer wel gekozen om te upgraden en niet te restoren ... Voorlopig werkt alles .... ook youtube.
  #156  
Oud 2 February 2008, 14:42
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard DRINGEND antwwwordje aub

Hoi , ik ben bezig met mijn iphone aan het upgraden naar de 1.1.3 alle stappen zijn perfect verlopen maar nu staat hij al 5 minuten met de melding "attempting to reboot" moet ik iets doen of blijven wachten ??

Alvast bedankt

OPGELOST !!!!!!!! hij is er toch uitgeraakt pfffeeew

Laatst gewijzigd door dendirk; 2 February 2008 om 14:43. Reden: OPGELOST
  #157  
Oud 2 February 2008, 15:07
» iPhone FR 16GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Nummerherkenning werkt toch gewoon?? Zonder aanpassingen
  #158  
Oud 2 February 2008, 15:08
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard

zit nu ook op 113 zonder problemen alles werkt na restore alleen you tube krijg ik niet aan de praat



het is gelukt na drie keer herstarten... werkt nu alleen met wi-fi is hier al een fix voor zodat het werkt met gprs zoals in 112

heb de 112 uitgevoerd en werkt nu dan wel via gprs.

gr Jan

Laatst gewijzigd door langejan; 2 February 2008 om 20:39.
  #159  
Oud 2 February 2008, 16:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Berichten: 41
Standaard

Perfect. Vanaf 1.1.2 en gekozen voor 2x Ja. Verliep als een zonnetje.
  #160  
Oud 2 February 2008, 16:49
Suusie's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Torrequebrada
Berichten: 53
Standaard ANYSIM

ik heb een probleem en wie kan mij helpen

Ik heb een iphone versie 1.1.1 uit de doos
ik heb de jailbreak gedaan en moet nu anysim uitvoeren,maar die werkt niet.Ik krijg de melding:INCORRECT SIM THIS IPHONE MUST BE USED WITH AN APPROVED SIM.
mijn simkaart van orange zit erin en ik heb ook al een sim geprobeerd van vodafone maar ik blijf hetzelfde probleem houden.wat moet ik doen want ik weet het niet meer...

mvg SUUSIE

Laatst gewijzigd door Suusie; 2 February 2008 om 16:55.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blackra1n of dev team? Buco Archief 2 20 October 2009 10:37
iPhone 3GS: ISP blokkeert dev team mvsteeg Unlock 23 1 August 2009 01:11
iPhone Dev Team iCulture Wiki - Begrippen 11 28 August 2008 22:46
Help Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team nanoman Unlock [archief] 2 4 February 2008 18:59
Dev Team 1.1.3 met Turbosim lhy Archief 3 1 February 2008 03:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:31.