MacOS X: iPhone unlock met AnySIM

MacOS X: iPhone unlock met AnySIM discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan er iemand mij vertellen wat het verschil is tussen de unlock van dit topic en deze: iPhone unlock OS X - ModMyiPhone ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 29 September 2007, 22:48
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 50
Standaard

Kan er iemand mij vertellen wat het verschil is tussen de unlock van dit topic en deze: iPhone unlock OS X - ModMyiPhone?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 29 September 2007, 22:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

waarom gebruik je niet gewoon apptab om het erop te zetten.
  #23  
Oud 29 September 2007, 22:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: NB
Berichten: 2
Standaard

is dat ook voor macosx?
  #24  
Oud 29 September 2007, 23:39
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

k had het precies de zelfde problemen met mijn mac, waarschijnlijk omdat ik de laatste versie gebruikte van iTunes, ik heb de install afgemaakt met een WindowsDoos, toen werkte het prima.
__________________
Apple Macintosh SE, PowerBook, iMac 20" iMac 24", Newton, Apple TV, Base station, Time Machine, G5, Xserve, Raidsystem, iPhone 8 Gb, iPhone 16 Gb. and more to come.
  #25  
Oud 2 October 2007, 19:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

Had mijn iphone al geactiveerd en ben nu Apptap aan het doen maar hij zegt als 10min dat hij de required files op mijn iphone aan het kopieren is, had al versie 1.02 dus had restore overgeslagen. hij zegt op mijn iphone please connect to itunes.

wat moet ik doen raak gestressed hier

help
  #26  
Oud 2 October 2007, 19:52
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Is het eigenlijk nog wel verstandig om met AnySIM te unlocken met oog op het restoren van 1.0.2 en evt upgrade in de toekomst naar 1.1.1?
  #27  
Oud 2 October 2007, 19:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

mijn tel is nu al 15min bezig met apptap en hij zegt nog steeds please connect to itunes
kan ik hem eraf halen hij zegt al 15min dat hij dingen aan het kopieren is naar mijn iphone maar er gebeurt niks
  #28  
Oud 2 October 2007, 19:58
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Brimme volgens mij kan je gewoon op de aan uit knop drukken en dan start hij weer op.
Anders de batterij helemaal leeg laten gaan.
Zonoskar ja je kan gewoon anysim gebruiken Het dev team zal een oplossing bedenken
  #29  
Oud 2 October 2007, 20:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

Oke hij doet nu weer wat maar hij heeft nog geen apptapp voltooid, moet ik het nu opnieuw proberen?

ik heb al versie 1.02 uit de doos, dus heb geeb restore gedaan.
ik heb hem eerst geactiveerd met independence.

moet ik nu gewoon opnieuw apptap draaien ?

Laatst gewijzigd door Brimme; 2 October 2007 om 20:11.
  #30  
Oud 2 October 2007, 20:48
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 38
Standaard

@Brimme: Relax, Apptap downloadt de firmware van 1.02 nogmaals, ookal heb je die reeds. Kan ff duren, maar komt goed.
  #31  
Oud 3 October 2007, 09:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

Het was gister even een aondje zweten, maar het is gelukt.post nu vanaf me iphone moet alleen nog kijken of ik het nederlandse woordenboek Erin krijg of uit kan zetten.
  #32  
Oud 3 October 2007, 10:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 38
Standaard

@Brimme: je kunt het automatisch aanvullen van woorden uitzetten door via Installer de applicatie KB te installeren. Hierna kun je via je prefs het automatisch aanvullen uitzetten.
Ook kun je een NL aanvulling aan je iPhone toevoegen, maar die werkt niet bij SMS naar ik heb begrepen. Bij staat ie gewoon uit. Werkt ook prima. Succes en veel plezier met je foon. Ik heb hem nu een week en ben er errug blij mee. Het enige dat ik nog niet aan de praat heb gekregen is een sms'je bij voicemail. Nu wordt ik gebeld bij een voicemail: dat werkt wel.
  #33  
Oud 3 October 2007, 13:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

Bedankt spikes voor je uitleg, heb nu het woordenboek uit en is inderdaad veel relaxter.
nog een vraagje kan ik nu anysim zo weer van mijn telefoon afgooien door anysimm.app te verwijderen met Fugu ? ben een beetje bang dat mensen er zomaar op drukken.
  #34  
Oud 3 October 2007, 13:18
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 38
Standaard

Ik heb ergens gelezen dat je Anysim weer kunt verwijderen, maar ik heb dat zelf nog niet gedaan. Ik zou er nog even naar zoeken als ik jou was.
  #35  
Oud 3 October 2007, 15:48
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard

Ik heb net mijn iPhone binnen en hang een vast.
Ik heb hem aangesloten op iTunes met mijn eigen sim erin.
Als ik restore wil doen (met die 25 seconde vast houden van home en power button) wil ie firmware 1.1.1 erop zetten (of staat die er al op?)
Wat moet ik nu doen? ik las iets van option click op de restore file die ik ook heb van firmware 1.0.2 maar ik snap het niet helemaal.
Kan iemand mij helpen.
Ik zat achter een mac maar probeer het vanavond van achter een PC.
WAAAH wordt gek. zeg niet dat ik er dadelijk niks mee kan
  #36  
Oud 3 October 2007, 15:51
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Alt ingedrukt houden als je op 'update' klikt, dan kun je de 1.0.2 firmware zip file selecteren.
  #37  
Oud 3 October 2007, 16:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard

maar mijn iPhone is nog niet geactiveerd... (lukt niet)
Dus ik zie alleen herstel staan en dan begint ie over firmware 1.1.1.
:S
  #38  
Oud 3 October 2007, 19:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Apptap duurt bij mij wel erg lang....
  #39  
Oud 3 October 2007, 19:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Los gehaald en zat vast.
Ik blijf het connect2itunes icoon behouden!

Nu moet ik restoren! Echter krijg ik automatisch... dan moet ik op option(appel) drukken... dan kiest hij automatisch verderop dus 1.1.1 die wil ik niet. (heb 1.0.2 gedownload).

Als ik op Alt druk kan ik twee .dmg files kiezen 1 van 14 en 1 van 80 mb welke moet ik hebben?
  #40  
Oud 3 October 2007, 19:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

vanilla ga naar je bibliotheek van je Mac, dan naar itunes en dan naar iphone updates. Daar kan je zien welke FW er staat en hoe groot ze zijn.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows XP: iPhone unlock met AnySIM Jeroen Archief 33 24 May 2008 11:03
de 1.1.4 unlock methode (macos x & windows) truckdiver Unlock [archief] 202 10 March 2008 18:22
Handleidingen:Unlock 1.1.2 (MacOS X) djoxid Wiki - Handleidingen (Archief) 184 29 January 2008 11:59
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26 November 2007 20:47
Windows: iPhone 1.1.1. unlock met AnySIM Fresh Unlock [archief] 40 28 October 2007 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:41.