Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team

Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ArB Ach je had vast nog niks beters te doen he ? Restoren is ook mijn hobby geworden deze week ja, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 2 February 2008, 16:04
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Ach je had vast nog niks beters te doen he ?
Restoren is ook mijn hobby geworden deze week
ja, alleen mn vriendin word gek van mij en mn iPhone gedoe....
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 2 February 2008, 16:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Suusie Bekijk bericht
ik heb een probleem en wie kan mij helpen

Ik heb een iphone versie 1.1.1 uit de doos
ik heb de jailbreak gedaan en moet nu anysim uitvoeren,maar die werkt niet.Ik krijg de melding:INCORRECT SIM THIS IPHONE MUST BE USED WITH AN APPROVED SIM.
mijn simkaart van orange zit erin en ik heb ook al een sim geprobeerd van vodafone maar ik blijf hetzelfde probleem houden.wat moet ik doen want ik weet het niet meer...

mvg SUUSIE
Hallo Susie,

op welk punt van de upgrade krijg je deze melding?
  #163  
Oud 2 February 2008, 16:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
(wel eerst de geschiedenis wissen binnen itunes dus)
Misschien een stomme vraag maar hoe wis ik de geschiedenis in iTunes? En is dit noodzakelijk?
  #164  
Oud 2 February 2008, 16:23
Koes's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Heijningen
Berichten: 57
Standaard

Hoi Suusie, Je kan het beste de originele AT&T sim gebruiken, maar als je die niet hebt moet het ook lukken met een orange sim maar dan moet je wel je pincode even afhalen (via je oude telefoon)
  #165  
Oud 2 February 2008, 16:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 32
Standaard

Heb 1.1.3 een van het eerste uur werkt na nog diverse fix files goed echter wou net SummerBoard installeren maar dat ging niet.

Mijn vraag is: kan ik de huidige versie "officical 1.1.3 Upgrader" nog een keer doen via Installer??? (zonder eerst terug te gaan naar 1.1.2 of 1.1.1
  #166  
Oud 2 February 2008, 17:17
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gait Bekijk bericht
Heb 1.1.3 een van het eerste uur werkt na nog diverse fix files goed echter wou net SummerBoard installeren maar dat ging niet.

Mijn vraag is: kan ik de huidige versie "officical 1.1.3 Upgrader" nog een keer doen via Installer??? (zonder eerst terug te gaan naar 1.1.2 of 1.1.1
Ik denk dat het het beste is om terug naar 1.1.2 te gaan (LET OP, hiervoor moet je eerst naar 1.1.1!!! zie unlock guide 1.1.2)
En dan weer die upgrader te doen, dan begin je met een schone iphone dus
  #167  
Oud 2 February 2008, 17:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 32
Standaard

Oeps, dit doe ik liever niet.
Heeft iemand dit al eens gedaan, de "officiacal 1.1.3 nog een keer uitgevoerd als je Iphone al 1.1.3 heeft?
Heb net wat programma's verwijderd en toen kon ik weer andere programa's toe voegen.
Kan ik ook meer ruimte voor programma's krijgen en zo ja hoe doe ik dat.
(Iphone zit bij mij nog lang niet vol)
  #168  
Oud 2 February 2008, 17:50
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gait Bekijk bericht
Oeps, dit doe ik liever niet.
Heeft iemand dit al eens gedaan, de "officiacal 1.1.3 nog een keer uitgevoerd als je Iphone al 1.1.3 heeft?
Heb net wat programma's verwijderd en toen kon ik weer andere programa's toe voegen.
Kan ik ook meer ruimte voor programma's krijgen en zo ja hoe doe ik dat.
(Iphone zit bij mij nog lang niet vol)
Bosstools oid, zijn genoeg posts hierover op het forum
  #169  
Oud 2 February 2008, 17:50
Koes's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Heijningen
Berichten: 57
Standaard

via je installer 300 mb killer draaien.
  #170  
Oud 2 February 2008, 18:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Even voor de zekerheid:
Ik heb zojuist op m'n iPhone (1.1.2 otb) de upgrader gezet en alles lijkt goed te zijn gegaan. Ik sluit 'm aan op iTunes en die geeft het scherm "iPhone configureren". Ik kan dan kiezen uit: "configureer als nieuwe iPhone" en "herstel vanaf de reservekopie van: iPhone".
Dit gaat toch alleen om het synchroniseren? Er gaat toch niets met de firmware gebeuren als ik op herstel van.... klik?

Laatst gewijzigd door rocksnor; 2 February 2008 om 20:47.
  #171  
Oud 2 February 2008, 18:45
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 6
Standaard

bij mij draait na 60 min nog steeds het "Clearing user data..." proces.

