BossTool op 1.1.3, iPhone weer moeten recoveren?

BossTool op 1.1.3, iPhone weer moeten recoveren? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Op een of andere manier liep het installeren van programma's niet zo lekker. Dus dacht ik, ik ga maar eens de applicaties met BossTool verplaatsen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 01-02-08, 16:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Vught
Berichten: 164
Standaard BossTool op 1.1.3, iPhone weer moeten recoveren?

Op een of andere manier liep het installeren van programma's niet zo lekker. Dus dacht ik, ik ga maar eens de applicaties met BossTool verplaatsen aangezien ik dacht dat 't aan mijn diskspace zou liggen.

Helaas, iPhone bleef na installatie hangen in zijn springboard en drie maal raden... Hij geeft na een harde herstart het "Connect to iTunes" icoon. Dik balen dus want dat is dus weer een hele avond naar de maan omdat ik me iPhone moet herstellen volgende week als mijn MBP terug komt van onderhoud. Heb BossTool nog geen eens overigens gedraait hij kapte er gewoon mee na afsluiten van de Installer.app.

Nu is mijn vraag of er een andere oplossing is en of ik eventueel via de Mac tegenhanger van iBrickr de Bosstool kan verwijderen en of hij dan weer zou werken?

Noodoplossing wordt dus dus ALT+Restore > 1.1.1 (+ unlock e.d.) en dan naar 1.1.2 (+ unlock e.d.) en dan via installer naar 1.1.3 weer als ik 't goed begrijp als er geen andere oplossing is.

Jullie zijn tevens ook allemaal gewaarschuwd!

Zoals Fresh ook al eerder zei op dit forum: @Developers > Graag eerst je programma's testen voor je ze zo voor 1.1.3 beschikbaar stelt. Gebruikers zijn hier steeds de sigaar mee en hiermee maak je geen tevreden gezichtjes.

Ik zou heel erg blij zijn als iemand een oplossing weet maar ik vrees het ergste...

Laatst gewijzigd door Martijn Snels; 01-02-08 om 16:52.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 01-02-08, 16:53
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Ik zou in ieder geval kiezen voor een SHIFT-Restore
  #3  
Oud 01-02-08, 16:58
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Bosstool werkte hier prima
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #4  
Oud 01-02-08, 17:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Vught
Berichten: 164
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Ik zou in ieder geval kiezen voor een SHIFT-Restore
Hu, nee... Mac?
  #5  
Oud 01-02-08, 17:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Vught
Berichten: 164
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Bosstool werkte hier prima
Update gedaan zeker vanaf een clean 1.1.2? Het wordt dus restoren voor me... Afijn, werkje voor volgende week... Kan ik wr een oude telefoon uit de kast trekken. Eens kijken waar ik morgen zin in heb. Me Qtek 9100 of me SE K610i...
  #6  
Oud 01-02-08, 17:51
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn Snels Bekijk bericht
Update gedaan zeker vanaf een clean 1.1.2? Het wordt dus restoren voor me... Afijn, werkje voor volgende week... Kan ik wr een oude telefoon uit de kast trekken. Eens kijken waar ik morgen zin in heb. Me Qtek 9100 of me SE K610i...
Dat zou bij mij een oude nokia worden, dus ik ben jaloers
  #7  
Oud 01-02-08, 18:20
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn Snels Bekijk bericht
Hu, nee... Mac?
ah.. excuus
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Laptop gestolen, iphone data recoveren Eclipse_nl Archief 1 17-05-10 18:57
Iphone wil blijven recoveren RadiNL Archief 14 16-12-09 20:37
BossTool Innemee Jailbreak apps en thema's 3 26-11-08 21:31
Bosstool mabaelst iPhone algemeen 1 25-04-08 10:48
geunlockte iphone recoveren maartenair Unlock [archief] 5 21-11-07 18:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:03.