Wat moet ik doen?
  #172  
Oud 2 February 2008, 18:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 217
Standaard

Dit zijn de instellingen van je iphone in itunes.
Foto's, contacts, muziek etc. wat je erop had. Dit heeft verder niks met je firmware te maken
  #173  
Oud 2 February 2008, 18:56
Suusie's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Torrequebrada
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Hallo Susie,

op welk punt van de upgrade krijg je deze melding?
als ik hem aandoe krijg ik meteen die melding en kan ik niets meer doen.
wel kan ik programmaatjes installeren met Wi-Fi
  #174  
Oud 2 February 2008, 18:58
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 509
Standaard

op de suppprtsite van apple staat een thread van inmiddels 50 posts over over het (soms) fors toegenomen batterijverbruik sinds fw 1.1.3
heeft 1 van jullie hier inmiddels iets van gemerkt?
  #175  
Oud 2 February 2008, 19:01
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik krijg Youtube ook niet geactiveerd. Ik heb meerdere malen Youtube activator van de ifoneguide en de i.unlock.no source gebruikt. Het werkt niet. Ik blijf Cannot connect to internet error.

Iemand hier die weet wat ik kan doen ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #176  
Oud 2 February 2008, 19:43
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Ik krijg Youtube ook niet geactiveerd. Ik heb meerdere malen Youtube activator van de ifoneguide en de i.unlock.no source gebruikt. Het werkt niet. Ik blijf Cannot connect to internet error.

Iemand hier die weet wat ik kan doen ?
same here!!!
  #177  
Oud 2 February 2008, 19:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jimmy_Boy Bekijk bericht
Dit zijn de instellingen van je iphone in itunes.
Foto's, contacts, muziek etc. wat je erop had. Dit heeft verder niks met je firmware te maken
Thanks!
Nou youtube nog aan de praat zien te krijgen.
  #178  
Oud 2 February 2008, 20:03
langejan's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Edam
Berichten: 55
Standaard

ik kreeg hem eerst ook niet aan de praat via installer.
ik heb hem eerst weer uninstalled.
toen de iphone gereboot
vervolgens opnieuw via installer geinstaleerd en daarna iphone uitgezet en opnieuw aan.

daarna werkte i

gr
  #179  
Oud 2 February 2008, 20:18
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Van de officiele post bij hackint0sh

Citaat:
Known issues status list
-----------------------------------------------


- Direct firmware Download from Apple takes long time.
Fixed in version 1.1.3-2
3 options available now before starting the upgrade:
1) Let the script download the file from Apple
2) Put iPhone1,1_1.1.3_4A93_Restore.ipsw in /var/root/Media before
starting the process. It will be decompressed on the iPhone
3) Put 022-3743-100.dmg (already decompressed) in in /var/root/Media.
This will speed up the process!

- System Partition WRONG SIZE
Fixed - in Version 1.1.3-2

- iTunes Syncronization
Fixed - in version 1.1.3-2
Syncfix script from Dev Team has now been included

- File cleanup at the end of the process
Fixed - in version 1.1.3-2

- Launchctl not working
Fixed - in version 1.1.3-3

- EDGE
Working - in 1.1.3-3

- YouTube
Working - in 1.1.3-3
There have been reports of YouTube not working with 1.1.3-3... Investigating.
It did work for me.


- Google Maps Locate
Working
Only after the installation of LocateMe v0.5 from Soneso.com
(WHY? Good question... any clue?)


- Cannot change TimeZone
Still an issue
Workaround possible:
http://george.zjlotto.com/index.php/...ak-113-issues/


- SMS Out of sequence
Still an issue
This is an known bug from Apple. No fix yet.
Workaround possible:
Make sure iPhone is setup to receive the network time. Choose General > Date & Time and turn Set Automatically to ON.
(Note that in some locations, network time may not be available and in some cases, you may not see this option)


- BSD Subsystem "passwd" not working
Still an issue
Workaround possible:
add http://www.trejan.com/irepo/ to your sources
and install SUID-LIB fix and the TERM fix from 1.1.3 tweaks.
<Thanx blakes>

- Summerboard
Available for 1.1.3

- Customize
Available for 1.1.3
Not tested yet
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.

Laatst gewijzigd door ArB; 2 February 2008 om 20:21.
  #180  
Oud 2 February 2008, 20:38
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

ik heb soms dat als ik even de iphone uit standby haal (nog niet unlock oid) dat hij vastloopt.. weet iemand hoe dit kan?? en hoe ik dit fix?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blackra1n of dev team? Buco Archief 2 20 October 2009 09:37
iPhone 3GS: ISP blokkeert dev team mvsteeg Unlock 23 1 August 2009 00:11
iPhone Dev Team iCulture Wiki - Begrippen 11 28 August 2008 21:46
Help Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team nanoman Unlock [archief] 2 4 February 2008 17:59
Dev Team 1.1.3 met Turbosim lhy Archief 3 1 February 2008 02:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:19.